Ljudanläggning för ridhus Musik & Tal, medium 3 högtalare

Reducerat pris!
Ljudanläggning för ridhus Musik & Tal, medium 3 högtalare Visa större
Ljudanläggning för ridhus Musik & Tal, medium 3 högtalare

Ljudanläggning för ridhus Musik & Tal, medium 3 högtalare

Ljudanläggning för mindre ridhus och framridning

ljudanläggningen passar för mindre ridhus med framridning utanför. Två högtalare i ridhuset och en ute vid framridningen. Anläggningen inkluderar en mixerförstärkare och tre IP-klassade högtalare som levererar bra ljudkvalitet för både musik och tal. Förstärkaren har en mikrofoningång med talkoverfunktion samt en aux-ingång.

  • IP-klassificerade utomhushögtalare på 50 Watt  
  • Bra ljudkvalitet för både musik och tal
  • Talkoverfunktion som dämpar musiken när mikrofonen används
  • Ljudanläggningen är skalbar om du behöver fler högtalare
  • Enkel montering.

Mer detaljer

15 090 kr inkl.

14 790 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -300 kr

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Följande produkter ingår i paketet:

1 st. Monacor PA-928D
3 st. Dateq DA-HS60T

Lämplig högtalarkabel hittar du under tillbehör. 

Liknande produkter att överväga: Högtalarsystem med förstärkare för ridhus

Få ljudanläggning för ridhus Musik & Tal, medium 3 högtalareinom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Förbättra med ett Bra Ljudsystem

Behöver du ett ljudsystem som passar perfekt för mindre ridhus med en uppvärmningsyta utanför? Då har du kommit rätt. Vårt Ljudanläggning för mindre ridhus och framridning erbjuder bra ljudkvalitet och säkerställer att både musik och meddelanden når genom hela din ridanläggning. Låt oss gå igenom de funktioner som gör detta ljudsystem till ett måste för ryttare och tränare.

Bra Ljud med IP-klassade Utomhushögtalare

En av de mest imponerande funktionerna i vårt ljudsystem är inkluderingen av två inomhus högtalare strategiskt placerade i ridhuset, tillsammans med en extra utomhus högtalare belägen på framridningsytan. Dessa högtalare är utformade för att leverera bra ljudkvalitet, vare sig du spelar musik eller nå ut med meddelanden. Dessutom har högtalarna en IP-klassning som säkerställer hållbarhet och lång livslängd även i utomhusmiljöer.

Kraftfull Mixerförstärkare för Smidig Ljudkontroll

I hjärtat av vårt ljudsystem finns en robust mixerförstärkare, utformad för att ge smidig kontroll över systemet. Utrustad med en mikrofoningång med talkover-funktion, möjliggör förstärkaren enkel övergång mellan musikuppspelning och live-meddelanden. Med aux-ingången kan du ansluta en mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Enkel Montering för Bekymmersfri Installation

Vi förstår vikten av bekvämlighet, särskilt när det gäller installation. Därför är vårt ljudsystem utformat för enkel montering och säkerställer en bekymmersfri installationsprocess. Oavsett om du är en erfaren professionell hantverkare eller en nybörjare kommer du att uppskatta enkelheten i att installera systemet, vilket låter dig fokusera på det som verkligen betyder något - att förbättra ridupplevelsen för dig och dina hästkamrater.

Förbättra Din Ridmiljö Idag

Avslutningsvis är vår Ljudanläggningen den bästa lösningen för ryttare och tränare som strävar efter att förbättra sitt ridhus och utomhusbana. Med fin ljudkvalitet, hållbar konstruktion och användarvänliga funktioner kommer ljudsystemet att vara till god hjälp. Förvandla ditt ridhus och din uppvärmningsyta till en dynamisk plats där varje ridtur ackompanjeras av den perfekta musiken. Uppgradera till vårt ljudsystem idag och upplev skillnaden på nära håll.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.