Högtalarsystem med förstärkare för ridhus Musik & Tal, large 4 högtalare

Ny Reducerat pris!
Högtalarsystem med förstärkare för ridhus Musik & Tal, large 4 högtalare Visa större
Högtalarsystem med förstärkare för ridhus Musik & Tal, large 4 högtalare

Högtalarsystem med förstärkare för ridhus Musik & Tal, large 4 högtalare

Högtalarsystem med 4 IP-klassade högtalare som tål fukt och kyla

högtalarsystemet med 4 högtalare för större ridhus och framridning. 3 högtalare installeras i ridhuset mot manege och 1 placeras utomhus vid framridningen, om du har en läktare i ridhuset kan du lägga till en högtalare för det (se tillbehör). Förstärkaren är utrustad med en mikrofoningång med mikrofonprioritet och en aux-ingång.

  • Utomhushögtalare, 50 Watt  
  • Passar för både musik och tal
  • Mikrofonprioritet som dämpar musiken när mikrofonen används
  • Ljudanläggningen går att skala upp om du behöver fler högtalare
  • Smidig montering

Mer detaljer

16 890 kr inkl.

16 490 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -400 kr

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Följande produkter ingår i paketet:

1 st. Monacor PA-928D
4 st. Dateq DA-HS60T

Lämplig högtalarkabel hittar du under tillbehör. 

Liknande produkter att överväga:

Få Högtalarsystem med förstärkare för ridhus Musik & Tal, large 4 högtalare inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Förbättra din Ridupplevelse

ljudsystemet erbjuder en helt ny dimension av ljudkvalitet och är flexibilitet för både ridhus och utomhusbanor, vilket skapar en förbättrad upplevelse för både ryttare och publik. Här är några skäl till varför dessa system har blivit ett måste för moderna ridhus.

Optimerad Ljudspridning 

Traditionella ljudsystem kan ha svårt med att ge en ljudspridning över stora områden, vilket resulterar i ojämn ljudkvalitet och frustrerande ljudupplevelser för besökare. Med Musikbutikens utomhusljudsystem är detta dock inte längre ett problem. 

Flexibilitet för Varierande Evenemang och Aktiviteter

Ett av de stora fördelarna med dessa utomhusljudsystem är deras flexibilitet. Oavsett om det är en tävling, en lektion eller en uppvisning, kan systemet enkelt anpassas för att möta specifika behov. Trådlöst headsetsystem gör det möjligt för instruktörer att ge kommentarer och instruktioner från vilken plats som helst i ridhuset, vilket skapar en dynamisk och engagerande upplevelse för både ryttare och åskådare.

Förbättrad Atmosfär med Bakgrundsmusik

Förutom att leverera tydligt tal och kommentarer har dessa ljudsystem också förmågan att leverera bakgrundsmusik. Genom att spela upp rytmisk och inspirerande musik under evenemang och träningar, vilket skapar en atmosfär av energi och entusiasm som uppmuntrar både ryttare och publik.

Mångsidig Användning för Andra Utomhusapplikationer

Även om ridhuset är de primära användarna av dessa utomhusljudsystem, har de också visat sig vara ovärderliga för en mängd andra utomhusapplikationer. Från cricketklubbar till löparbanor, idrottsklubbar till campingplatser, har dessa system förbättrat ljudupplevelsen och skapat en mer engagerande miljö för alla typer av evenemang och aktiviteter.

Sammanfattning

Utomhusljudsystem har verkligen förbättrat upplevelsen på ridcenter och andra utomhusplatser. Med deras förmåga att leverera bra ljudkvalitet, flexibilitet och mångsidighet har de blivit ett oumbärligt verktyg för att skapa minnesvärda och engagerande evenemang. Så om du vill ta din ridklubb till nästa nivå, se till att investera i ett av dessa ljudsystem idag!

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.