Ljudanläggningar

Ljudanläggningar, PA-anläggningar och musikanläggningar anpassade för gruppträning, idrottshall, restaurang, pub, butik, föreläsning, samlingslokal m m. Kontakta oss så hjälper vi dig med att sätta ihop en ljudanläggning som passar din aktivitet. Om du har frågor om ljudanläggningar, ring 08-668 37 70

 • Leverans inom 1-3 dagar
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år
 • Ljudanläggning för idrottshall

  Ljudanläggning för idrottshall speciellt sammansatt för idrottslärare. Ljudanläggningarna passar bra till olika former av musikaktiviteter som t ex dans, cirkelträning, aerobics och gymnastik. Anläggningarna är enkla att installera och du kan spela musik från t ex smartphone eller CD-spelare. Anslutningar för headsetsystem finns också. Om du har frågor om ljudanläggning för idrottshall, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för gruppträning

  Ljudanläggning för gruppträning speciellt sammansatt för gym och aktiviteter som aerobics, crosstraining och spinning m m. Om du har frågor om ljudanläggningar för gruppträning, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för restaurang

  Med en ljudanläggning för restaurang kommer du att förhöja välbefinnandet och trivseln för dina gäster. Restauranger som inte använder någon form av bakgrundsmusik kan lätt kännas ödsliga och ge en känsla av att någonting fattas. Genom att spela svag bakgrundsmusik så förstärks känslan av att det känns ombonat och trevligt i lokalen. Våra ljudanläggningar för bakgrundsmusik låter behagligt och är enkla att installera. Du kan dessutom använda dem till utrop. Om du har frågor om ljudanläggning för restaurang, ring 08-668 37 70

 • PA-anläggning för samlingslokal

  PA-anläggning för samlingslokal är speciellt sammansatt för att passa olika sceniska framträdanden såsom coverband, trubadurer, föreläsare m m. Anläggningarna låter bra och är enkla att sköta. Om du har frågor om PA-anläggning för samlingslokal, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för butik

  Att spela bakgrundsmusik i din butik ger en ombonad och behaglig känsla för dina kunder och personalen. Musiken får kunderna att trivas, stanna längre och konsumera mer. Ljudanläggningarna har ett behagligt ljud och är enkla att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningen.

 • Ljudanläggning för bilhall

  Att spela bakgrundsmusik i bilhallen ger en trivsam och ombonad känsla för dina kunder och anställda. Musiken får kunderna att trivas, stanna längre och konsumera mer. Ljudanläggningarna har ett behagligt ljud och är enkla att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningarna.

  Kundernas tid i lokalen ökade med 42,24% när man spelade varumärkesanpassad musik, jämfört med när man inte spelade någon musik alls ”

  Bakgrundsmusik i butiken är bevisat bra för affärerna
  Musik i butik ger ökad försäljning
  Så påverkas kunderna av butikens musik

 • Ljudanläggning för hotell

  Att spela bakgrundsmusik på hotellet ger en hemtrevlig känsla för dina hotellgäster och anställda. Musiken får gästerna att trivas. Ljudanläggningarna har en bra ljud kvalité och är lätta att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningarna.

  Kundernas tid i lokalen ökade med 42,24% när man spelade varumärkesanpassad musik, jämfört med när man inte spelade någon musik alls ”

  Bakgrundsmusik i butiken är bevisat bra för affärerna
  Musik i butik ger ökad försäljning
  Så påverkas kunderna av butikens musik

 • Ljudanläggning för showroom

  Att spela musik i bakgrunden i ditt showroom ger en behaglig känsla för besökarna. Musiken får besökarna att trivas. Ljudanläggningarna har en bra ljud kvalité och är lätta att installera och sköta. Du kan även prata via anläggningarna så man hör dig tydligt när du vill nå ut med ett meddelande.

  Kundernas tid i lokalen ökade med 42,24% när man spelade varumärkesanpassad musik, jämfört med när man inte spelade någon musik alls enligt test av School of Economics.

  Bakgrundsmusik i butiken är bevisat bra för affärerna
  Musik i butik ger ökad försäljning
  Så påverkas kunderna av butikens musik

 • Ljudanläggning för galleri

  Att använda bakgrundsmusik i ditt galleri ger en mer ombonad känsla för dina besökare och personalen. Musiken får besökarna att trivas, stanna längre och konsumera mer. Du kan göra utrop genom ljudanläggningarna och de är enkla att installera och sköta.

  På School of Economics gjordes ett test där man jämförde att ha varumärkes anpassad musik och ingen musik alls. Enligt testet ökade kundernas tid i lokalen med 42,24% när man spelade varumärkesanpassad musik, jämfört med när man inte spelade någon musik alls.

  Bakgrundsmusik i butiken är bevisat bra för affärerna
  Musik i butik ger ökad försäljning
  Så påverkas kunderna av butikens musik

 • Ljudanläggning för bilgarage

  Ljudanläggning för Bilgarage. Med bakgrundsmusik i bilgaraget skapas en trivsam känsla för besökarna. Ljudanläggningarna har ett behagligt ljud och är enkla att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningarna.

 • Musik streaming

  Musik streaming för butiker, restauranger, hotell, bilhallar m m. Att spela upp musiken via en streamingbox är både enkelt och kostnadseffektivt. Ingen behöver skapa spellistor och allt är helt automatiserat för att passa dina kunder. Dessutom ökar det försäljningen.

Så här tycker kunderna om oss

Det var enkelt att beställa från er och leveransen kom snabbt och min kollega som skulle ha headsetet är mer än nöjd. Han har mycket dålig hörsel och denna fungerade mycket bra för honom. Stort tack!
Produkten Monacor TXA 110 fungerar alldeles utmärkt!
Trevlig och serviceinriktad personal. Jag fick hjälp med att hitta precis det jag behövde. MVH Therese