Ljudanläggningar

Ljudanläggningar som du behöver till din verksamhet eller aktivitet, här hittar du anpassade system för just ditt syfte. PA-anläggningar och musikanläggningar anpassade för idrottshall, gruppträning, restaurang, samlingslokal, butik, bilhall, hotell, showroom, galleri, parkeringsgarage, lager, bastu, badrum, gym och varuhus. Om du har frågor om ljudanläggningar, ring 08-668 37 70

 • Leverans inom 1-3 dagar
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år
 • Ljudanläggning för idrottshall

  Ljudanläggning för idrottshall speciellt sammansatt för idrottslärare. Ljudanläggningarna passar bra till olika former av musikaktiviteter som t ex dans, cirkelträning, aerobics och gymnastik. Anläggningarna är enkla att installera och du kan spela musik från t ex smartphone eller CD-spelare. Anslutningar för headsetsystem finns också. Om du har frågor om ljudanläggning för idrottshall, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för gruppträning

  Ljudanläggning för gruppträning speciellt sammansatt för gym och aktiviteter som aerobics, crosstraining och spinning m.m. Om du har frågor om ljudanläggningar för gruppträning, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för restaurang

  Med en ljudanläggning för restaurang kommer du att förhöja välbefinnandet och trivseln för dina gäster. Restauranger som inte använder någon form av bakgrundsmusik kan lätt kännas ödsliga och ge en känsla av att någonting fattas. Genom att spela svag bakgrundsmusik så förstärks känslan av att det känns ombonat och trevligt i lokalen. Våra ljudanläggningar för bakgrundsmusik låter behagligt och är enkla att installera. Du kan dessutom använda dem till utrop. Om du har frågor om ljudanläggning för restaurang, ring 08-668 37 70

 • PA-anläggning för samlingslokal

  PA-anläggning för samlingslokal är speciellt sammansatt för att passa olika sceniska framträdanden såsom coverband, trubadurer, föreläsare m m. Anläggningarna låter bra och är enkla att sköta. Om du har frågor om PA-anläggning för samlingslokal, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för butik

  Att spela bakgrundsmusik i din butik ger en ombonad och behaglig känsla för dina kunder och personalen. Ljudanläggningarna har ett behagligt ljud och är enkla att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningen.

 • Ljudanläggning för bilhall

  Att spela bakgrundsmusik i bilhallen ger en trivsam och ombonad känsla för dina kunder och anställda. Ljudanläggningarna har ett behagligt ljud och är enkla att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningarna.

 • Ljudanläggning för hotell

  Att spela bakgrundsmusik på hotellet ger en hemtrevlig känsla för dina hotellgäster och anställda. Musiken får gästerna att trivas. Ljudanläggningarna har en bra ljud kvalité och är lätta att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningarna.

 • Ljudanläggning för showroom

  Att spela musik i bakgrunden i ditt showroom ger en behaglig känsla för besökarna. Musiken får besökarna att trivas. Ljudanläggningarna har en bra ljud kvalité och är lätta att installera och sköta. Du kan även prata via anläggningarna så man hör dig tydligt när du vill nå ut med ett meddelande.

 • Ljudanläggning för galleri

  Att använda bakgrundsmusik i ditt galleri ger en mer ombonad känsla för dina besökare och personalen. Du kan göra utrop genom ljudanläggningarna och de är enkla att installera och sköta.

 • Ljudanläggning för parkeringsgarage

  Ljudanläggning för parkeringsgarage. Med bakgrundsmusik i bilgaraget skapas en trivsam känsla för besökarna. Ljudanläggningarna har ett behagligt ljud och är enkla att installera och sköta. Det går även att göra utrop med anläggningarna.

 • Musik streaming

  Musik streaming för butiker, restauranger, hotell, bilhallar m.m. Att spela upp musiken via en streamingbox är både enkelt och kostnadseffektivt. Ingen behöver skapa spellistor och allt är helt automatiserat för att passa dina kunder.

 • Ljudanläggning för lager

  Med en ljudanläggning för lagret kommer personalen att trivas bättre och välbefinnandet ökar. Genom att spela bakgrundsmusik så förstärks känslan av att det känns ombonat och trevligt i lokalen. Våra ljudanläggningar för bakgrundsmusik låter behagligt och är enkla att installera. Du kan dessutom använda dem till utrop. Om du har frågor om ljudanläggning för lager, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för bastu

  Ljudanläggning för bastu. Värmetåliga högtalare och förstärkare med bluetoothadapter. Du styr musiken från din telefon eller laptop. Om du har frågor om ljudanläggningar för bastu, ring 08-668 37 70

 • Ljudanläggning för badrum

  Ljudanläggning för badrum

 • Ljudanläggning för gym

  Ljudanläggning för gym

 • Ljudanläggning för varuhus

  Ljudanläggning för varuhus

Så här tycker kunderna om oss

Kontakten med musikbutiken gick smidigt. Inget krångel och bra bemötande. Jag fick mina prylar inom några arbetsdagar.
Produkten fungerar bra inomhus med mkt god batteritid. Lätt att ha med sig och blir inte tung att bära trots flera timmars användning. Dock så är midjebältet som föjler med inte anpassat för att man ev behöver använda ytterjackor och spännet med snabb fästet som gick att klistra dit gick sönder ganska fort.
Mycket trevligt bemötande och support. Bra utrustning som fungerat från första stund och varit mycket uppskattat i vår förening. Stort tack för snabb leverans och utrustningsförslag. SPF Gullvivan Brösarp.
Enkelt, bra service, förstod precis vad jag ville ha(köpte två trådlösa headset), levererades snabbt, lätt att betala, produkterna fungerar perfekt.
Vi köpte in trådlösa headset som vi är mycket nöjda med. Snabb leverans och dessutom snabb hjälp när vi hade slarvat bort plastskyddet till det. Dessutom fick jag bra support när jag ringde och behövde hjälp.
Jag fick god hjälp inför mitt köp. Stöd med vad jag behövde utifrån mina behov och förutsättningar. Headsetet är lite otympligt och rackskåpet var inte helt kompatibelt med anläggningen, men min installatör kunde lösa det på plats. Leveranstiden var rimlig. Vi är nöjda med vårt nya idrottshallsljud.
Vi är super nöjda med högtalarutrustningen. Det trådlösa headseatet är lite för stort. Snabb leverans var ett +
Mycket bra produkt som underlättar min undervisning utomhus. Snabb leverans och bra kvalitét.
Högsta betyg på leveransen och underbar service.
Mycket bra info om högtalaren jag köpte via telefon. Snabb leverans och bra produkt. Tack!