Mixerbord

Mixerbord finns både som vanliga analoga mixerbord utan slutsteg och mixerbord med inbyggt slutsteg eller mixerförstärkare. Du hittar också zoonmixers och mixerförstärkare för 100 Volt. Om du har frågor om mixerbord, ring 08-668 37 70 .

 • Leverans inom 1-3 dagar
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år
 • Ljudmixer

  Ljudmixer där man blandar olika ljudsignaler, ställer in nivåer och ljudkvalite. Om du t ex har en mikrofon och en CD-spelare så kan du med hjälp av mixern ställa in hur stark mikrofonen ska vara i förhållande till musiken på CD`n. Den summerade blandningen av signalerna skickas ut på mixerns huvudutgång som ofta kallas main out. Main out kopplas till ett slutsteg som i sin tur kopplas till högtalare, nu kan du höra din mix i högtalarna. Om du har frågor om ljudmixer, ring 08-668 37 70

 • DJ mixer

  DJ Mixers är inte likadana som vanliga PA-mixers. DJ mixers har oftast en crossfader där man kan mixa mellan två olika musikkällor. Om du har frågor om mixerbord, ring 08-668 37 70 .

 • Mixerbord med slutsteg
  När du använder ett mixerbord med inbyggt slutsteg kan du koppla in passiva högtalare direkt i mixern.
 • Mixerförstärkare 100-Volt
  Mixerförstärkare 100-Volt. När du vill ha ett ljudsystem installerat i en kyrka, slalombacke, ridhus, restaurang eller idrottsplats m m så passar 100-Voltstekniken bra. Fördelen med 100-Voltstekniken är att du kan ha långa avstånd mellan högtalare och förstärkare utan att tappa så mycket uteffekt. En annan fördel är att du kopplar samman alla högtalare i en slinga med en enda kabel så du slipper dra flera högtalarkablar. Högtalarna kan antingen vara sådana som du fäster i en bygel på väggen, eller infällda takhögtalare. Det finns också utomhushögtalare som tål fukt och kyla som du kan använda om du ska ha ljudanläggningen utomhus. Om du har frågor om mixerförstärkare 100-Volt, ring 08-668 37 70
 • Zonmixer
  När du vill kunna bestämma vart ljudet från ljudkällorna ska distribueras, olika zoner.

Så här tycker kunderna om oss

Kontakten med musikbutiken gick smidigt. Inget krångel och bra bemötande. Jag fick mina prylar inom några arbetsdagar.
Produkten fungerar bra inomhus med mkt god batteritid. Lätt att ha med sig och blir inte tung att bära trots flera timmars användning. Dock så är midjebältet som föjler med inte anpassat för att man ev behöver använda ytterjackor och spännet med snabb fästet som gick att klistra dit gick sönder ganska fort.
Mycket trevligt bemötande och support. Bra utrustning som fungerat från första stund och varit mycket uppskattat i vår förening. Stort tack för snabb leverans och utrustningsförslag. SPF Gullvivan Brösarp.
Enkelt, bra service, förstod precis vad jag ville ha(köpte två trådlösa headset), levererades snabbt, lätt att betala, produkterna fungerar perfekt.
Vi köpte in trådlösa headset som vi är mycket nöjda med. Snabb leverans och dessutom snabb hjälp när vi hade slarvat bort plastskyddet till det. Dessutom fick jag bra support när jag ringde och behövde hjälp.
Jag fick god hjälp inför mitt köp. Stöd med vad jag behövde utifrån mina behov och förutsättningar. Headsetet är lite otympligt och rackskåpet var inte helt kompatibelt med anläggningen, men min installatör kunde lösa det på plats. Leveranstiden var rimlig. Vi är nöjda med vårt nya idrottshallsljud.
Vi är super nöjda med högtalarutrustningen. Det trådlösa headseatet är lite för stort. Snabb leverans var ett +
Mycket bra produkt som underlättar min undervisning utomhus. Snabb leverans och bra kvalitét.
Högsta betyg på leveransen och underbar service.
Mycket bra info om högtalaren jag köpte via telefon. Snabb leverans och bra produkt. Tack!