Trådlös handmikrofon för tal och sång - Audiophony Pack GOHand-F8

Reducerat pris!
Trådlös handmikrofon för tal och sång - Audiophony Pack GOHand-F8 Visa större
Trådlös handmikrofon för tal och sång - Audiophony Pack GOHand-F8

Trådlös handmikrofon för tal och sång - Audiophony Pack GOHand-F8

Komplett trådlös handmikrofon med mottagare

Trådlös handmikrofon med mottagare som passar för både tal och sång. Mikrofon och mottagare har 16 valbara frekvenser och klarar ett avstånd på upp till 70 meter mellan mikrofon och mottagare. 

 • Räckvidd upp till 50 meter
 • 16 valbara frekvenser

Mikrofonen drivs av 2 st AA batterier. 

Mer detaljer

2 990 kr inkl.

2 790 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -200 kr

 • 45 dagars öppet köp
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Följande ingår:
1 st trådlös handmikrofon
1 st trådlös mottagare

Få din trådlösa handmikrofon inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!
Liknande produkter att överväga: Trådlös mikrofon med lång räckvidd, ca 90 meter

Specifikationer Trådlös handmikrofon för tal och sång - Audiophony Pack GOHand-F8

UHF trådlöst mikrofonsystem inklusive handmikrofon.
Handmikrofon kan användas med uppladdningsbara batterier!
Mångfaldsmottagning för bättre stabilitet och undvika signalavbrott.
Justerbar squelch för stabil mottagning, fri från oönskat brus.
Tondämpning för förbättrad tillförlitlighet.
16 valbara frekvenser via PLL-synthesizer: upp till 6 set kan användas tillsammans.
Antenner på frontpanelen för enkel rackmontering.Bärvågsfrekvensområde: 823-832/863-865MHz

GOMono-F8 mottagare
• 16 UHF-frekvenser
• Frekvensområde: UHF 823~832 och 863 ~ 865 MHz (4G-kompatibel)
• Diversity-systemet säkerställer en perfekt mottagning
• Justerbar squelch för att absorbera störningar vid avstängd sändare.
• Du kan använda upp till 4 system samtidigt.
• Justerbara antenner (front)
• Genomsnittlig räckvidd i perfekta förhållanden: 70m
• Balanserade XLR-utgångar och obalanserad tele-utgång
• Använd FREE-RACK för att dom montera i rack (säljes separat)
• Mått: 130 x 36 x 92 mm

GOHand-F8-sändare/trådlös mikrofon
• Handhållen mikrofon
• Högkvalitativ enkelriktad elektret
• Distorsion: mindre än 1 % vid 1 kHz
• Drivs med 2 1,5V typ AA-batterier
• Mått : 237 x 58 mm

Här på Musikbutiken strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga informationen och de högsta kvalitetsprodukterna. I denna artikel kommer vi att utforska trådlösa mikrofonsystem och deras olika användningsområden samt ge dig råd och tips för att hjälpa dig att välja det perfekta mikrofonsystemet för dina behov. Vi är fast beslutna att erbjuda relevant och detaljerad information för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut. Låt oss börja!

Läs mer hos tillverkaren här

Varför välja trådlösa mikrofonsystem?

Trådlösa mikrofonsystem erbjuder en bekväm och flexibel lösning för olika ljudapplikationer. Oavsett om du är en musiker, föreläsare, presentatör eller inom något annat yrke där ljudkvaliteten är viktig, kan trådlösa mikrofonsystem ge dig följande fördelar:

 1. Rörelsefrihet: Med trådlösa mikrofoner kan du röra dig fritt utan att vara begränsad av kablar. Detta är särskilt värdefullt för artister på scenen eller talare som vill ha möjlighet att interagera med sin publik.

 2. Flexibilitet: Trådlösa mikrofonsystem erbjuder olika frekvensval och kan anpassas efter olika ljudmiljöer. Du kan välja mellan olika kanaler för att undvika störningar och säkerställa en kristallklar ljudsignal.

 3. Enkel installation: Ett trådlöst mikrofonsystem är lätt att installera och använda. Du behöver inte oroa dig för att dra kablar och kan snabbt komma igång med din presentation eller uppträdande.

Hur fungerar trådlösa mikrofonsystem?

För att förstå hur trådlösa mikrofonsystem fungerar, låt oss gå igenom de grundläggande komponenterna:

 1. Trådlös handmikrofon: Detta är själva enheten som fångar upp ljudet och omvandlar det till en elektrisk signal. Det finns olika typer av mikrofoner att välja mellan, till exempel dynamiska mikrofoner och kondensatormikrofoner. Valet av mikrofon beror på dina specifika behov och preferenser.

 2. Sändare: Sändaren tar den elektriska signalen från mikrofonen och omvandlar den till en radiosignal som kan skickas trådlöst till mottagaren. Sändaren kan vara antingen en separat enhet som ansluts till mikrofonen eller inbyggd i själva mikrofonen.

 3. Mottagare

  Mottagaren är den enhet som tar emot den trådlösa signalen från sändaren och omvandlar den till ljudsignalen som sedan kan kopplas till ljudsystemet eller förstärkaren. Mottagaren spelar en avgörande roll för att säkerställa en stabil och högkvalitativ ljudsignal. Det finns olika typer av mottagare, såsom enkla mottagare med en kanal eller avancerade mottagare med flera kanaler och olika inställningsalternativ.

  Faktorer att överväga vid val av trådlöst mikrofonsystem

  Att välja rätt trådlöst mikrofonsystem är avgörande för att få en optimal ljudupplevelse. Här är några faktorer att överväga innan du gör ditt val:

  1. Frekvensområde: Se till att välja ett trådlöst mikrofonsystem som ligger inom ett godkänt frekvensområde för din region. Detta hjälper till att undvika störningar från andra trådlösa enheter och säkerställer en stabil signalöverföring.

  2. Antal kanaler: Om du behöver använda flera mikrofoner samtidigt, se till att välja ett trådlöst mikrofonsystem med tillräckligt antal kanaler. Detta gör det möjligt för dig att använda flera mikrofoner utan att riskera korsinterferens eller försämrad ljudkvalitet.

  3. Ljudkvalitet: Undersök olika modeller och läs recensioner för att bedöma ljudkvaliteten hos de trådlösa mikrofonsystemen du överväger. En högkvalitativ ljudsignal är avgörande för att säkerställa att ditt tal eller musik låter så bra som möjligt.

  4. Räckvidd: Bedöm den trådlösa mikrofonens räckvidd och se till att den passar dina behov. Om du planerar att använda mikrofonen på stora avstånd eller i större lokaler, se till att välja en modell med tillräckligt lång räckvidd för att undvika signalavbrott.

  Tips för underhåll och användning av trådlösa mikrofonsystem

  För att säkerställa en långvarig och pålitlig användning av ditt trådlösa mikrofonsystem, följ dessa enkla tips:

  1. Batterikontroll: Se regelbundet över batterinivån i dina trådlösa mikrofoner och byt ut batterierna vid behov. Det är viktigt att ha tillräcklig strömförsörjning för att undvika att ljudet plötsligt bryts eller blir svagt.

  2. Rengöring: Håll dina mikrofoner och mottagare rena från smuts och damm genom att torka av dem med en mjuk trasa regelbundet. Undvik att använda starka kemikalier som kan skada skador på utrustningen.

  3. Kontrollera anslutningar: Var noggrann med att regelbundet kontrollera att alla kablar och anslutningar är ordentligt anslutna. En löst ansluten kabel kan leda till störningar eller förlust av ljudsignalen.

  4. Förvara på lämpligt sätt: När du inte använder ditt trådlösa mikrofonsystem, förvara det på en säker plats där det är skyddat från fukt, värme och andra potentiella skador. Detta kommer att förlänga livslängden på utrustningen.

   Hos Musikbutiken erbjuder vi ett brett utbud av trådlösa mikrofonsystem av hög kvalitet som passar olika behov och budgetar. Vi samarbetar med ledande tillverkare inom branschen för att kunna erbjuda våra kunder det bästa urvalet av produkter. Oavsett om du är en professionell artist, ljudtekniker eller bara vill ha en trådlös mikrofon för dina evenemang eller presentationer, har vi lösningen för dig.

  5. Slutsats

   Ett trådlöst mikrofonsystem kan vara den perfekta lösningen för att förbättra ljudkvaliteten och ge dig ökad rörelsefrihet under dina presentationer, uppträdanden eller andra ljudapplikationer. Genom att välja rätt trådlöst mikrofonsystem och följa våra tips för underhåll och användning kan du få ut det mesta av din ljudupplevelse.

   Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och relevant information. Vi hoppas att denna guide har varit till hjälp för dig att förstå fördelarna med trådlösa mikrofonsystem och hjälpt dig att välja det bästa alternativet för dina behov.

   Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller behöver mer rådgivning. 

Manualer

Exempel på användare

Willans vårdboende, Ängelholm

Frågor & svar

Inga frågor just nu.