Rackskåp vit, 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12WP

Rackskåp vit, 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12WP Visa större
Rackskåp vit, 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12WP

Rackskåp vit, 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12WP

Väggmonterbart rackställ - Rackskåp vit, 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12WP

Rackskåp 19 tum med låsbar glasdörr av säkerhetsglas. Max monteringsdjup 470 mm.

  • Material stålplåt
  • Låsbar dörr med säkerhetsglas
  • Valbar öppningsriktning av dörren, vänster eller höger
  • Maximalt monteringsdjup 470mm
  • 12 höjdenheter
  • Jordningskit och 16 uppsättningar av monteringsskruvar ingår

Mer detaljer

6 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Liknande produkter att överväga: rackskåp på hjul

Rackskåp djup

När du ska välja rack till din utrustning. Var noga med att kolla vilket monteringsdjup produkterna har så att du inte väljer ett för grunt rack, för då kommer utrustningen inte att få plats. Det är också viktigt att fundera över hur många höjdenheter du behöver få plats med. Här är ett exempel på ett rackskåp djup 470mm.

Om du behöver ett större rackskåp hittar du det här.

Specifikation Rackskåp vit, 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12WP

Avsedd väggmonterad
Storlek 482 mm (19 ")
Rackutrymmen, RS 12
Färggrå (RAL 7035)
Version låsbar ytterdörr med säkerhetsglas
Material plåt
Monteringstillbehör jordsats, 16 uppsättningar monteringsskruvar
Monteringsdjup 490 mm
Bredd 600 mm
Höjd 624 mm
Djup 500 mm
Max. lastkapacitet 40 kg
Vikt 26 kg

Få rackskåp vit, 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12WP inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Vad är ett rackskåp?

Ett rackskåp är en typ av serverförvaring som används för att hålla ljudutrustning, nätverksutrustning och annan teknisk utrustning organiserad och säker. Rackskåp är vanligtvis tillverkade av stål eller aluminium och är utformade för att passa standardiserade rack-monterade enheter.

Varför behöver du ett rackskåp?

Ett rackskåp kan hjälpa dig att hålla din tekniska utrustning organiserad och säker. Det kan också hjälpa dig att optimera prestandan genom att se till att enheterna är korrekt ventilerade och kyls på ett effektivt sätt.

Funktioner att leta efter i ett rackskåp

Det finns flera viktiga funktioner att leta efter när du väljer ett rackskåp, inklusive:

Storlek och kapacitet

Rackskåp finns i olika storlekar och kapaciteter. Det är viktigt att välja ett rackskåp som är tillräckligt stort för din tekniska utrustning och har tillräckligt med utrymme för expansion i framtiden.

Ventilation och kylning

Ventilation och kylning är viktiga faktorer att överväga när du väljer ett rackskåp. Du vill se till att dina enheter hålls svala och ventilerade för att undvika överhettning och prestandaproblem.

Säkerhet

Säkerhet är också en viktig faktor att överväga. Du vill se till att ditt rackskåp är säkert och att det är svårt för obehöriga att få tillgång till din tekniska utrustning.

Tillbehör

Det finns också en mängd olika tillbehör tillgängliga för rackskåp, inklusive hyllor, kabelhantering och annan utrustning. Det är viktigt att välja tillbehör som passar dina behov och hjälper till att optimera prestandan.

Välja det bästa rackskåpet för dina behov

Att välja det bästa rackskåpet för dina behov kan vara en utmaning, men det finns flera faktorer att överväga. Först och främst är det viktigt att välja ett rackskåp som är tillräckligt stort och har tillräckligt med utrymme för din tekniska utrustning. Du vill också se till att det har bra ventilation och kylning, samt tillräckligt med säkerhetsfunktioner för att skydda din utrustning.

När du väljer ett rackskåp är det också viktigt att överväga dina tillbehörsbehov. Vill du ha hyllor, kabelhantering eller annan utrustning för att hjälpa till att optimera prestandan? Tänk på vilka tillbehör som är mest lämpliga för din tekniska utrustning och välj ett rackskåp som passar dina behov.

När du har bestämt dig för vilket rackskåp som passar dig bäst är det viktigt att installera det på rätt sätt. Se till att du följer tillverkarens instruktioner för att säkerställa att din utrustning installeras på rätt sätt och att den fungerar som den ska.

Sammanfattning

Ett rackskåp är ett viktigt verktyg för att organisera och skydda din tekniska utrustning. När du väljer ett rackskåp är det viktigt att överväga faktorer som storlek, ventilation och kylning, säkerhet och tillbehör för att säkerställa att du får det bästa rackskåpet för dina behov.

Vi hoppas att denna artikel har varit till hjälp för dig och att du nu har all information du behöver för att välja och installera ett rackskåp på rätt sätt. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.