Ljudsystem för ridhus Musik & Tal, small 2 högtalare

Ny
Ljudsystem för ridhus Musik & Tal, small 2 högtalare Visa större
Ljudsystem för ridhus Musik & Tal, small 2 högtalare

Ljudsystem för ridhus Musik & Tal, small 2 högtalare

Ljudsystem för mindre ridhus eller ridbana utomhus

Det här ljudsystemet passar för ett mindre ridhus eller ridbana utomhus. Mixerförstärkare och 2 stycken utomhushögtalare som låter bra för både musik och tal ingår i paketet. Förstärkaren har 1 mikrofoningång med talkoverfunktion och 2 Aux-ingångar.

  • De IP-klassade utomhushögtalarna på 50 Watt kan sitta uppe året runt
  • Låter bra på både musik och tal
  • Talkoverfunktion så att musiken tystnar när man talar i mikrofonen
  • Enkelt att montera

Mer detaljer

10 690 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Följande produkter ingår i paketet:

1 st. Monacor PA-312
3 st. Dateq DA-HS60T

Lämplig högtalarkabel hittar du under tillbehör. 

Liknande produkter att överväga: Ljudanläggning för ridhus Musik & Tal

Få ljudsystem för ridhus Musik & Tal, small 2 högtalareinom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Utemiljöer kräver ljudsystem av hög kvalitet för att möta olika behov och krav. Med vårt erbjudande av en ljudanläggning för  utomhusytor, kan du säkerställa att ljudet når varje hörn av din verksamhet. Med två högtalare inkluderade är detta system perfekt för ridhus, paddock eller ridbana utomhus.

Robust Konstruktion för Utomhusmiljöer

Ljudanläggning är speciellt utformad för att klara av utmaningarna i utomhusmiljöer. Med högtalarna som är IP-klassade, kan du vara säker på att de kan hantera både regn och kyla utan att förlora prestanda. Detta gör det till ett pålitligt val för alla väderförhållanden, vilket ger dig trygghet i att din ljudupplevelse kommer att förbli konsekvent och pålitlig oavsett omständigheterna.

Enkel Installation och Långvarig Prestanda

Installationen av ljudanläggningen är enkel. Med den medföljande fästbygeln kan högtalarna enkelt monteras på plats, medan mixerförstärkaren kan placeras på önskad plats. Genom att dra högtalarkablarna mellan högtalarna och mixern får du snabbt och enkelt igång ditt ljudsystem.

Mångsidig Användning och Professionell Ljudkvalitet

Oavsett om det är för tal eller musik levererar ljudanläggningen en professionell ljudkvalitet . Med tydlig ljudåtergivning kan du vara säker på att ditt budskap når din publik. Dess långa livslängd säkerställer också att din investering är hållbar och lönsam på lång sikt.

Sammanfattning

Ljudsystem för ridhus Musik & Tal, small 2 högtalare det perfekta valet för utomhusmiljöer där kvalitet och prestanda är av högsta prioritet. Med enkel installation, robust konstruktion och professionell ljudkvalitet kan du skapa en bra ljudupplevelse för dina behov.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.