PA-anläggning för samlingslokal - medium med 6 mikrofoningångar

Reducerat pris!
PA-anläggning för samlingslokal - medium med 6 mikrofoningångar Visa större
PA-anläggning för samlingslokal - medium med 6 mikrofoningångar

PA-anläggning för samlingslokal - medium med 6 mikrofoningångar

PA-anläggning för samlingslokal med aktiva högtalare - medium med 6 mikrofoningångar

Ljudanläggning när du behöver ett enkelt ljudsystem som går snabbt att rigga och är enkelt att sköta. Inbyggd USB-spelare med inspelningsmöjlighet direkt till USB-minne.

 • 6 mikrofoningångar och en stereoingång
 • Inbyggd bluetoothmottagare
 • Aktiva högtalare 
 • Uteffekt 200 Watt RMS
 • Inbyggd mediespelare för USB

Mer detaljer

9 390 kr inkl.

9 190 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -200 kr

 • 45 dagars öppet köp
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

PA-anläggningen är enkel att flytta och koppla samman, koppla in högtalarkablarna mellan mixer och högtalare och du är redo för gig. Mixern som är enkel att sköta och 1,45 kg. Den har ingångar för både smartphone, 6 st mikrofoner eller line och1 st stereokanal. Högtalarna har 12 tums element och är förberedda för användande av högtalarstativ.

 • Aktiva högtalare
 • 1 stereo kanal och 6 mikrofon/line kanaler
 • Uteffekt 2*200 watt

Följande ingår
1 st. Mixer Citronic CSD-8
2 st. Högtalare JB-Systems PSA-12
2 st. Högtalarkablar XLR-kabel 10 meter

Få din PA-anläggning för samlingslokal - medium med 6 mikrofoningångar inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Liknande produkter att överväga: PA-anläggning för samlingslokal - large eller PA-anläggning för samlingslokal - small

Vi vet att många människor behöver hjälp när de planerar ljudsystem för sina evenemang, och vi har därför samlat våra bästa tips och råd för att hjälpa till med valet av högtalarsystem.

Kompletta ljudsystem är en viktig del av många evenemang och kan vara avgörande för att evenemanget ska bli lyckat. Därför är det viktigt att välja rätt högtalarsystem för att säkerställa att ljudet är klart och tydligt. Olika evenemang kräver olika typer av högtalarsystem, beroende på faktorer som antal gäster, storlek på lokalen och typ av evenemang.

Det finns många olika typer av högtalarsystem tillgängliga på marknaden idag, så det kan vara svårt att välja rätt högtalarsystem för ditt evenemang. Vi rekommenderar att du börjar med att tänka på vilken typ av evenemang du planerar. Till exempel, om du planerar en mindre tillställning, såsom ett bröllop eller en födelsedagsfest, kan en mindre högtalare vara tillräcklig. Men om du planerar en större tillställning, såsom en konsert eller en företagskonferens, kan det krävas ett större och mer avancerat högtalarsystem.

När du väljer högtalarsystem, är det också viktigt att tänka på andra faktorer såsom ljudkvalitet, räckvidd och pris. Det är viktigt att välja ett högtalarsystem som ger hög ljudkvalitet och har tillräcklig räckvidd för att täcka hela evenemangslokalen. Priset är också en viktig faktor att ta hänsyn till, eftersom högtalarsystem kan variera mycket i pris.

En annan viktig faktor att tänka på när du väljer högtalarsystem är installationen. Vissa högtalarsystem kan vara svåra att installera och kräver professionell hjälp, medan andra högtalarsystem är enkla att installera själv. Vi rekommenderar att du väljer ett högtalarsystem som är enkelt att installera själv om du inte har erfarenhet av att installera högtalarsystem.

Det är också viktigt att tänka på ljudet i lokalerna där högtalarsystemet kommer att användas. Olika lokaler har olika akustiska egenskaper och det är viktigt att välja högtalarsystem som är anpassade för lokalen. Till exempel kan högtalarsystem som är utformade för inomhusbruk inte fungera bra utomhus, och vice versa.

Vi har samlat vår erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig välja det bästa högtalarsystemet för ditt evenemang. Oavsett om du planerar en mindre tillställning eller en stör

Oavsett om du planerar en mindre tillställning eller en större konsert, kan våra experter hjälpa dig välja rätt högtalarsystem för dina behov. Vi har ett brett utbud av högtalarsystem.

Vi kan hjälpa dig med allt från att välja rätt högtalarsystem till installation och konfiguration. Vi kan också hjälpa till med ljudkontroll och övervakning under evenemanget för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För mindre evenemang rekommenderar vi våra mindre högtalarsystem, inklusive portabla högtalare och trådlösa högtalarsystem som är lätta att installera och använda. För större evenemang erbjuder vi högtalarsystem med högre effekt och ljudkvalitet som är anpassade för större lokaler och publik.

Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för specifika evenemang, inklusive ljudsystem för konferenser, företagspresentationer och konserter. Vi har också expertis inom installation av permanenta högtalarsystem för arenor, teatrar och andra större evenemangslokaler.

Oavsett vilken typ av högtalarsystem du behöver kan vi hjälpa dig välja det bästa systemet för dina behov. Vi har många års erfarenhet av att leverera högkvalitativa ljudsystem till en mängd olika evenemang och vi är stolta över att ha hjälpt många kunder att skapa minnesvärda och lyckade evenemang.

Vi erbjuder också en rad tillbehör och extrafunktioner för att förbättra ljudupplevelsen, inklusive mixers, equalizers och effektförstärkare. Vi kan också hjälpa till med inspelning av evenemanget och leverera professionella ljudfiler för framtida bruk.

Sammanfattningsvis kan vi erbjuda högkvalitativa högtalarsystem för alla typer av evenemang, från mindre tillställningar till stora konserter och presentationer. Vi kan hjälpa dig välja rätt högtalarsystem och erbjuda professionell installation och support för att säkerställa en lyckad ljudupplevelse för dina gäster.

Manualer

Exempel på användare

Ikea Barkaby, Järfälla

Frågor & svar

Inga frågor just nu.