Subwoofer 12 tum - Citronic CASA-12BA Active

Subwoofer 12 tum - Citronic CASA-12BA Active Visa större
Subwoofer 12 tum - Citronic CASA-12BA Active

Subwoofer 12 tum - Citronic CASA-12BA Active

Subwoofer 12 tum med en uteffekt på 400W RMS

Du kan antingen använda en eller två subwoofers till din ljudanläggning. Högtalaren är enkel att ansluta med kabel, stereolinjeingångar och -utgångar för användning antingen som en monosub eller med stereotoppar och en matchande sub för varje topphögtalare. 

 • Uteffekt 400W RMS
 • Inbyggd klass D-förstärkare (drar mindre ström och är lättare)
 • Frekvensomfång 55-150 HZ
 • Mått 480 x 450 x 380mm

Mer detaljer

4 890 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

 • 45 dagars öppet köp
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Varje högtalare är tillverkad av 15 mm MDF med integrerade sidohandtag för att högtalaren ska vara enkel att bära, den har också 35 mm uttag för att rymma ett monteringsstativ. High flex sub-drivrutinen är frontladdad med ett skyddande stålgaller för att leverera kraftfulla transienter och ge värme till alla ljudsystem. Linjeingångar har en parallell länkutgång för att skicka signalen till ytterligare aktiva högtalare och ett par linjeutgångar med omkopplingsbart högpassfilter för anslutning till aktiva toppar. En fasomkopplare ingår för att undvika ljudavstängning och tidsjustera flera högtalarinställningar. Designad som en perfekt matchning för CASA-högtalarna och lika hemma med andra aktiva toppar. Kompakt och lätt design 15 mm MDF-skåp med slitstark lack 2 x sidobärhandtag 35mm polmonterat uttag.

Få subwoofer 12 tum - Citronic CASA-12BA Active inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Liknande produkter att överväga: liten subwoofer eller subwoofer aktiv

Specifikation subwoofer 12 tum - Citronic CASA-12BA Active

Uteffekt RMS 400W
Uteffekt max 700W
Uteffekt peak 1400W
SPL max 122.0dB
Frekvens 55 - 150Hz
Mått 480 x 450 x 380mm
Vikt 18.86kg

Läs mer: Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Aktiva subwoofers: Den bästa ljudupplevelsen för ditt evenemang

Introduktion

Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter för att ge dig den bästa ljudupplevelsen. I den här artikeln kommer vi att fokusera på våra aktiva subwoofers och deras förmåga att leverera kraftfullt och precist ljud. Vårt mål är att ge dig all information du behöver för att göra ett välgrundat val när du investerar i en aktiv subwoofer.

Varför välja en aktiv subwoofer?

En aktiv subwoofer är ett oumbärligt tillägg till ditt PA-system. Den ger dig möjligheten att förstärka och förbättra basfrekvenserna, vilket är avgörande för att skapa en imponerande ljudbild. Här är några fördelar med att välja en aktiv subwoofer:

 1. Kraftfull basåtergivning: Aktiva subwoofers är specialdesignade för att leverera djup och fyllig bas. Med sin inbyggda förstärkare och avancerade högtalarteknik kan de producera låga frekvenser med imponerande kraft och precision.

 2. Enkel installation och användning: Aktiva subwoofers är självgående enheter som inte kräver externa förstärkare. De är oftast utrustade med inbyggda förstärkare och har anslutningsmöjligheter som gör det enkelt att integrera dem i ditt befintliga ljudsystem.

 3. Flexibilitet och kontroll: Med en aktiv subwoofer kan du justera inställningar som basnivå, frekvensomfång och fasförskjutning för att anpassa ljudet efter dina preferenser och akustiska behov. Det ger dig en hög grad av kontroll över basåtergivningen.

Funktioner och specifikationer

För att ge dig en bättre förståelse för våra aktiva subwoofers, låt oss titta närmare på några av de viktiga funktioner och specifikationer som du kan förvänta dig:

 1. Högtalarteknik: Våra subwoofers är utrustade med högkvalitativa högtalare som är speciellt utformade för att hantera de lägre frekvenserna. De är tillverkade med material av hög kvalitet för att ge en ren och distorsionsfri ljudupplevelse.

 2. Förstärkare: Varje aktiv subwoofer har en inbyggd förstärkare som är optimerad för att driva högtalaren på bästa sätt. Förstärkarna är noggrant avstämda för att ge en kraftfull och balanserad basåtergivning.

 3. Anslutningsmöjligheter: Våra subwoofers är utrustade med olika anslutningsmöjligheter, inklusive XLR, 1/4-tums jack och RCA. Det ger dig flexibilitet att ansluta subwoofern till olika ljudkällor och konfigurationer.

 4. Justerbara inställningar: För att ge dig maximal kontroll över ljudet kan du justera olika parametrar på våra subwoofers. Det kan vara basnivå, frekvensomfång, fasförskjutning och mer. Detta låter dig anpassa ljudet efter akustiken i din evenemangslokal.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.