Bärbar högtalare med kraftfull bas - JB-systems PPC-081

Bärbar högtalare med kraftfull bas - JB-systems PPC-081 Visa större
Bärbar högtalare med kraftfull bas - JB-systems PPC-081

Bärbar högtalare med kraftfull bas - JB-systems PPC-081

PPC-081 är ett bärbart ljudsystem med subbas som passar för event eller guppträning

du kan koppla in 2 mikrofoner och det finns 3 lineingångar i mixern som sitter på baksidan av subbasen. Med Bluetooth kan du enkelt koppla upp din mobil mot högtalaren. Om du vill ha motsvarande högtalare fast batteridriven kan du klicka här

  • Drivs på 220 Volt
  • Mediaspelare
  • Bluetooth
  • 2 mikrofon/lineingångar
  • 8 tums subbas
  • Balanserad linjeutgång för anslutning av extra högtalare

Mer detaljer

2 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Djupt basljud

Med en kraftfull 8” woofer, levererar detta kolumnhögtalarsystem en överraskande djup och fyllig bas. Den separat reglerbara basnivåkontrollen ger dig möjlighet att skräddarsy ljudet efter din egen preferens och rummets akustik. Oavsett om du njuter av din favoritmusik, tittar på film eller uppträder live, är den imponerande basen säker på att leverera en kraftfull och engagerande ljudupplevelse.

Många olika ingångar och ljudkontroller

Vi förstår vikten av mångsidighet när det gäller att ansluta olika ljudkällor och instrument. Kolumnhögtalarsystem är utrustat med två mikrofoningångar, var och en med individuell nivåkontroll. Dessutom finns en inbyggd ljudeffektkontroll som ger dig möjlighet att addera en extra dimension till din musik eller ditt framträdande.

Både mikrofon-/gitarringångarna kan även användas som mono Line-ingångar, vilket öppnar upp för ännu fler anslutningsmöjligheter. Den inbyggda stereo minijackingången låter dig enkelt ansluta en extern spelare, så att du kan njuta av musik från olika källor utan krångel.

Mediaspelare för bekväm uppspelning

Vår inbyggda mediaspelare tar din ljudupplevelse till nästa nivå. Med stöd för USB-minnen och SD-HC-minneskort upp till 32GB, kan du enkelt spela upp dina favoritlåtar i olika format, inklusive MP3, WAV, WMA, APE och FLAC. Detta ger dig flexibiliteten att välja och växla mellan olika ljudfiler beroende på ditt humör och preferens.

Modulerbar design för optimal prestanda

Vi har designat detta kolumnhögtalarsystem med flexibilitet i åtanke. Dess modulerbara pelarhögtalare kan justeras till tre olika höjder, vilket ger dig möjlighet att anpassa ljudspridningen enligt behov. Detta eliminerar behovet av extra högtalarstativ och ger dig en smidig och enkel lösning för att uppnå den bästa ljudspridningen oavsett platsen.

Trådlös stereoupplevelse med Bluetooth TWS funktion

För de som älskar trådlös frihet, är vår Bluetooth TWS funktion ett fantastiskt tillskott. Genom att använda två av dessa högtalare kan du skapa en trådlös stereoupplevelse som tar din musik till hela rummet. Den trådlösa anslutningen är stabil och pålitlig, och ger dig möjlighet att strömma musik från olika enheter utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder kolumnhögtalarsystemet med inbyggd mediaspelare och Bluetooth® en enastående ljudupplevelse som täcker alla aspekter av ditt ljudbehov. Med kraftfull bas, mångsidiga anslutningsmöjligheter.

Specifikation bärbar högtalare med kraftfull bas - JB-systems PPC-081

Mått (cm) 31 (B) x 40 (D) x 186 (höjd max) / 139 (H medium) / 92 (H låg)
Vikt (kg) 13,8
Strömingång AC 100 - 240V, 50/60Hz
Energimärkning nr
Strömförbrukning W 100
Färg svart
IP-klassning inomhus
Ljud: min. frekvens (Hz) 45
Ljud: max. frekvens (Hz) 18000
Ljud : ljudformat som stöds APE, FLAC, MP3, WAV, WMA
Ljud: Wrms 8Ω stereo, per kanal 100
Anslutningar: ingång 3 pin XLR, jack, usb, bluetooth, IEC
Anslutningar: utgång 3-polig XLR
Märke JB SYSTEMS

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Få bärbar högtalare med kraftfull bas - JB-systems PPC-081 inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.