Transportväskor till - JB-systems PPC-082B och PPC-081

Transportväskor till - JB-systems PPC-082B och PPC-081 Visa större
Transportväskor till - JB-systems PPC-082B och PPC-081

Transportväskor till - JB-systems PPC-082B och PPC-081

Transportväska för högtalarpelaren och skyddskåpa subwoofern.

  • Vikt 0,97 kg
  • Färg svart

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

790 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Transportväska för Högtalarpelaren - Säkerhet och Bekvämlighet i Ett

En högtalarpelare är en investering som förtjänar bästa möjliga skydd när den transporteras eller inte används. Vår transportväska är speciellt utformad för att passa din högtalarpelare perfekt. Med tanke på varje detalj av din högtalarpelares form och storlek har vi skapat en transportlösning som inte bara ser till att din utrustning är säker, utan också gör transporten bekväm och smidig.

Skydd: Transportväskan är tillverkad av högkvalitativt material som är motståndskraftigt mot stötar, slag och väderförhållanden. Detta garanterar att din högtalarpelare är väl skyddad mot eventuella olyckor som kan uppstå under transporten.

Passform: Vår design fokuserar på en exakt passform för din högtalarpelare. Detta eliminerar risken för att utrustningen glider runt inuti väskan under transporten, vilket kan leda till skador.

Bekvämlighet: Transportväskan levereras med bekväma handtag och justerbar axelrem, vilket ger dig flera alternativ för transport. Oavsett om du bär väskan i handen eller över axeln, kommer du att kunna förflytta dig smidigt och enkelt.

Genom att investera i vår högkvalitativa transportväska säkerställer du inte bara att din högtalarpelare är skyddad, utan du visar också omsorg om din utrustning och dess prestanda på lång sikt.

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Få transportväskor till - JB-systems PPC-082B och PPC-081inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.