Mikrofonstativ med bom MS-50/SW

Mikrofonstativ med bom MS-50/SW Visa större
Mikrofonstativ med bom MS-50/SW

Mikrofonstativ med bom MS-50/SW

Mikrofonstativ med bom

Ett kraftigt mikrofonstativ med justerbar bom (72 cm) och stötdämpande vikbara fötter.

  • Svart lackat
  • Vikt 2 kg

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

690 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Få ditt mikrofonstativ inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt! 

Specifikationer
Mat svartlackerad
Bom längd: 72cm
Justerbar höjd: 99-225cm
Mått ihopfällt: 10x93cm
Vikt: 2,0 kg

Varför välja ett mikrofonstativ med bom?

Mikrofonstativ med bom erbjuder en rad fördelar som gör dem till ett utmärkt val för professionella användare. Här är några anledningar till varför du bör överväga att investera i ett sådant stativ:

1. Flexibilitet och justerbarhet

Ett mikrofonstativ med bom ger dig möjlighet att justera höjden och vinkeln på mikrofonen. Detta gör det möjligt att anpassa positionen efter dina behov.

2. Ergonomi och bekvämlighet

Med en bom kan du enkelt placera mikrofonen framför dig utan att behöva hålla den i handen. Detta minskar belastningen på armarna och ger dig en mer bekväm arbetsställning under längre inspelningar eller framträdanden.

3. Räckvidd och rörelsefrihet

En bom ger dig en längre räckvidd när det gäller att placera mikrofonen. Detta är särskilt användbart om du behöver fånga ljud från olika instrument eller artister på scenen. Du kan enkelt justera positionen och röra dig fritt utan att begränsas av stativets placering.

Faktorer att överväga vid köp av mikrofonstativ med bom

Innan du gör ditt val av mikrofonstativ med bom är det viktigt att ta hänsyn till några viktiga faktorer. Här är några punkter som kan hjälpa dig att fatta ett informerat beslut:

1. Materialkvalitet och hållbarhet

Se till att stativet är tillverkat av högkvalitativa material för att säkerställa dess hållbarhet och långvariga användning. Aluminium och stål är vanliga materialval som kombinerar hållbarhet och lätt vikt.

2. Justerbarhet och låsmekanism

Kontrollera om mikrofonstativet erbjuder tillräcklig justerbarhet för att passa dina behov. En pålitlig låsmekanism är också viktig för att säkerställa att stativet förblir stabilt och säkert under användning.

3. Viktkapacitet

Tänk på den maximala vikten som mikrofonstativet kan bära. Det är viktigt att välja ett stativ som kan hantera vikten på din mikrofon utan att riskera att det blir instabilt eller skadas.

4. Transport och lagring

Överväg om mikrofonstativet är lätt att transportera och lagra. Fällbara eller demontabla stativ kan vara praktiska om du behöver ta med dig dem till olika spelningar eller evenemang.

5. Tillbehör och kompatibilitet

Kolla om stativet levereras med eventuella extra tillbehör eller om det finns möjlighet att köpa tillbehör separat. Det kan vara adapter, kabelhållare eller andra tillägg som kan underlätta användningen av stativet.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.