Portabelt ljudsystem med subwoofer och bluetooth - MOJO500LINE

Reducerat pris!
Portabelt ljudsystem med subwoofer och bluetooth - MOJO500LINE Visa större
Portabelt ljudsystem med subwoofer och bluetooth - MOJO500LINE

Portabelt ljudsystem med subwoofer och bluetooth - MOJO500LINE

Ljudsystemet passar i sammanhang när du vill ha ett portabelt system som också levererar bra bas

ljudsystemet har inbyggd mixer och väger 15 kg, två mikrofon/lineingångar och en Aux-ingång. Några användningsområden: Festlokaler, event, trubadurer, aerobics

 • Uteffekt - 500 W
 • Vikt 15 kg
 • 3 -kanals mixer
 • Bluetooth
 • Enkelt att koppla ihop två högtalare
 • Väska till topparna och handtag upptill på subbasen

Mer detaljer

7 990 kr inkl.

7 790 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -200 kr

 • 45 dagars öppet köp
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Inbyggd kompressor vid inspelning från mikrofoner. Ljudsystemet har vidvinkel kolumnhögtalare med en spridning på 120 °, vilket gör att systemet levererar ett jämt och fint ljud.

Specifikationer för portabelt ljudsystem med subwoofer och bluetooth - MOJO500LINE

Kolumn
Effekt: 100W RMS - 200W max
Frekvenssvar: 180Hz -20KHz
Max. SPL (@ 1m): 116 dB
Nominell impedans: 4 Ohm
Högtalare: 6 x 2,75 "bredband
Dispersion: 120 ° x 20 ° (HxV)
Connector: Integrerad i basen
Mått: (80 x 80 x 830 mm) x2
Nettovikt: 2,45 kg + 1,20 kg = 3,65 kg
Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida

Subwoofer

•Effekt: 150W RMS - 300W max
• Frekvenssvar: 50 - 200Hz
• Max. SPL (@ 1m): 116 dB
• Nominell impedans: 4 Ohm
• Boomer: 8 "
• Mått: 340 x 430 x 400 mm
• Spannmål: 10,8 kg

Förstärkning

• Bassteg: 1 x 150 W RMS / Klass D - 4 Ohm
• Mellan / högt steg: 1 x 100W RMS / Klass D - 4 Ohm

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida

Liknande produkter att överväga: Audiophony MOJO500LIBERTY

Aktiv Subwoofer och Kolumnsystem + Mixer med 1 Bluetooth® Ingång

ljudsystemet kommer att förbluffa dig med sin närvaro. Vi beräknade positionen för varje högtalare i kolumnen så att alla runt omkring kan njuta av din musik. Sist men inte minst, den inbyggda kompressorn möjliggör bästa ljudinspelning från dina mikrofoner och bättre prestanda. Hela systemet är lätt att transportera eftersom det väger mindre än 15 kg!

Vacker sång och bra basåtergivning. 

Vi positionerade kolumnhögtalarna exakt så att de skulle möjliggöra en 120° horisontell spridning och 20° vertikal spridning.

Denna asymmetriska spridning tillåter ljudreflektioner och förbättrar återgivningen, även för de mest krävande konfigurationerna.

Förstärkning

 • Bassteg: 1 x 150W RMS / Klass D - 4 ohm
 • Mellan/hög steg: 1 x 100W RMS / Klass D - 4 ohm

Ljudsystem

Den aktiva subwoofer- och kolumnsystem tillsammans med mixern med en Bluetooth® ingång är designat för att ge bra ljudkvalitet. Med en kombination av kraft och mångsidighet är detta system perfekt för både hemunderhållning och professionell användning. Låt oss utforska några av de fantastiska funktionerna som detta system har att erbjuda.

Otrolig Närvaro och Kraftfull Ljudåtergivning

Med den senaste teknologin och en noggrant beräknad högtalarpositionering i kolumnen erbjuder vårt system en otrolig närvaro och kraftfull ljudåtergivning. Oavsett om du använder det för att spela musik, titta på filmer eller hålla presentationer, kommer du att bli imponerad av det klara och fylliga ljudet som systemet levererar.

Smidig och Enkel Transport

Trots sin imponerande kraft och prestanda är vårt subwoofer- och kolumnsystem otroligt lätt och enkelt att transportera. Med en vikt på mindre än 15 kg är det bekvämt att bära med dig för olika evenemang och platser. Oavsett om du är en DJ på väg till ett gig eller värd för en trädgårdsfest, kan du enkelt ta med dig detta ljudsystem överallt.

Mångsidig Anslutning med Bluetooth® Ingång

Med den inbyggda 3-kanals mixern har du full kontroll över din ljudupplevelse. Den integrerade Bluetooth® ingången gör det enkelt att ansluta dina enheter och strömma trådlöst. Du kan enkelt ansluta din smartphone, surfplatta eller laptop för att spela dina favoritlåtar eller hålla videokonferenser med bra ljud.

Imponerande Ljudspridning och Återgivning

Noggrant utformade kolumnhögtalare för att ge en bra ljudspridning. Med en horisontell spridning på 120° och vertikal spridning på 20° skapar vårt system en dynamisk ljudmiljö som fyller rummet jämnt med ljud. Detta är perfekt för evenemang där du vill ha en bred och jämn ljudspridning.

Kraftfull Basåtergivning 

Vårt subwoofer- och kolumnsystem är utformat för att ge en kraftfull basåtergivning som fyller rummet med djup och dynamisk bas. Samtidigt levererar kolumnhögtalarna kristallklara höga toner och väldefinierade mellantoner, vilket resulterar i en balanserad och detaljerad ljudupplevelse. Oavsett om du njuter av musik, tittar på film eller spelar spel, kommer varje ljudnyans att levereras med precision och klarhet.

Sammanfattning

Aktiva subwoofer- och kolumnsystemet tillsammans med mixern och Bluetooth® ingången erbjuder en bra ljudupplevelse i en smidig och lättanvänd förpackning. Med kraftfull basåtergivning, imponerande ljudspridning och enkel transport är detta system perfekt för alla typer av evenemang och användningsområden. Oavsett om du är en musikentusiast, DJ eller företagsledare som behöver en pålitlig ljudlösning, kommer detta system att leverera.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.