Ljudanläggning med mikrofon för fordon - Fonestar PEM-15 PA

Ljudanläggning med mikrofon för fordon - Fonestar PEM-15 PA Visa större
Ljudanläggning med mikrofon för fordon - Fonestar PEM-15 PA

Ljudanläggning med mikrofon för fordon - Fonestar PEM-15 PA

Ljudsystem med mikrofon och USB-spelare som kan fästas på taket av ditt fordon

högtalarna fästs på taket och du har mixerförstärkaren inne i fordonet. Du kan då göra utrop med mikrofonen eller spela upp meddelanden med USB-spelaren på samma sätt som Hemglassbilen!

  • Enkel och snabb installation
  • Mixerförstärkare med mikrofon och USB/FM-spelare
  • 2 högtalarhorn
  • Passar för reklam, gatuförsäljning m.m.

Mer detaljer

6 590 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Funktioner för ljudanläggning för Fordon: USB/SD/FM-spelare och Snabb Installation

Att ha en bra ljudlösningen för ditt fordon är avgörande för att nå ut till din publik/kunder på ett kraftfullt sätt. Med vår USB/SD/FM-spelare och smidiga installationsutrustning för fordon, kan du vara säker på att ditt budskap kommer att höras starkt och tydligt. 

Fördelarna med USB/SD/FM-spelaren

En av funktionerna i vljudsystemet är den inbyggda USB/SD/FM-spelaren. Denna spelare ger dig möjlighet att enkelt ansluta olika källor för ljuduppspelning, såsom USB-enheter, SD-kort eller FM-radio. Detta innebär att du kan anpassa din ljudupplevelse efter behovet och enkelt byta mellan olika källor beroende på vad som passar bäst för stunden. Med en smidig och intuitiv användning kommer du snabbt kunna styra ljudkällan utan någon krångel.

Snabb Installation för Effektiv Användning

Vi förstår vikten av enkel installation när det gäller fordon. Ljudsystemet är designat med tanke på snabb installation för olika ändamål, som gatuförsäljning och reklam. Med PROX-15 förstärkaren och dess medföljande monteringsutrustning är det möjligt att säkert montera utrustningen i ditt fordon utan svårigheter. Detta sparar inte bara tid, utan ger också en professionell och ren installation.

Komponenter i Utrustningen

Fordons ljudsytemet levereras som en komplett uppsättning med allt du behöver för att komma igång:

PROX-15: PA-förstärkare med USB/FM-spelare, 15 W RMS

PROX-15 är hjärtat i vår utrustning. Denna PA-förstärkare erbjuder inte bara en 15 W RMS-utgång, men har också en inbyggd USB/FM-spelare som ger dig möjlighet att enkelt spela upp dina önskade ljudkällor. Mikrofoningången kommer med mixnings-, gain- och prioriteringskontroller, vilket ger dig full kontroll över ljudet. Dessutom finns det tonkontroller som låter dig finjustera ljudet för att passa miljön.

PROX-15SP: Förstärkningsmontering för fordon

För att säkerställa en stabil installation i ditt fordon ingår PROX-15SP i paketet. Denna montering gör att du kan montera PROX-15-förstärkaren på ett säkert sätt. Med PROX-15SP kan du vara säker på att din utrustning förblir på plats och fungerar felfritt även under rörliga förhållanden.

MCD-364: Kommunikationsmikrofon

För att kunna kommunicera effektivt är MCD-364 en oumbärlig komponent. Denna kommunikationsmikrofon är utformad för tydlig röstöverföring och är enkel att använda. Oavsett om det är för att göra annonseringar eller interagera med publiken, kommer MCD-364 säkerställa att ditt budskap levereras klart och tydligt.

FE-1210: Högtalare, 30 W maximalt, 15 W RMS

För att säkerställa att ditt ljud når varje hörn av din målplats, inkluderar vår utrustning två FE-1210 högtalare. Dessa högtalare har en maximal effekt på 30 W och en 15 W RMS-utgång, vilket ger tillräckligt med kraft för att överföra ljudet på ett imponerande sätt. Den exponentiella funktionen gör att ljudet sprids jämnt och når en bredare publik.

Sammanfattning

Ljudanläggning med mikrofon för fordon med dess funktioner, inklusive USB/SD/FM-spelare och snabb installation, är den perfekta lösningen för alla dina ljudbehov på vägen. Med högkvalitativa komponenter och enkel användning är du redo att leverera ditt budskap med kraft och tydlighet. Med PROX-15, PROX-15SP, MCD-364 och FE-1210 kommer du att ha allt du behöver för en imponerande ljudupplevelse i ditt fordon. Ta steget och uppgradera ditt fordon med den bästa ljudutrustningen på marknaden!

Specifikation ljudanläggning med mikrofon för fordon - Fonestar PEM-15 PA

1 X PROX-15: PA-förstärkare med USB/FM-spelare, 15 W RMS
Mikrofoningång med mix, förstärkning och prioritetsnivåkontroll
Tonkontroller
1 X PROX-15SP: Förstärkarfäste för fordon
1 X MCD-364: Kommunikationsmikrofon
2 X FE-1210: Högtalare, max 30 W, 15 W RMS
VIKT: 6,9 kg
TILLBEHÖR: Högtalarkabel och cigarettändaruttag 12 V DC
TILLVAL: SAV-4 och SAV-6: bilhögtalarfäste

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Liknande produkter att överväga: Tratthögtalare 

Få ljudanläggning med mikrofon för fordon - Fonestar PEM-15 PA inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.