Fäste för högtalare fordonstak - SAV-6

Fäste för högtalare fordonstak - SAV-6 Visa större
Fäste för högtalare fordonstak - SAV-6
  • Fäste för högtalare fordonstak - SAV-6
  • Fäste för högtalare fordonstak - SAV-6

Fäste för högtalare fordonstak - SAV-6

Fäste för framåtriktade högtalare på fordonstak

Rektangulärt högtalarfäste med sugproppar. Passar till Fonestar PEM-15 PA

  • Enkel och snabb montering för alla typer av fordon
  • Sugkoppar och justerbar säkerhetsrem
  • Vikt 2,1 kg

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

2 690 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Kraftfullt Sugkoppsfäste och Justerbar Säkerhetsrem för Högtalare – Montering på Alla Fordonstyper

Att hitta en pålitlig och smidig lösning för montering av högtalare på fordonets tak kan vara en utmaning. Här introducerar vi det kraftfulla sugkoppsfästet i kombination med en justerbar säkerhetsrem – den ultimata lösningen för enkel, stabil och säker montering av högtalare på ditt fordon.

Upptäck Fördelarna med Vårt Sugkoppsfäste och Justerbara Säkerhetsrem

Vårt rektangulära högtalarfäste är utformat för att göra din högtalarmontageprocess smidigare än någonsin. Med användningen av kraftfulla sugkuddar kan du säkert fästa högtalaren på fordonets tak utan att behöva borra hål eller använda komplicerade fästmetoder. Den justerbara säkerhetsremmen ger en extra nivå av stabilitet och säkerhet, vilket är avgörande för att hålla din högtalare på plats även under resor på ojämna vägar eller i högre hastigheter.

Enkel Montering och Demontering på Alla Fordonstyper

Oavsett om du har en personbil, lastbil eller transportbil, är vårt sugkoppsfäste och säkerhetsrem den perfekta lösningen. Den snabba och enkla monteringsprocessen innebär att du inte längre behöver spendera timmar på att försöka hitta rätt fästpunkter eller komplicerade monteringsverktyg. Vårt system är utformat för att vara intuitivt och användarvänligt, vilket innebär att du kan montera och demontera din högtalare på nolltid och med minimal ansträngning.

Slutsats

För en problemfri, säker och stabil montering av högtalare på ditt fordon är vårt kraftfulla sugkoppsfäste och justerbara säkerhetsrem den optimala lösningen. Med enkel montering, kompatibilitet med olika högtalarmodeller och en robust design är detta fäste det ultimata tillbehöret för alla högtalarentusiaster. Ge din resa en uppgradering genom att investera i den bästa monteringslösningen på marknaden.

Specifikation fäste för högtalare fordonstak - SAV-6 

EGENSKAPER: Rektangulärt fäste för högtalare med sugkuddar och justerbar säkerhetsrem för montering på taket av ett fordon.
Med hål för hornhögtalare, mods. FE-1210, FE-107, FE-149 eller liknande. Snabb och enkel att montera och demontera från alla typer av fordon.
MÅTT: 66 x 5 x 18 cm djup
VIKT: 2,1 kg

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Liknande produkter att överväga: Högtalarfäste fordon

Få fäste för högtalare fordonstak - SAV-6 inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.