Högtalarfäste fordon - SAV-4

Högtalarfäste fordon - SAV-4 Visa större
Högtalarfäste fordon - SAV-4
  • Högtalarfäste fordon - SAV-4
  • Högtalarfäste fordon - SAV-4

Högtalarfäste fordon - SAV-4

Högtalarfäste för fordonstak med sugproppar och säkerhetsrem

Passar till Fonestar PEM-15 PA

  • För montering på taket av bil, skåpbil m.m.
  • Enkelt att montera på alla typer av fordon
  • Vikt 1,7 kg

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

1 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Effektiva Sugkoppar och Justerbart Säkerhetsband för Montering av Högtalare på Fordonet

Att montera och demontera högtalare på fordonet har aldrig varit enklare och snabbare än med våra effektiva sugkoppar och justerbara säkerhetsband. Vi erbjuder en lösning som inte bara sparar tid, utan även ger en säker och pålitlig monteringsmetod. I den här artikeln kommer vi att utforska funktionerna hos vårt fyrkantiga högtalarfäste med sugkoppar och justerbart säkerhetsband, samt förklara varför det är den ultimata monteringslösningen för din bil, transportbil eller annat fordon.

Sugkoppar för Säker Fästning

De kraftfulla sugkopparna som är integrerade i högtalarfästet är konstruerade för att säkert fästa på fordonsytan. Oavsett om det är på taket av din bil eller  transportbil, kommer dessa sugkoppar att hålla högtalarfästet på plats även under påverkan av vibrationer och ojämna vägar. Du kan vara säker på att dina högtalare förblir säkert monterade under hela resan.

Justerbart Säkerhetsband

För att ytterligare öka stabiliteten och säkerheten hos monteringen har vi inkluderat ett justerbart säkerhetsband. Detta band kan enkelt anpassas efter storleken på högtalarna och fordonets yta. Genom att spänna säkerhetsbandet över högtalarna säkerställer du att de är ordentligt fixerade och inte riskerar att lossna även i de mest krävande körförhållandena.

Enkel Montering och Demontering

Vi förstår vikten av en snabb och smidig monteringsprocess. Vårt fyrkantiga högtalarfäste är utformat med detta i åtanke. Med minimala delar och intuitiv design kan du snabbt och enkelt montera högtalarna på din bil eller transportbil. Att demontera är lika smidigt, vilket gör det enkelt att ta bort högtalarna när de inte behövs eller när du behöver flytta dem till ett annat fordon.

Användningsområden för Fyrkantiga Högtalarfästet

Vårt högtalarfäste med sugkoppar och justerbart säkerhetsband är mångsidigt och passar perfekt för olika användningsområden. Här är några exempel på situationer där detta fäste kommer till nytta:

Arbetsfordon

För yrkesmänniskor som använder transportbilar eller arbetsfordon är det viktigt att ha en pålitlig monteringslösning för högtalare. Vårt fäste gör det möjligt att snabbt installera och avlägsna högtalarna, vilket är särskilt fördelaktigt när du behöver använda samma högtalare i olika fordon.

Avslutande Tankar

Vårt fyrkantiga högtalarfäste med sugkoppar och justerbart säkerhetsband är den ultimata lösningen för enkel montering och pålitlig prestanda. Med kraftfulla sugkoppar och ett säkerhetsband kan du vara säker på att dina högtalare förblir på plats, oavsett vägförhållanden. Den intuitiva designen gör montering och demontering till en barnlek, vilket sparar värdefull tid och ansträngning. Oavsett om du planerar en bilresa, behöver montera högtalare i ditt arbetsfordon eller arrangera ett evenemang, är vårt högtalarfäste redo att leverera överlägsen prestanda och användarvänlighet.

Specifikation högtalarfäste fordon - SAV-4 

EGENSKAPER: Fyrkantigt fäste för högtalare med sugkuddar och justerbar säkerhetsrem för montering på taket av en bil, skåpbil, etc.
Med hål för hornhögtalare, mods. FE-1210, FE-107, FE-149 eller liknande. Snabb och enkel att montera och demontera från alla typer av fordon.
MÅTT: 31 x 5 x 31 cm djup
VIKT: 1,7 kg

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Liknande produkter att överväga: Fäste för högtalare fordonstak

Få högtalarfäste fordon - SAV-4 inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.