PA-mixer - Citronic CSX-18 Live Mixer

PA-mixer - Citronic CSX - 18 Live Mixer Visa större
PA-mixer - Citronic CSX - 18 Live Mixer

PA-mixer - Citronic CSX-18 Live Mixer

PA-mixer med inspelningsmöjlighet - Citronic CSX - 18 Live Mixer

PA-mixern har 14 mikrofoningångar, 2 stereoingångar och ett reverb, du kan också fantommata kondensatormikrofoner och spela in mix-utgången för att dokumentera repetitioner eller föreställningar. 

  • Inspelning mixutgång till USB-minne
  • Fantommatning
  • 14 mikrofoningångar och 2 stereoingångar
  • FX med 16 olika program
  • 7 bands grafisk eq på stereoutgången

Mer detaljer

4 890 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

CSX-18 Series Live Mixing Console Fullt utrustad livemixer med 14 monomikrofon/linjeingångar på XLR/jack och 2 stereoingångar. Alla kanaler har förstärkning, 3-band EQ, omkopplingsbar pre/post aux-utgång, FX-sändning, panorering, PFL-omkopplare och 60 mm kanalfaders Fantomeffekt kan växlas till alla XLR-ingångar för kondensatormikrofoner och aktiva DI-lådor.Interna effekter har formen av en 16-program 24-bitars DSP-motor med oberoende nivåfader och AFL-omkopplare för övervakning. En inbyggd mediaspelare kan acceptera ett USB-minne för uppspelning av lagrade ljudspår och kan också spela in mix-utgången för att dokumentera repetitioner eller föreställningar. B / T trådlös kompatibilitet möjliggör ihopparning med en smartphone eller surfplatta för fjärruppspelning. Global EQ hanteras av en 7-band grafisk EQ och den totala mixen matas från masterfaders till vänster & höger balanserad XLR-utgångar. En RCA-ingång med två spår har en nivåkontroll för blandning i en uppspelningskälla. 2-spårig RCA-utgång kan anslutas till inspelningsutrustning eller som en extra utmatning vid behov. Lågt ljud och ren ljudväg med tillräckligt med funktioner och dirigeringsalternativ för liveframträdanden, konferenser och teaterproduktioner. Integrerad USB-spelare / inspelare med BT-mottagare 24-bitars DSP-effekter med 16 program 14 monobalanserade XLR / jack-ingångar 2 stereoingångar 7-band grafisk EQ Omkopplingsbar + 48V fantommatning.

Liknande produkter att överväga: litet mixerbord med usbmixerbord med bluetooth

Wikipedia om mixerbord

Specifikation PA-mixer - Citronic CSX - 18 Live Mixer

Strömförsörjning 100-240Vac, 50 / 60Hz (IEC)
SäkringT3AL @ 230V / T6AL @ 115V
Effektförbrukning max. 30 W.
Ingångsnivå + 24dBu (mic / line), + 20dBu (stereo line) max.
Phantom power + 48V globalt bytt till XLR-ingångar
EQ: hög12kHz ± 15dB (hyllor)
EQ: mid2,5kHz ± 15dB (bandpass)
EQ: låg80Hz ± 15dB (hyllor) 2-spår L + R RCA, 4k Ohm, -2dBu
EQ-masterband63, 160, 500, 1k, 2,5k, 6,3k, 16k (allt i Hz)
Utgångsnivå + 26dBu (XLR), + 20dBu (TRS-uttag) max.
Utgång: masterXLR balanserad,? 75 Ohm, +4 dBu,
Max. + 22 dBu REC-utgång L + R RCA, 82dB CMRR> 75dB (Mic @ 1kHz)
THD + N <0,01% (kanal att blanda ut)
Buller rms: 22Hz-22kHzEIN -122dBu, Restutgång? -90dBu,
Main / Aux mix? -82dBu
Mått: 622 x 402 x 108 mm
Vikt 6,3 kg

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Få PA-mixer - Citronic CSX-18 Live Mixer inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Vad är en mixer och varför är den viktig?

En mixer, även känd som ljudbord eller ljudmixer, är en avgörande komponent inom ljudproduktion och live-evenemang. Den spelar en nyckelroll för att kombinera och balansera ljudsignalerna från olika ljudkällor, såsom mikrofoner, instrument och inspelningsenheter. Mixern gör det möjligt för ljudteknikern att kontrollera och forma ljudet för att uppnå optimal kvalitet och balans.

Kanalantal och ingångar

Mixers kommer i olika storlekar och modeller med olika antal kanaler och ingångar. En kanal representerar en separat ljudkälla som kan anslutas till mixern, till exempel en mikrofon eller instrument. Det är viktigt att överväga dina behov och framtida tillväxt när du väljer antalet kanaler på din mixer. En större mixer med fler kanaler ger dig större flexibilitet och kapacitet att hantera flera ljudkällor samtidigt.

EQ-kontroller

EQ-kontroller, eller equalizers, är en viktig funktion på mixern som låter dig forma ljudet genom att justera frekvensnivåerna. Med EQ-kontroller kan du förstärka eller minska vissa frekvensområden för att anpassa ljudet efter dina preferenser eller anpassa det till akustiska förhållanden i olika miljöer. Detta gör det möjligt för dig att få en balanserad och optimal ljudåtergivning.

Effekter och signalbehandling

Många mixers erbjuder inbyggda effekter och signalbehandling, såsom reverb, delay och kompression. Dessa effekter kan vara användbara för att förbättra ljudet och lägga till dimension och karaktär till din mix. När du väljer en mixer bör du överväga vilka typer av effekter och signalbehandling som är viktiga för ditt specifika användningsområde.

Anslutningsmöjligheter

En annan viktig faktor att överväga är anslutningsmöjligheterna på mixern. Vanliga anslutningar inkluderar XLR, TRS och RCA. Det är viktigt att kontrollera vilka anslutningar som är kompatibla med dina befintliga ljudenheter och att mixern har tillräckligt med anslutningsmöjligheter för att rymma dina behov nu och i framtiden.

Ergonomisk design och användarvänlighet

En mixer med en ergonomisk design och användarvänliga kontroller är viktig för att underlätta arbetsflödet och göra det enklare att justera ljudet i realtid. Se till att välja en mixer med tydliga kontroller, lättlästa indikatorer och ergonomiska layouter som passar dina preferenser och arbetssätt.

Vanliga användningsområden för mixers

Mixers används i en mängd olika sammanhang och branscher. Här är några vanliga användningsområden där mixers spelar en central roll:

Live-ljudförstärkning

Inom live-ljudförstärkning används mixers för att hantera ljudet vid konserter, föreläsningar, teaterföreställningar och andra evenemang. Genom att balansera och mixa ljudkällorna i realtid kan ljudteknikern skapa en optimal ljudupplevelse för publiken.

Slutsats

En mixer är en oumbärlig komponent inom ljudproduktion och PA-utrustning. Genom att välja rätt mixer för dina behov och användningsområden kan du förbättra ljudkvaliteten, få större flexibilitet och ha kontroll över ljudet i olika situationer.

Vi hoppas att denna guide har gett dig en djupare förståelse för mixers och deras funktioner. Genom att göra välgrundade val och investera i en högkvalitativ mixer kan du ta dina ljudproduktioner och live-evenemang till en helt ny nivå.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.