Aktiv subbas PA 15 tum - Citronic CASA-15BA Active

Aktiv subbas PA 15 tum - Citronic CASA-15BA Active Visa större
Aktiv subbas PA 15 tum - Citronic CASA-15BA Active

Aktiv subbas PA 15 tum - Citronic CASA-15BA Active

Aktiv subbas PA 15 tum med en uteffekt på 500W RMS

Koppla in en eller två subbasar till ditt PA-system. Högtalaren är utrustad med både ingångar och utgångar så att du kan använda antingen en monosub eller en baslåda till varje högtalartopp.

 • Uteffekt 500W RMS
 • Inbyggd klass D-förstärkare (drar mindre ström och är lättare)
 • Frekvensomfång 50-150 HZ
 • Mått 564 x 540 x 448mm

Mer detaljer

6 590 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

 • 45 dagars öppet köp
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Varje högtalare är tillverkad av 15 mm MDF med integrerade sidohandtag för att högtalaren ska vara enkel att bära, den har också 35 mm uttag för att rymma ett monteringsstativ. High flex sub-drivrutinen är frontladdad med ett skyddande stålgaller för att leverera kraftfulla transienter och ge värme till alla ljudsystem. Linjeingångar har en parallell länkutgång för att skicka signalen till ytterligare aktiva högtalare och ett par linjeutgångar med omkopplingsbart högpassfilter för anslutning till aktiva toppar. En fasomkopplare ingår för att undvika ljudavstängning och tidsjustera flera högtalarinställningar. Designad som en perfekt matchning för CASA-högtalarna och lika hemma med andra aktiva toppar. Kompakt och lätt design 15 mm MDF-skåp med slitstark lack 2 x sidobärhandtag 35mm polmonterat uttag.

 • Kompakt och lätt design
 • 15 mm MDF-skåp med slitstark lack
 • 2 x sidobärhandtag
 • 35 mm polmonterat uttag

Specifikation aktiv subbas PA 15 tum - Citronic CASA-15BA Active

Strömförsörjning230Vac, 50Hz (IEC)
Konstruktion: 15 mm MDF med slitstark färg
Hårdvara: 2 x sidobärhandtag + 35 mm polmonterat uttag
Förstärkare: konstruktion Klass D
Linjeingångar L + R balanserad XLR
Linjeutgångar L + R balanserad XLR & L + R länk XLR
Kontroller Utgångsnivå, fasomkopplare, hög pass x-over (utgång)
Uteffekt RMS 500W
Uteffekt max 900W
Uteffekt peak 1800W
SPL max 123.5.0dB
Frekvens 50 - 150Hz
Mått 564 x 540 x 448mm
Vikt 25.42kg

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida

Få aktiv subbas PA 15 tum - Citronic CASA-15BA Active inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Liknande produkter att överväga: aktiv subwoofer PA eller billig aktiv subwoofer

Varför välja en aktiv subwoofer?

En aktiv subwoofer är ett viktigt tillskott till vilket ljudsystem som helst, oavsett om du är en ljudentusiast, DJ eller bara älskar att njuta av kraftfullt ljud. Här är några anledningar till varför du bör överväga att investera i en aktiv subwoofer:

 1. Djup basrespons: Aktiva subwoofrar är utformade för att leverera djup och kraftfull bas. Med en 15-tums aktiv subwoofer kan du känna basen i musiken på ett sätt som tar din ljudupplevelse till en helt ny nivå.

 2. Kraftfull förstärkning: En aktiv subwoofer har en inbyggd förstärkare som är optimerad för att driva basen på ett effektivt sätt. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att köpa en separat förstärkare, vilket sparar både tid och pengar.

 3. Enkel installation: Aktiva subwoofrar är vanligtvis plug-and-play-enheter, vilket innebär att de är lätta att installera och komma igång med. Du behöver bara ansluta den till ditt ljudsystem och du är redo att njuta av en förbättrad ljudupplevelse.

Vad ska man leta efter i en aktiv subwoofer?

Innan du gör ditt köp är det viktigt att ha en tydlig förståelse för de viktigaste faktorerna att tänka på. Här är några faktorer som du bör överväga när du väljer en aktiv subwoofer:

Effekt och prestanda: Kontrollera subwooferns effektutgång och frekvensrespons. Ju högre effekt och bredare frekvensomfång, desto bättre basrespons och ljudkvalitet kan du förvänta dig.

Anslutningsalternativ: Se till att subwoofern har kompatibla anslutningsalternativ för ditt ljudsystem. Vanliga alternativ inkluderar RCA-ingångar och XLR-ingångar från mixern.

Storlek och design: En 15-tums aktiv subwoofer ger generellt sett kraftfullare bas än mindre modeller. Tänk på storleken på den subwoofer du väljer och se till att den passar i din befintliga ljudmiljö.

Justermöjligheter: Kolla om subwoofern har möjlighet till justeringar som basnivå, fasvändning och crossover-frekvens. Dessa funktioner gör det möjligt att anpassa subwoofern till dina personliga preferenser och till din befintliga högtalaruppsättning.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.