Billig aktiv subbas 10 tum - Citronic CASA-10BA Active

Billig aktiv subbas 10 tum - Citronic CASA-10BA Active Visa större
Billig aktiv subbas 10 tum - Citronic CASA-10BA Active

Billig aktiv subbas 10 tum - Citronic CASA-10BA Active

Billig aktiv subbas 10 tum med en uteffekt på 300W RMS

Med den här aktiva subbasen får du bra bas till en låg kostnad. Den är enkel att ansluta till din ljudanläggning. Högtalaren har en klass D-förstärkare med stereolinjeingångar och -utgångar för användning antingen som en monosub eller med stereotoppar och en matchande sub för varje topphögtalare. 

  • Kompakt och lätt design
  • 15 mm MDF-skåp med slitstark lack
  • 2 x sidobärhandtag 35mm stativhål

Mer detaljer

4 290 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Varje högtalare är tillverkad av 15 mm MDF med integrerade sidohandtag för att högtalaren ska vara enkel att bära, den har också 35 mm uttag för att rymma ett monteringsstativ. High flex sub-drivrutinen är frontladdad med ett skyddande stålgaller för att leverera kraftfulla transienter och ge värme till alla ljudsystem. Linjeingångar har en parallell länkutgång för att skicka signalen till ytterligare aktiva högtalare och ett par linjeutgångar med omkopplingsbart högpassfilter för anslutning till aktiva toppar. En fasomkopplare ingår för att undvika ljudavstängning och tidsjustera flera högtalarinställningar. Designad som en perfekt matchning för CASA-högtalarna och lika hemma med andra aktiva toppar. Kompakt och lätt design 15 mm MDF-skåp med slitstark lack 2 x sidobärhandtag 35mm polmonterat uttag

Specifikation billig aktiv subbas 10 tum - Citronic CASA-10BA Active

Uteffekt: rms 300W
Utgångseffekt: max. 500W
Toppeffekt 1000W
SPL max. 120,0 dB
Frekvenssvar 60 - 150Hz
Mått 431 x 407 x 338 mm
Vikt 16,23 kg
Gemensam Strömförsörjning230Vac, 50Hz (IEC)
Konstruktion: 15 mm MDF med slitstark texturfärg
Hårdvara 2 x sidobärhandtag
35 mm polmonterat uttag
Förstärkare: Klass D
Linjeingångar L + R
Balanserad XLR Linjeutgångar
L + R balanserad XLR & L + R
Länk XLR Kontroller Utgångsnivå, fasomkopplare, högpass x-over (utgång)

Få “sökfras” inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Liknande produkter att överväga: subwoofer 12 tum eller aktiv subbas PA 15 tum

Kraftfullt och mångsidigt

Citronic CASA-10BA Active-högtalaren är utformad för att vara kraftfull och mångsidig. Den har en inbyggd förstärkare och är självdriven, vilket innebär att du inte behöver en separat förstärkare för att använda den. Detta gör den idealisk för både professionellt bruk och för hemunderhållningssystem. 

Robust och pålitlig konstruktion

Citronic CASA-10BA Active-högtalaren är konstruerad med högsta kvalitet och hållbarhet i åtanke. Den är tillverkad av slitstarka material som tål användning under lång tid. Dess robusta konstruktion gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk, vilket ger dig flexibilitet att använda den var som helst. Enkel installation och användning.

Citronic CASA-10BA Active-högtalaren är utformad för att vara användarvänlig och enkel att installera. Dessutom har den ergonomiska kontroller som gör det enkelt att justera volymen och andra ljudinställningar enligt dina preferenser. Du behöver inte vara en expert för att kunna använda och dra fördel av Citronic CASA-10BA Active-högtalarens funktioner och njuta av dess fina ljudkvalitet.

Flera anslutningsmöjligheter

Citronic CASA-10BA Active-högtalaren erbjuder flera anslutningsmöjligheter för att passa dina specifika behov. Den har flera ingångar som XLR, 6,35 mm och RCA, vilket ger dig flexibilitet att ansluta olika ljudkällor samtidigt.

Jämn ljudspridning och kraftfull basåtergivning

Citronic CASA-10BA Active-högtalaren är utformad med en avancerad teknik för att ge en jämn ljudspridning och en kraftfull basåtergivning. Oavsett om du befinner dig framför högtalaren eller i ett större rum kommer du att kunna uppleva samma högkvalitativa ljudkvalitet.

Mångsidiga användningsområden

Citronic CASA-10BA Active-högtalaren är mångsidig och kan användas i olika sammanhang. Den är perfekt för professionella ljudinstallationer som livekonserter, DJ-evenemang och teaterföreställningar, där hög ljudkvalitet och pålitlighet är avgörande.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.