Mobil högtalare inklusive två trådlösa mikrofoner - IGAN-112

Mobil högtalare inklusive två trådlösa mikrofoner - IGAN-112 Visa större
Mobil högtalare inklusive två trådlösa mikrofoner - IGAN-112

Mobil högtalare inklusive två trådlösa mikrofoner - IGAN-112

Batteridriven högtalare med två trådlösa mikrofoner

Högtalaren som kan dras som en resväska på hjul har inbyggd bluetooth och 2 trådlösa mottagare med trådlösa mikrofoner. Högtalaren passar bra vid möten, konferenser m m.

  • 2 trådlösa mikrofoner
  • 2 inbyggda trådlösa mottagare
  • Hjul
  • Batteridrift upp till 4 timmar
  • Bluetooth
  • USB/SD

Mer detaljer

5 890 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Bärbar Högtalare med hjul

Låt inte bristen på el hindra dig, för nu kan du njuta av enastående prestanda var du än befinner dig, tack vare dess integrerade batteri. Anslutningen till din mobila enhet har aldrig varit enklare, tack vare Bluetooth-teknologi. Och det slutar inte där: med USB-porten och SD-kortplatsen har du ett brett utbud av anslutningsmöjligheter tillgängliga. Med denna högtalare kommer du att ha den ultimata ljudupplevelsen när som helst, var du än är!

Biamplifierad 12" + 1" System

Vi presenterar vi stolt vårt biamplifierade 12" + 1" högtalarsystem. Den omfattande frekvensresponsen på 50-20000 Hz garanterar att varje ton och nyans i din musik hörs med kristallklar kvalitet. Oavsett om det är djupa basar eller diskantljud, levererar detta system hög ljudkvalitet.

Imponerande Ljudtryck 

Med en imponerande maximalt ljudtryck (SPL) på 118 dB tar den här högtalaren ljudupplevelsen till en helt ny nivå. Oavsett om du befinner dig i en intim inomhusmiljö eller utomhus på en fest, kommer du att kunna fylla rummet med ljud som fångar uppmärksamheten hos alla närvarande.

Prestanda för Alla Situationer

Med en imponerande effekt på 600 W och en förstklassig klass D-förstärkare levererar denna högtalare kraftfull prestanda som gör att din musik låter precis som den är avsedd. Oavsett om du är en musikentusiast, DJ eller helt enkelt vill ha den bästa ljudkvaliteten för dina evenemang, så är denna högtalare det ultimata valet.

Batteridrift som räcker i Upp till 4 Timmar

Det integrerade batteriet gör den här högtalaren ännu mer mångsidig och portabel. Med en batteridrift som varar i upp till 4 timmar kan du njuta av ditt ljud utan att oroa dig för närliggande eluttag eller begränsningar. Detta gör den perfekt för utomhusevenemang, resor och andra situationer där eluttag inte är lättillgängliga.

Allsidiga Anslutningsmöjligheter för Ditt Behov

Oavsett om du föredrar trådlös anslutning via Bluetooth eller föredrar att ansluta med kablar, så har den här högtalaren dig täckt. Med anslutningar för mikrofon, linje och Bluetooth kan du enkelt ansluta olika enheter och källor för att spela din musik precis som du vill.

Lätt och Slitstark Konstruktion

Högtalarens kabinett är tillverkat av tålig plast som kombinerar lätt vikt med robusthet. Med dimensioner på 405 x 370 x 600 mm är den här högtalaren enkel att transportera och passar smidigt in i olika miljöer. Med en vikt på 14,5 kg är den också enkel att hantera och flytta vid behov.

Inkluderade Tillbehör för Ökad Mångsidighet

För att ge dig ännu mer mångsidighet och funktionalitet inkluderas 2 trådlösa mikrofoner med högtalaren. Dessa mikrofoner erbjuder en frekvensomfång på 863.1 MHz till 864.5 MHz, vilket ger tydlig och pålitlig trådlös prestanda för presentationer, sång och mycket mer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder den här kompakta batteridrivna högtalaren enastående prestanda och mångsidighet. Med funktioner och anslutningsalternativ är den perfekt för både möten, underhållning och professionellt bruk. 

Specifikation mobil högtalare inklusive två trådlösa mikrofoner - IGAN-112

Biamplifierat 12" + 1" system
Frekvensgång: 50-20000 Hz
Max SPL: 118 dB
Effekt: 600 W
Förstärkare: Klass D
Batteridrift räcker upp till 4 timmar
Medföljande tillbehör: 2 x trådlös mikrofon
Mikrofonfrekvens: 863,1MHZ till 864,5MHZ.
Anslutningar: Mic - Line - Bluetooth
Låda: Plast
Mått: 405 x 370 x 600 mm
Vikt: 14,5 kg

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Liknande produkter att överväga: Portabel högtalare med bra bas

Få mobil högtalare inklusive två trådlösa mikrofoner - IGAN-112 inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.