Portabel högtalare med bra bas - QTX QX15PA

Reducerat pris!
Portabel högtalare med 2 trådlösa mikrofoner, batteridrift och bluetooth - QTX QX15PA Visa större
Portabel högtalare med 2 trådlösa mikrofoner, batteridrift och bluetooth - QTX QX15PA

Portabel högtalare med bra bas - QTX QX15PA

Det här ljudsystemet passar bra när man t ex har en föreläsning och även vill spela musik

Då högtalaren har ett 15 tums högtalarelement så har man bra bas vid musikuppspelning. Du har också möjlighet att använda 2 st trådlösa mikrofoner, man kan föreläsa i den ena medan man låter den andra mikrofonen gå runt i publiken så att de kan ställa frågor som alla hör. Headset med sändare finns som tillbehör om du hellre vill ha det.

 • 2 st trådlösa mikrofoner med mottagare medföljer
 • Både batteridrift och nätdrift
 • USB/SD/FM och Bluetooth ™
 • 2 st extra mikrofoningångar och linjeingång
 • Utdragbart handtag
 • Hjul
 • Fjärrkontroll
 • Regnskydd finns som tillbehör, se nedan

Prova den här högtalaren med mikrofon i 45 dagar. Om du av någon anledning inte är 100% nöjd, byter vi gärna ditt köp eller återbetalar dina pengar.

Mer detaljer

5 190 kr inkl.

4 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -200 kr

 • 45 dagars öppet köp
 • Gratis support
 • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Specifikationer QTX QX15PA
QX12PA QX15PA
Strömförsörjning 220-240VAC 50 / 60Hz / extern 12Vdc / internt batteri
Huvudsakliga drivkraften 300mm (12 ") 380mcm (15")
HF Enhet 25mm (1 ") titan komprimering drivrutin
VHF mic frekvenser 174.1MHz + 175.0MHz
Bluetooth version v2.1
Dispersion 90 ° x 60 ° (H x V)
Uteffekt 50W + 50W (LF + HF)
Batteritid på upp till 8 timmar
Mått 570 x 350 x 310mm 685 x 440 x 380 mm
Vikt 18.4kg

Få din QTX QX15PA inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!  

Liknande produkter att överväga: Portabel högtalare utomhus

Bluetooth-högtalare har blivit allt mer populära de senaste åren, särskilt för personer som vill lyssna på musik på språng. Men när det gäller att hitta en högtalare med bra bas är det inte alltid en lätt uppgift. I den här artikeln kommer vi att diskutera de bästa Bluetooth-högtalarna med bra bas, baserat på omfattande forskning och tester.

De bästa Bluetooth-högtalarna med bra bas

 1. Batteridrivet PA-system med reverb - Samson XP312w

 2. Portabelt PA med subbas och inbyggt batteri - Audiophony MOJO500LIBERTY

 3. Portabel högtalare med hjul - Monacor TXA-1020

Vad man ska tänka på vid köp av en Bluetooth-högtalare med bra bas

När man ska köpa en Bluetooth-högtalare med bra bas finns det några saker att tänka på för att hitta den som passar dig bäst.

Basens storlek

Basen är en viktig faktor att tänka på när man köper en högtalare. Om man vill ha en högtalare med en stark bas bör man leta efter en högtalare med en stor subwoofer.

Batteritid

Batteritiden är också en viktig faktor att tänka på. Om man planerar att använda högtalaren under en längre tid utan att ha tillgång till ett uttag är det viktigt att välja en högtalare med en lång batteritid.

Vattentålighet

Om man vill använda högtalaren utomhus eller vid poolen är det viktigt att välja en högtalare som är vattentålig för att undvika skador på högtalaren.

QX15PA - Portabelt PA med Bluetooth

QX15PA är en portabel PA-enhet som är utformad för att leverera högkvalitativt ljud på ett smidigt och bekvämt sätt. Enheten har en rad olika funktioner som gör den idealisk för allt från små till medelstora evenemang, konserter och fester. Den inbyggda Bluetooth-funktionen gör att du enkelt kan ansluta din smartphone eller surfplatta för att strömma musik trådlöst.

Specifikationer

QX15PA är en 15-tums PA-enhet med högkvalitativt ljud och ett robust, bärbar design. Den har en utgångseffekt på 250W RMS och kan hantera upp till 500W peak. Det gör att den lämpar sig väl för olika typer av evenemang och konserter.

Enheten är också utrustad med en inbyggd mixer som gör att du kan ansluta olika ljudkällor samtidigt. Den har två mikrofoningångar, en AUX-ingång och en linjeingång. Det gör att du kan ansluta en mängd olika ljudkällor, som exempelvis en gitarr, en keyboard eller en mixer.

Batteritid och användning

Enheten har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som ger dig upp till 8 timmars användningstid. Det gör att du kan ta med dig QX15PA på farten och använda den på olika platser utan att behöva oroa dig för att den ska tappa ström.

QX15PA har också en robust design och är utformad för att tåla tuffa förhållanden. Det gör att du kan använda den utomhus eller på andra ställen där det kan vara högre risk för att den skadas.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är QX15PA en högkvalitativ och mångsidig portabel PA-enhet som är utformad för att leverera högkvalitativt ljud på ett smidigt och bekvämt sätt. Den har en rad olika funktioner som gör den idealisk för allt från små till medelstora evenemang, konserter och fester. Om du söker en portabel PA-enhet med hög ljudkvalitet och robust design så kan QX15PA från QTX vara det rätta valet för dig.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.