Lista produkter efter tillverkare: Audiophony

Audiophony är en ledande aktör inom branschen för ljud- och musikteknik. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och kraftfulla prestanda, vilket gör dem till ett självklart val för musikälskare över hela världen. Men vad är det som gör Audiophony så unikt och värt att investera i?

En historia om passion och innovation


Audiophony grundades av en grupp entusiastiska musikälskare som ville skapa den bästa upplevelsen för ljud och musik. Deras passion och kunskap om teknik har ledt till en rad innovativa produkter som har förändrat sättet vi lyssnar på musik. Audiophony har alltid satt kunden i fokus och strävat efter att skapa produkter med högsta kvalitet och prestanda.


Produkter med hög kvalitet och prestanda


Audiophony erbjuder ett brett sortiment av produkter, från högtalare till förstärkare och dator-tillbehör. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och prestanda, och är utvecklade med den senaste tekniken för att säkerställa den bästa ljudkvaliteten. Audiophony är också känt för sina kraftfulla prestanda, som ger en stark och ren ljudbild.


En upplevelse för alla sinnen


Audiophony är mer än bara en produkt, det är en upplevelse för alla sinnen. Deras produkter är utformade med en unik estetik och finess. Audiophony har alltid strävat efter att skapa produkter som är enkla och intuitiva att använda, så att musikälskare kan fokusera på det som är viktigast - musiken.


Audiophony - En investering i framtiden


Investera i Audiophony är en investering i framtiden. Produkterna är utvecklade med högsta kvalitet och prestanda, och är utformade för att hålla i många år.

Mer
 • Midjeväska för Bodypack den ultimata följeslagaren när du har gruppträning Tillverkad av högkvalitativt Neoprene-material som gör den inte bara hållbar utan också slitstark, perfekt för dagligt bruk.Passar trådlösa sändare Skyddar sändaren från fukt Bekväm att använda2-pack

  590 kr
 • Separat headset som passar till Audiophony GO-Pack GO-Head-F8 Mini XLR-kontakt passar också till till JB-systems, AKG, Samson och många andra system med 3-polig Mini XLR-anslutning.

  690 kr
 • Mixerbord - 8 kanaler 4 oberoende utgångszoner Varje ingång kan skickas till den zon du väljer.

  5 590 kr
 • Ljudsystemet passar i sammanhang när du vill ha ett portabelt system som också levererar bra bas ljudsystemet har inbyggd mixer och väger 15 kg, två mikrofon/lineingångar och en Aux-ingång. Några användningsområden: Festlokaler, event, trubadurer, aerobicsUteffekt - 500 W Vikt 15 kg 3 -kanals mixer Bluetooth Enkelt att koppla ihop två högtalare...

  7 790 kr 7 990 kr
  Reducerat pris!
 • Portabelt PA med subbas, bluetooth och inbyggt batteri Den här portabla ljudanläggningen passar bra till event eller för att spela musik. Ljudanläggningen har subbas för extra kraft i lågbasen.Subbas Bluetooth Vikt 15 kg Inbyggt batteri

  11 990 kr 12 190 kr
  Reducerat pris!
 • Komplett trådlös handmikrofon med mottagare Trådlös handmikrofon med mottagare som passar för både tal och sång. Mikrofon och mottagare har 16 valbara frekvenser och klarar ett avstånd på upp till 70 meter mellan mikrofon och mottagare. Räckvidd upp till 50 meter 16 valbara frekvenserMikrofonen drivs av 2 st AA batterier. 

  2 790 kr 2 990 kr
  Reducerat pris!
 • Komplett trådlöst headsetsystem med en räckvidd på upp till 70 meter Audiophony GO-Pack GO-Head-F8 är ett komplett trådlöst headsetsystem. Mottagare och sändare har 16 valbara frekvenser på i UHF bandet 863 - 865 MHz. Sändaren klarar upp till 70m till mottagaren.Ställbar storlek på headset Räckvidd minst 70 meter 16 valbarakanaler på sändare och...

  2 990 kr 3 190 kr
  Reducerat pris!