Trådlös mikrofon med USB-mottagare - U-MIC Wireless Set QTX

Trådlös mikrofon med USB-mottagare - U-MIC Wireless Set QTX Visa större
Trådlös mikrofon med USB-mottagare - U-MIC Wireless Set QTX

Trådlös mikrofon med USB-mottagare - U-MIC Wireless Set QTX

Trådlös handmikrofon med USB-mottagare

du kan enkelt koppla in mikrofonen i en mixer som har USB-ingång och en teleingång för mikrofon. Fördelen med USB-mottagare är att de endast väger 17g och har måtten 80 x 23 x 13 mm och är enkla att installera.

  • Drivs från USB-port (ingen annan ström behövs)
  • 3,5 mm till 6,3 mm kabel ingår för inkoppling i mixer
  • Kompakt och lätt att installera
  • Ingen fristående mottagare behövs
  • Trådlös räckvidd upp till 50m
  • Vikt mottagare 17g

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

490 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Trådlöst Mikrofonset med Enkel Installation: Perfekt för Presentationer och Uppträdanden

Trådlös frihet har aldrig varit enklare att uppnå än med lättinstallerade UHF mikrofonset med handhållen sändare och USB-mottagare. Oavsett om du står inför en publik på en konferens, gör ett sånguppträdande eller helt enkelt behöver en pålitlig ljudlösning för dina presentationer, är U-MIC trådlösa set svaret du har letat efter. 

Smidig Användning

Att installera och använda vårt UHF trådlösa mikrofonset är en enkelt. Mottagaren är utformad för att enkelt anslutas till en USB-strömkälla eller USB-port för ström. Den matar sedan ut till ett 3,5 mm-uttag, vilket gör att du kan ansluta den till en mängd olika enheter. Inte nog med det, den plug-through USB-anslutningen på mottagaren möjliggör anslutning till andra USB-enheter, såsom mediaenheter eller flash-enheter. Detta innebär att du kan hålla din medieanslutning intakt utan kompromisser.

Handhållen Sändare för Flexibilitet och Rörelsefrihet

Den handhållna mikrofon/sändaren är en pålitlig partner för dina uppträdanden. Den drivs enkelt av 2 x AA-batterier och ger dig friheten att röra dig utan att vara begränsad av kablar. Den är utformad för att fungera smidigt inom en av 2 UK/EU-licensfria UHF-frekvenser. Så oavsett om du är en professionell artist eller bara behöver en pålitlig mikrofon för dina presentationer, är denna handhållna sändare redo att leverera.

Mångsidig Användning och Utmärkt Ljudkvalitet

Med en frekvensrespons på 50Hz till 15kHz och en dynamisk kardioidkapsel, garanterar vårt mikrofonset att fånga din röst med klarhet och precision. Oavsett om du talar inför en stor publik eller sjunger ut på scenen, ger UHF-mikrofonen bra ljudkvalitet som imponerar.

Mått och Vikt

Vårt mikrofonset är utformat för att vara både kompakt och lätt. Den handhållna mikrofonen/sändaren har måtten 240 x 50 mm och väger 178g (utan batteri). Mottagaren är ännu mer kompakt med måtten 80 x 23 x 13 mm och en vikt på endast 17g. Detta gör det enkelt att ta med dig överallt och ger dig den flexibilitet du behöver för dina olika ljudprojekt.

Sammanfattning

Trådlös mikrofon med USB-mottagare mikrofonset är det perfekta valet för alla som söker en pålitlig, enkel att använda och högkvalitativ ljudlösning. Med en smidig installation, bra ljudkvalitet och imponerande tekniska specifikationer är detta mikrofonset redo att leverera oavsett om du är på scenen, i mötesrummet eller någon annanstans där ljud spelar en central roll. Släpp kablarna och låt din röst nå nya höjder med UHF mikrofonset.

Specifikation trådlös mikrofon med USB-mottagare - U-MIC Wireless Set QTX

3,5 mm till 6,3 mm jackkabel ingår
Plug-through USB-anslutning för flash-enhetsingångar
StrömförsörjningUSB 5V, 1A (mottagare), 2 x AA-batterier (sändare)
Frekvenssvar 50Hz - 15kHz
KapselDynamisk kardioid
Utgångsanslutning 3,5 mm monojack
Trådlös räckvidd Upp till 50m
Mått: sändare240 x 50mmØ
Vikt: sändare178g (inget batteri)
Mått: mottagare 80 x 23 x 13 mm
Vikt: mottagare 17g

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Få trådlös mikrofon med USB-mottagare - U-MIC Wireless Set QTX inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.