Röstförstärkare lärare - Shidu M500 - Wired

Röstförstärkare lärare - Shidu M500 - Wired Visa större
Röstförstärkare lärare - Shidu M500 - Wired

Röstförstärkare lärare - Shidu M500 - Wired

Kraftfull röstförstärkare med headset för lärare

Röstförstärkaren hjälper dig att höras i klassrummet vid föreläsningar och på lektioner. Högtalaren har ett kraftfullt ljud och är enkel att sköta. På baksidan av röstförstärkaren finns ett bältesklipps så att du kan bära den med dig.

  • Inspelningsfunktion för att spela in dina lektioner och spara direkt på USB-SD-kortet
  • Inbyggd radio
  • Vikt: 282 gram
  • Batteritid på upp till 12 timmar
  • Storlek: 116 x 86 x 46 mm

Mer detaljer

990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

1 st Shidu M500 - Wired
1st Trådbundet headset medföljer
Laddare medföljer
Midjerem medföljer
USB/SD-kompartibel
Klart ljud
Aux ingång finns för inkoppling av telefon (om du vill spela musik)
Inbyggd USB/SD-spelare

Specifikation Röstförstärkare lärare- Shidu M500 - Wired

Se i manualen nedan

Få röstförstärkare lärare- Shidu M500 - Wired inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Röstförstärkare för Skolor: Förbättra Lärandet med Kvalitetsutrustning

Inledning: Den Viktiga Rollen av Röstförstärkare inom Skolan

Röstförstärkare är oumbärliga verktyg för att förbättra kommunikationen och undervisningen i skolmiljöer. De hjälper till att garantera att lärarens röst når alla elever, oavsett bakgrundsbrus eller avstånd. I denna artikel kommer vi att diskutera fördelarna med att använda röstförstärkare inom skolor samt presentera några av de bästa produkterna på marknaden.

Varför Röstförstärkare är Nödvändiga i Klassrummet

Förbättrar Lärarens Röstklarhet

En av de största fördelarna med att använda röstförstärkare är att de förbättrar lärarens röstklarhet och därmed underlättar för eleverna att förstå informationen som presenteras. Detta leder till ökad inlärningseffektivitet och minskar risken för missförstånd.

Skyddar Lärarens Röst

Många lärare upplever röstproblem på grund av att de tvingas tala högt och länge under lektionerna. Röstförstärkare hjälper till att minska detta problem genom att ge en jämn och kraftfull förstärkning av lärarens röst, vilket minskar behovet av att tala högt och anstränga röstresurserna.

Förbättrar Elevens Uppmärksamhet och Inlärning

Röstförstärkare hjälper till att säkerställa att lärarens röst når alla elever tydligt, vilket gör det lättare för eleverna att koncentrera sig på innehållet i lektionen och förbättra deras inlärningsupplevelse.

Utvalda Röstförstärkare för Skolor

Modell 1: Röstförstärkare utomhus trådlös med bluetooth - Shidu M800 - Wireless

Modell 2: Röstförstärkare trådlös - Shidu M500 - Wireless

Modell 3: Röstförstärkare med 3 års garanti - Monacor WAP-8

Att Välja Rätt Röstförstärkare för Din Skola

När du väljer en röstförstärkare för din skola är det viktigt att ta hänsyn till följande faktorer:

  1. Räckvidd: Se till att röstförstärkaren har tillräcklig räckvidd för att täcka hela klassrummet och nå alla elever.

  2. Batteritid: Välj en röstförstärkare med lång batteritid så att den kan användas under hela skoldagen utan att behöva laddas om

Inom utbildningssektorn, från förskolor till högre lärandeinstitut och andra utbildningsmiljöer som museer, har röstförstärkare för lärare blivit viktigt. Våra produkter, kända för sin tillförlitlighet och popularitet, bidrar till en mer inkluderande och engagerande lärmiljö.

Förbättra din undervisning och informationsöverföring med våra produkter. Med vår teknologi säkerställs att varje ord du säger hörs klart av hela gruppen, vilket leder till mer effektiva lektioner och snabbare inlärning. Dessa lösningar är designade för att fungera under olika miljöer, vare sig det är inomhus eller utomhus.

Lärare kan nu undervisa utan att överanstränga sin röst, vilket sparar energi och hjälper till att hålla en positiv stämning i klassrummet. Våra användarvänliga system kräver ingen komplex installation – de är redo att användas direkt ur lådan och erbjuder enkel justering av volym och inställningar.

Våra kompakta och lättviktsenheter är utformade för att vara obesvärade att ha med sig, och med deras imponerande räckvidd kan du nå ut till varje elev, oavsett var de befinner sig i lärmiljön.

Skolor över hela landet väljer våra röstförstärkare för dess pålitlighet och effektivitet i klassrummet. Utforska vårt utbud av Röstförstärkare, som är speciellt designade för behoven hos lärare och andra pedagogiska professionella. För de som undervisar utomhus rekommenderar vi våra mer hållbara modeller som är anpassade för vatten, damm och stötsäkerhet.

Vårt sortiment inkluderar också trådlösa alternativ som ger lärarna friheten att röra sig utan begränsningar av kablar. Vi erbjuder även system som tillåter flera användare att tala samtidigt, vilket är perfekt för samarbetsinlärning eller när flera presentatörer delar scenen.

Välj den lösning som bäst uppfyller dina unika behov och lyft din pedagogiska erfarenhet till nästa nivå.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.