Megafon med ljudsignal och handmikrofon - Adastra MG-220D

Reducerat pris!
Megafon med ljudsignal och handmikrofon - Adastra MG-220D Visa större
Megafon med ljudsignal och handmikrofon - Adastra MG-220D

Megafon med ljudsignal och handmikrofon - Adastra MG-220D

Kraftfull megafon med mikrofon och siren

megafonen håller du enkelt med ett pistolgrepp. Tala i mikrofonen som du antingen kan sätta fast i änden på megafonen eller hålla i handen.

  • Mikrofon med av och på knapp
  • Räckvidd upp till 600 meter
  • Kan drivas med 12 volts bilbatteri
  • Effekt 30 Watt
  • Sirenfunktion
  • Vikt 2 kg

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

1 190 kr inkl.

990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -200 kr

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Kraftfull Megafon med Pistolgrepp för Effektiv Röstförstärkning utomhus

Att höras och göra sig förstådd i utomhusmiljöer kan vara en utmaning, särskilt när det gäller större folksamlingar eller vid evenemang. Här är en kraftfull och hållbar megafon med pistolgrepp, speciellt designad för bruk utomhus där röstförstärkning är avgörande. Den här innovativa enheten inte bara levererar ett robust och starkt ljud, utan den är också utformad för att vara användarvänlig och mångsidig, vilket gör den till det perfekta verktyget för att nå ut till massorna på ett effektivt sätt.

Konstruktion för Långvarig Tillförlitlighet

Megafonen är byggd för att stå emot påfrestningarna från utomhusmiljön. Den robusta ABS-konstruktionen säkerställer att enheten kan hantera stötar, slag och väderförhållanden utan att kompromissa med prestanda eller kvalitet. Oavsett om det är en solig dag på stranden eller ett regnigt sportevenemang, kan du lita på att denna megafon kommer att leverera varje gång du behöver förstärka din röst.

Anti-feedback Mikrofon för Klar och Ren Ljudåtergivning

Med den innovativa anti-feedback mikrofonen kan du säkerställa att ljudet som sänds ut är klart och fritt från oönskade återkopplingar. Mikrofonen kan enkelt fästas på megafonen, vilket ger dig flexibilitet i hur du använder enheten. 

Omkopplingsbar Sirenfunktion

Utöver dess kraftfulla röstförstärkningsförmåga har denna megafon en omkopplingsbar sirenfunktion som kan vara ovärderlig i olika situationer. Oavsett om det är en varning, ett nödsituation eller bara för att få uppmärksamhet, kan sirenen snabbt och enkelt aktiveras. Denna mångsidighet gör att enheten kan anpassas efter behov och möjligheter, vilket gör den till en pålitlig följeslagare i olika sammanhang.

Kraftfull Megafon med Imponerande Prestanda

Med en uteffekt på upp till 30W har denna megafon kapaciteten att nå långa avstånd med klar och stark ljudsignal. Oavsett om du leder en demonstration, vägleder en grupp på en utflykt eller presenterar vid ett evenemang, kan du vara säker på att din röst når varje hörn av publiken. Dess effektiva räckvidd på upp till 600 meter gör det enkelt att kommunicera över stora områden utan att behöva anstränga din röst.

Anpassningsbar Drift och Praktisk Bärbarhet

Denna megafon är utformad för att passa olika användningssätt. Du kan välja att hålla den i handen med det ergonomiska pistolgreppet för ultimat kontroll och komfort, eller använda den med axelremmen för att frigöra dina händer under längre användning. Oavsett ditt val kommer enheten att vara lätt att hantera och bära med sina mått på 340 x 230mmØ och vikt på endast 2 kg.

Tillförlitlig Strömförsörjning för Oavbruten Användning

För att säkerställa oavbruten användning är denna megafon utrustad med en pålitlig strömförsörjning på 12Vdc. Du behöver endast 8 st D-alkaliska batterier (som ej medföljer) för att driva enheten. Detta gör den till en praktisk lösning som är enkel att underhålla och hålla igång under långa perioder av användning.

Sammanfattning

Denna kraftfulla och hållbara megafon med pistolgrepp är den ultimata lösningen utomhus där röstförstärkning är av yttersta vikt. Med sin robusta konstruktion, anti-feedback mikrofon, omkopplingsbara sirenfunktion och imponerande prestanda är den redo att leverera klara och tydliga meddelanden över långa avstånd. Oavsett om det är i utbildningssyfte, vid evenemang eller i nödsituationer, kan du lita på denna megafon för att göra din röst hörd och förstådd på ett effektivt sätt. Med enkel användning, anpassningsbara driftalternativ och tillförlitlig strömförsörjning är den den perfekta partner för alla utomhusaktiviteter där kommunikation spelar en central roll.

Specifikation megafon med ljudsignal och handmikrofon - Adastra MG-220D

Strömförsörjning 12Vdc (8 x D Alkaline, medföljer ej)
Effektivt avstånd 600m
Effekt: uteffekt 30W max.
Mått 340 x 230mmØ
Vikt 2 kg

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida 

Liknande produkter att överväga: Monacor TM -35 

Få megafon med ljudsignal och handmikrofon - Adastra MG-220D inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.