Högtalare bastu, bluetooth - 2 infällda högtalare och förstärkare

Högtalare bastu, bluetooth - 2 infällda högtalare och förstärkare Visa större
Högtalare bastu, bluetooth - 2 infällda högtalare och förstärkare

Högtalare bastu, bluetooth - 2 infällda högtalare och förstärkare

Avkopplande musik i bastun med infällda högtalare

Att lyssna på musik när man bastar förhöjer upplevelsen. Med det här ljudsystemet får du två infällda värmetåliga högtalare samt en stereoförstärkare med en bluetoothadapter.

  • Uteffekt 2x50 Watt
  • Taktjocklek från 2 till 25 mm
  • Värmebeständiga högtalare upp till 100 °C

Mer detaljer

5 890 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Följande ingår i paketet:
2 st. Monacor SPE-284 infällda högtalare
1 st. Monacor SA-100 förstärkare
1 st. Bluetoothadapter WSA-2

Lägg till högtalarkabel

Musik i bastun

Att basta och ha avkopplande musik ger en skön spa-känsla, eller du kanske vill ha lite drag i musiken på fredagskvällen. Du bestämmer själv genom att styra musiken med din telefon via bluetooth. De infällda högtalarna är värmebeständiga upp till 100 °C.

Få högtalare bastu, bluetooth - 2 infällda högtalare och förstärkare inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Förstklassig ljudkvalitet för din bastu

Monacor är ett välrenommerat varumärke känt för sina innovativa och pålitliga produkter. Deras högtalare är inget undantag. Med Monacor högtalare får du bra ljudkvalitet som skapar den ultimata atmosfären i din bastu. Oavsett om du föredrar lugnande musik för avkoppling eller peppande rytmer för att ge extra energi under bastusessionen, kommer dessa högtalare att överträffa dina förväntningar.

Anpassad för bastumiljön

En av de unika egenskaperna hos högtalarna är deras speciella design som är anpassad för användning i bastun. Dessa högtalare är konstruerade för att tåla höga temperaturer och fuktighet 100 °C, vilket gör dem perfekta för bastumiljön. Du behöver inte oroa dig för att högtalarna ska påverkas negativt av bastuånga eller värme. De är byggda för att klara av de påfrestningar som uppstår i en bastu och kommer att fungera problemfritt även under de mest extrema förhållandena.

Enkel installation och användning

Högtalarna är utformade för att vara användarvänliga och enkla att installera. 

När du väl har installerat högtalarna är det lika enkelt att använda dem. Med den flexibilitet som högtalarna erbjuder kan du anpassa ljudupplevelsen efter dina preferenser och skapa den perfekta atmosfären för varje bastusession.

Hög kvalitet och lång hållbarhet

När du investerar i Monacors högtalare för bastu kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet. Harvia har ett gott rykte för att tillverka robusta och pålitliga bastuprodukter, och deras högtalare är inget undantag. Varje högtalare är noggrant konstruerad med hållbara material för att säkerställa långvarig prestanda och pålitlighet. Du kan känna dig trygg med att dina Harvia-högtalare kommer att leverera enastående ljudkvalitet i din bastu under lång tid framöver.

En komplett ljudupplevelse

Med Harvias högtalare får du inte bara högkvalitativt ljud, utan också en komplett ljudupplevelse. Högtalarna är utformade för att sprida ljudet jämnt över hela bastun, vilket skapar en omslutande atmosfär och ger dig möjlighet att verkligen koppla av och njuta av musiken. Du kan ställa in volymen efter dina preferenser och skapa den perfekta ljudnivån för att komplettera din bastusession.

Avslutande tankar

Om du letar efter högkvalitativa högtalare för att förbättra din bastuupplevelse behöver du inte leta längre. Harvias högtalare för bastu erbjuder enastående ljudkvalitet, hållbarhet och användarvänlighet. Med deras hjälp kan du skapa den perfekta ljudmiljön i din bastu och ta din avkoppling till nya höjder.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.