Lista produkter efter tillverkare: Monacor

Monacor - Ledande leverantör av ljud- och ljusprodukter

Monacor är en ledande leverantör av högkvalitativa ljud- och ljusprodukter för en mängd olika tillämpningar. Vårt mål är att erbjuda de mest innovativa och effektiva produkterna på marknaden för att säkerställa våra kunders framgång.

Kvalitetsprodukter för alla tillämpningar


Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av produkter, från PA-anläggningar och scenbelysning till trådlösa mikrofoner och DJ-utrustning. Vi arbetar ständigt med att förnya och förbättra vårt sortiment för att säkerställa att vi alltid har de senaste och mest eftertraktade produkterna tillgängliga för våra kunder.


Branschledande service och support


I takt med vår framgång har vi också byggt upp en stark kundbas som värdesätter vår branschledande service och support. Vi strävar efter att alltid erbjuda en hög nivå av kundtjänst och tillgänglighet, och vårt dedikerade team av tekniskt kompetenta medarbetare står alltid till hands för att besvara frågor och hjälpa till med installation och underhåll av våra produkter.


Lång erfarenhet och kunskap


Med lång erfarenhet och in-depth kunskap om ljud- och ljusbranschen är Monacor det självklara valet för de som söker kvalitet och prestanda i sina produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en kombination av högkvalitativa produkter och exceptionell service och support, och vi strävar alltid efter att gå den extra milen för att säkerställa våra kunders framgång.

Mer
per sida
  • Golvstativadapter till megafoner och portabla högtalare

    290 kr
  • En professionell stereo line transformator så att du t ex kan koppla samma två ljudanläggningar som har ett avstånd på 20-40 meter Den reducerar även signalstörningar och brum som kan inträffa, t ex när du ansluter PC-kort ljud till HiFi system eller mixer.

    890 kr
  • Till högtalare

    89 kr
  • Img Stageline DM-1100 är en dynamisk tal-mikrofon med kabel XLR-Tele (5m) och fodral.Mikrofonkabel 5 meter XLR-tele

    590 kr
  • Ett headset med hög kvalitet som passar till sändaren ATS-10TM. Headsetet sitter stadigt på plats och är mycket resistent mot olika typer av bakrundsljudKontakt mini-tele 3,5 mm.

    2 190 kr
  • Headset HSE-86 är ett headset för tal som är mycket bekvämt att bära Headsetet passar utmärkt när man guidar och instruerar olika grupper. Om man själv som guide/instruktör ska var mycket i rörelse så rekommenderas headset HSE-100. Hedsetet har 3,5 mm skruv-in mono plugg. 

    990 kr
  • Slutande hörlurar som tack vare sin vaddering stänger ute bakgrundsljud motsvarande hörselskydd Hörlurarna levereras med en 3 meters helix-kabel med 3,5 mm kontakt. Adapter till 6,3 mm telekontakt medföljer.

    790 kr
  • Monacor Wall-04T/SW som är IP-klassad kan användas i P-hus och liknande Svart högtalare med plastkabinett för 100-Voltssystem. Högtalaren passar för bakgrundsmusik i offentliga miljöer.Hög ljudkvalité Går att montera både stående och liggande Vädertålig IP65 Ställbar effekt 16/8/4/2 W (100 V)Priset avser ett par

    1 790 kr
  • Utomhushögtalare för idrottsplats - Ljud utomhus, året runt här har du ett ljudsystem som är sammansatt för användning på din idrottsanläggning. I paketet ingår tre utomhushögtalare (80 Watt) som är byggda för att stå emot fukt och kyla och som är redo att fungera utomhus oavsett säsong. Det ingår också en mixerförstärkare som har 4 mikrofoningångar och...

    16 690 kr 16 890 kr
    Reducerat pris!
  • Storlek: 2 x 2,5 mm²

    2 690 kr
  • SPC-515/WS är en högkvalitativ rundkabel som passar bra att använda till 100V-system där det är långt mellan högtalarna, även för utomhus brukLevereras på rulle: 100mSpecifikationerKärnor 2 x 1.5mm2Längd 100m rulleYttermått Ø 7.4mmFärg svart

    2 490 kr
  • Storlek: 2 x 2,5 mm²

    1 890 kr