Lista produkter efter tillverkare: Monacor

Monacor - Ledande leverantör av ljud- och ljusprodukter

Monacor är en ledande leverantör av högkvalitativa ljud- och ljusprodukter för en mängd olika tillämpningar. Vårt mål är att erbjuda de mest innovativa och effektiva produkterna på marknaden för att säkerställa våra kunders framgång.

Kvalitetsprodukter för alla tillämpningar


Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av produkter, från PA-anläggningar och scenbelysning till trådlösa mikrofoner och DJ-utrustning. Vi arbetar ständigt med att förnya och förbättra vårt sortiment för att säkerställa att vi alltid har de senaste och mest eftertraktade produkterna tillgängliga för våra kunder.


Branschledande service och support


I takt med vår framgång har vi också byggt upp en stark kundbas som värdesätter vår branschledande service och support. Vi strävar efter att alltid erbjuda en hög nivå av kundtjänst och tillgänglighet, och vårt dedikerade team av tekniskt kompetenta medarbetare står alltid till hands för att besvara frågor och hjälpa till med installation och underhåll av våra produkter.


Lång erfarenhet och kunskap


Med lång erfarenhet och in-depth kunskap om ljud- och ljusbranschen är Monacor det självklara valet för de som söker kvalitet och prestanda i sina produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en kombination av högkvalitativa produkter och exceptionell service och support, och vi strävar alltid efter att gå den extra milen för att säkerställa våra kunders framgång.

Mer
per sida
  • Utomhushögtalare (IP-55) 2-vägs högtalare som passar vid utomhusbruk t ex verandor, utomhusserveringar, ridhusBra ljud Levereras med väggfästen Finns även i vitt

    1 390 kr 1 590 kr
    Reducerat pris!
  • Väggfäste högtalare Ett mycket stabilt väggfäste som passar bra för de högtalare som ingår i vår ljudanläggningsserie. Tack vare att det går att vinkla stativen 30 grader så kan högtalarna fästas högt på väggen och vinklas nedåt. De har även ca. 150 graders vridbarhet i sidled. Upp till 30 kgWall support for PA speaker systems, black lacquered,...

    749 kr
  • XLR-kabel 1 meter.

    119 kr
  • Dela upp högtalarna i 4 zoner med förstärkaren Zonförstärkare med 4 zoner där du kan koppla in zonmikrofon med långt avstånd från förstärkaren.4 zoner som kan styras individuellt 4 x 120WRMS Möjlighet att koppla in zonmikrofon med lång kabel 3 mik/line-ingångar och 2 linjeingångar (aux)

    21 190 kr