Väggfäste högtalare - PAST-500/SW

Väggfäste högtalare - PAST-500/SW Visa större
Väggfäste högtalare - PAST-500/SW

Väggfäste högtalare - PAST-500/SW

Väggfäste högtalare

Ett mycket stabilt väggfäste som passar bra för de högtalare som ingår i vår ljudanläggningsserie. Tack vare att det går att vinkla stativen 30 grader så kan högtalarna fästas högt på väggen och vinklas nedåt. De har även ca. 150 graders vridbarhet i sidled. 

  • Upp till 30 kg


Wall support for PA speaker systems, black lacquered, movable (approx. 150°) and tiltable (approx. 30°), with removable slide. 
Fixing bolt for accepting e.g. PA speaker systems with stand insert as well as carrier plates and adapter plates. 
Distance between fixing bolt and mounting plate: 320mm, total length: 370mm. 
Load capacity: 30kg.

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

749 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Varför använda väggfästen eller stativ för högtalare?

Att välja rätt placering för dina högtalare är avgörande för att få ut det bästa av ditt ljudsystem. Väggfästen och stativ ger dig flexibilitet och möjlighet att optimera ljudupplevelsen. Här är några fördelar med att använda dessa produkter:

1. Optimerad ljudspridning

Med väggfästen och stativ kan du justera högtalarnas position för att få en optimal ljudspridning i rummet. Genom att placera högtalarna på rätt höjd och vinkel kan du maximera ljudkvaliteten och uppleva en imponerande ljudbild.

2. Sparar utrymme

Väggfästen och stativ är utmärkta alternativ om du vill spara golvyta eller om du har begränsat med utrymme. Genom att montera högtalarna på väggen eller använda stativ kan du frigöra golvyta och skapa en renare och mer organiserad miljö.

3. Estetiskt tilltalande lösning

Utöver de praktiska fördelarna ger väggfästen och stativ för högtalare också en estetiskt tilltalande lösning. Genom att integrera högtalarna i din inredning eller placera dem på eleganta stativ kan du skapa en stilfull och sofistikerad atmosfär i rummet.

Flexibilitet och stabilitet

Väggfästen för högtalare erbjuder dig möjlighet att montera högtalarna på väggen, vilket ger en hög grad av flexibilitet och inställningsmöjligheter. Du kan enkelt justera höjd, vinkel och riktning för att skapa den perfekta ljudspridningen. Våra väggfästen är konstruerade för att erbjuda en stabil och säker montering, vilket ger dig trygghet och förtroende.

Installation och justering

Installationen av våra väggfästen är enkel och smidig. När högtalarna är monterade kan du enkelt justera deras position för att få den optimala ljudupplevelsen.

Kompatibilitet med olika högtalare

Våra väggfästen är utformade för att vara kompatibla med olika typer av högtalare. Vi har ett brett utbud av storlekar och justeringsmöjligheter för att säkerställa att dina högtalare passar perfekt och sitter stadigt på väggen.

Material av hög kvalitet

Vi erbjuder väggfästen tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlighet. Våra fästen är tillverkade av robusta metaller och har en kvalitetsfinish för att matcha dina högtalare och inredning. Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att du ska kunna njuta av en fantastisk ljudupplevelse under lång tid framöver.

Stabilitet och justerbarhet

Stativ för högtalare är ett utmärkt alternativ för dem som vill ha flexibilitet i högtalarnas placering. Våra stativ är konstruerade för att erbjuda en stabil bas för dina högtalare samtidigt som de ger dig möjlighet att justera höjd, vinkel och positionering. Du kan enkelt anpassa högtalarna efter rummets akustik och dina personliga preferenser för att få ut det bästa av din ljudupplevelse.

Estetisk design

Våra stativ för högtalare är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande. Vi erbjuder eleganta och stilfulla stativ som kompletterar din inredning och skapar en harmonisk miljö. Oavsett om du föredrar diskreta stativ som smälter in i bakgrunden eller designelement som framhäver högtalarna, har vi alternativ som passar din stil och smak.

Anpassningsbarhet och kompatibilitet

Vi förstår att olika högtalare har olika behov när det gäller montering. Våra stativ är utformade för att vara kompatibla med olika högtalarmodeller och storlekar. Du kan enkelt justera höjden på stativen för att passa dina högtalare och få rätt ljudspridning i rummet. Vi erbjuder också olika färgalternativ för att du ska kunna välja en design som passar bäst för din inredning.

Så väljer du rätt väggfästen eller stativ för dina högtalare

Att välja rätt väggfästen eller stativ för dina högtalare är avgörande för att få ut det bästa av ditt ljudsystem. Här är några faktorer att överväga när du gör ditt val:

Högtalartyp och storlek: Se till att välja väggfästen eller stativ som är kompatibla med din högtalartyp och storlek. Kontrollera specifikationerna för att säkerställa att produkten passar perfekt till dina högtalare och kan hålla dem stabilt.

Flexibilitet och justerbarhet: Tänk på hur mycket justerbarhet du behöver för att kunna optimera ljudspridningen. Om du vill kunna ändra höjd, vinkel och riktning är det viktigt att välja väggfästen eller stativ med tillräckliga justeringsmöjligheter.

Estetik och inredning: Ta hänsyn till hur väggfästen eller stativ kommer att se ut i din inredning. Om du vill att de ska smälta in kan du välja diskreta alternativ, medan du kan välja mer framträdande designelement om du vill att högtalarna ska vara en visuell fokuspunkt.

Monteringsprocess och säkerhet: Kontrollera även att väggfästen eller stativ erbjuder tillräckligt med stabilitet och säkerhet för att hålla dina högtalare på plats.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du välja rätt väggfästen eller stativ som kommer att förbättra din ljudupplevelse.

Slutsats

Väggfästen och stativ för högtalare erbjuder flexibilitet, justerbarhet och estetiskt tilltalande lösningar för att optimera din ljudupplevelse. Genom att välja rätt produkter kan du placera högtalarna på optimala positioner och skapa en imponerande ljudbild i ditt rum.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.