Omitronic MP-250

Omitronic MP-250 Visa större
Omitronic MP-250

Omitronic MP-250

Mixerförstärkare 100-Volt

En 100 Volts-förstärkare/slutsteg med en effekt på 250W rms.

Omnitronic har serie med mycket prisvärda installations förstärkare som har alla basfunktioner man kan behöva. Den har fläktkylning, 3 mic och 3 aux ingångar varav 1 mic med prioritet, 1 line out för vidarematning vid större system.

Master volym samt bas och diskant kontroll finns naturligtvis också. MP serien är tillverkad 19 tums format är 2 he höga för enkel installation.

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

5 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Fakta
Output 70V, 100V eller 4–16 Ohm
Skuv terminal
Mic input 5mV, 600 Ohm
Line input 300mV, 10 kOhm
Frekvens omf. 80 Hz – 14 kHz
Storlek 483 x 400 x 88 mm
Vikt 9, 10 & 12 kg

Professionell ljudinstallation med 100-voltsförstärkare: Omnitronic MP-250

En viktig komponent i en professionell ljudinstallation är en pålitlig och kraftfull slutsteg. I detta sammanhang vill vi framhäva Omnitronic MP-250 - en 100-voltsförstärkare som imponerar med sina funktioner och exceptionella prestanda. Med denna förstärkare kan du skapa en ljudupplevelse i världsklass och säkerställa att varje ton och nyans i ljudet når fram till lyssnaren med kraft och klarhet.

Överlägsen prestanda och flexibilitet

Omnitronic MP-250 är utformad för att leverera överlägsen prestanda och flexibilitet i ljudsystem med 100-voltsteknik. Denna teknik gör det möjligt att överföra ljud över längre avstånd utan att förlora kvalitet eller styrka. Med dess kraftfulla förstärkningsegenskaper kan MP-250 enkelt driva ett antal högtalare och säkerställa att ljudet når ut till varje hörn av rummet eller platsen där installationen utförs.

Enastående ljudkvalitet och precision

När det gäller ljudkvalitet och precision imponerar Omnitronic MP-250 verkligen. Med sin höga signal/brus-förhållande och låg total harmonisk distorsion levererar denna slutsteg en ren och felfri ljudåtergivning. Varje instrument, röst eller ljudeffekt återges med otrolig tydlighet och detaljrikedom, vilket ger en helt ny dimension till ljudupplevelsen.

Anpassningsbarhet för olika miljöer

En av de stora fördelarna med Omnitronic MP-250 är dess anpassningsbarhet för olika miljöer. Oavsett om det är en restaurang, ett konferensrum, en butik eller en offentlig plats kan denna förstärkare enkelt integreras i ljudsystemet och ge en perfekt balans mellan styrka och kvalitet. Dess inbyggda equalizer och tonkontroller gör det möjligt att finjustera ljudet efter specifika behov och skapa den perfekta ljudupplevelsen för varje unik plats.

Hållbarhet och pålitlighet

Med Omnitronic MP-250 kan du vara säker på att du investerar i en produkt som är byggd för att hålla. Förstärkaren är konstruerad med högkvalitativa komponenter och robusta material, vilket gör den både tålig och pålitlig även under påfrestande förhållanden. Dess långa livslängd och minimalt underhåll gör den till ett utmärkt val för långvarig användning och en kostnadseffektiv lösning på lång sikt.

Enkel installation och användarvänlighet

Vi förstår vikten av en smidig och problemfri installation när det gäller ljudsystem. Med Omnitronic MP-250 kan du vara säker på att installationen kommer att vara enkel och smidig. Förstärkaren levereras med tydliga instruktioner och en intuitiv gränssnitt som gör det lätt att konfigurera och anpassa inställningarna efter dina behov. Oavsett om du är en erfaren tekniker eller nybörjare inom ljudinstallationer kommer du att uppskatta den användarvänlighet som MP-250 erbjuder.

Säkerhet och skyddsfunktioner

När det gäller ljudutrustning är säkerhet alltid en prioritet. Omnitronic MP-250 är utrustad med flera inbyggda skyddsfunktioner för att säkerställa att både utrustningen och användarna är skyddade. Med funktioner som kortslutningsskydd, överhettningsskydd och överbelastningsskydd kan du vara trygg i att förstärkaren fungerar på ett säkert sätt och att eventuella olyckor eller skador förhindras.

Sammanfattning

Omnitronic MP-250 är en kraftfull och pålitlig 100-voltsförstärkare som imponerar med sina överlägsna prestanda, enastående ljudkvalitet och flexibilitet. Med dess anpassningsbara funktioner kan den enkelt integreras i olika ljudmiljöer och skapa en imponerande ljudupplevelse för lyssnarna. Dess hållbarhet, användarvänlighet och inbyggda skyddsfunktioner gör den till ett utmärkt val för professionella ljudinstallationer.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.