Bordsstativ till mikrofon - JB-Systems JB50

 Bordsstativ till mikrofon - JB-Systems JB50 Visa större
 Bordsstativ till mikrofon - JB-Systems JB50

Bordsstativ till mikrofon - JB-Systems JB50

Bordsstativ till din speakermikrofon

Lämplig speakermikrofon med kabel kan du hitta här

Specifikationer
Teleskopisk mikrofonarm:
Min. längd: 320mm
Max. längd: 565mm
Vikt: 2,2 kg

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

390 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Högkvalitativt material och stabilitet

Våra bordsstativ är tillverkade av premiummaterial som garanterar hållbarhet och långvarig användning. Vi förstår vikten av stabilitet när det gäller mikrofoninspelning och har därför noggrant utformat våra stativ för att ge optimal stabilitet och minska oönskade vibrationer eller rörelser som kan påverka ljudkvaliteten.

Justerbarhet och flexibilitet

Vi erbjuder bordsstativ med olika justerbara funktioner för att passa dina unika behov. Med möjlighet att justera höjden, vinkeln och riktningen på mikrofonen kan du skapa den perfekta inspelningspositionen. Oavsett om du sitter vid ditt skrivbord eller står i en stående position, kan du anpassa stativet för att uppnå optimal komfort och ljudkvalitet.

Smidig och enkel användning

Våra bordsstativ är enkla att installera och använda. Du behöver inte vara en teknikexpert för att kunna dra nytta av våra produkter. Med intuitiva kontroller och tydliga instruktioner kan du snabbt sätta upp ditt bordsstativ och vara redo att spela in på nolltid.

Mångsidighet och kompatibilitet

Oavsett vilken typ av mikrofon du använder kan våra bordsstativ vara kompatibla med ditt val. Vi erbjuder olika adaptrar och fästsystem för att passa olika mikrofonmodeller och storlekar. Oavsett om du har en kondensatormikrofon, dynamisk mikrofon eller shotgun-mikrofon, har vi det perfekta stativet för dig.

Få ut mesta möjliga av ditt bordsstativ

För att du ska kunna få ut maximalt av ditt bordsstativ och förbättra din ljudupplevelse, är det några viktiga faktorer att tänka på.

Placering och positionering

När du väljer plats för ditt bordsstativ är det viktigt att ta hänsyn till omgivande ljud och eventuell störning. Försök att placera stativet på en yta som minimerar vibrationer och oönskat brus. Om möjligt, undvik att placera det nära datorfläktar eller andra elektroniska enheter som kan generera ljud eller störningar.

När det gäller positioneringen av mikrofonen på stativet är det bra att experimentera för att hitta den mest optimala inställningen för dina inspelningar. Beroende på vilken typ av ljud du vill fånga, kan du testa olika vinklar och avstånd mellan mikrofonen och ljudkällan. Prova dig fram för att hitta den bästa ljudkvaliteten för ditt ändamål.

Akustik och ljudisolering

För att förbättra ljudkvaliteten ytterligare kan det vara en god idé att tänka på akustiken i rummet där du använder ditt bordsstativ och mikrofon. Genom att använda ljudabsorberande material som akustikskum eller diffusorer kan du minimera eko och oönskade reflexioner i inspelningen.

För att ytterligare förbättra ljudisoleringen kan du också överväga att använda en popfilter för att reducera oönskade plosiva ljud som kan uppstå när du uttalar ord med starka konsonanter. Ett popfilter kan hjälpa till att ge en renare och mer balanserad ljudupptagning.

Underhåll och rengöring

För att hålla ditt bordsstativ i bästa skick är det viktigt att regelbundet rengöra det från damm och smuts. Använd en mjuk trasa eller borste för att försiktigt avlägsna eventuellt skräp från stativets yta och mekanism. Se även till att hålla de rörliga delarna smorda för smidig justering och för att undvika eventuell gnisslande ljud.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.