IMG Stage Line MPX-206/SW

IMG Stage Line MPX-206/SW Visa större
IMG Stage Line MPX-206/SW

IMG Stage Line MPX-206/SW

Rackmixer 6 kanaler

MPX-206/SW är en 6-kanals stereo mixer som passar bra när du 
behöver kunna spela musik och använda speaker-mikrofon.
Det finns även mixmöjligheter om du använder t ex 2 CD-spelare och ska spela dansmusik på ett event.

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

9 690 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Specifikationer:
4 stereoingångar, alla med separat LED-nivå display,
Omkopplingsbar linje / phono (kanalerna 1-2) och linje / linje (kanaler 3-4), 3-vägs equalizer med cut-funktion
1 DJ mikrofon kanal med omkopplingsbar automatisk talkover och 1 gäst mikrofon kanal, båda kanalerna med kontroll samt 2-vägs tonkontroll
1 stereoeffekt sätt (send / return)
2 Master utgångar, vardera med slag LED
LED nivå display, omkopplingsbar mellan både master utgångar
Crossfader med tilldelning switchar för kanalerna 1-4 Justerbar hörlursutgång
Fader start för stereo ingångar (kanaler 1-4)
Anslutning för svanhals ljus GNL-404 eller GNL-405

Inledning

Välkommen till vår exklusiva värld av DJ-utrustning! Hos oss hittar du den bästa DJ-mixern som finns på marknaden - MPX-206_SW. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna högkvalitativa produkt som kommer att ta dina musikmixar till en helt ny nivå. I den här artikeln kommer vi att utforska alla fantastiska egenskaper och fördelar med MPX-206_SW, och varför den är ett utmärkt val för professionella DJ:s och entusiaster.

Oöverträffad ljudkvalitet

När det kommer till att mixa musik är ljudkvaliteten av yttersta vikt. MPX-206_SW levererar enastående ljudprestanda som kommer att imponera även på de mest kräsna DJ:erna. Med den här mixern får du en otroligt klar och detaljerad ljudåtergivning som verkligen låter din musik skina. Varje beat, varje basgång och varje melodi kommer till liv på ett sätt som kommer att få ditt hjärta att slå i takt med musiken.

Mångsidiga anslutningsmöjligheter

MPX-206_SW erbjuder en imponerande uppsättning anslutningsmöjligheter som gör den till den perfekta kompanjonen för alla DJ-setup. Med flera ingångar och utgångar kan du ansluta olika ljudkällor, som turntables, CD-spelare, och datorer, för en sömlös mixupplevelse. Dessutom har mixern balanserade XLR-utgångar som ger dig kristallklart ljud utan störningar eller brus.

Hållbarhet och pålitlighet

När du investerar i en DJ-mixer vill du ha en produkt som håller över tid och som du kan lita på i alla situationer. MPX-206_SW är byggd för att klara den mest krävande användningen och är tillverkad av högkvalitativa material som tål slitage och stötar. Du kan känna dig trygg med att denna mixer kommer att leverera exceptionell prestanda varje gång du använder den.

Slutsats

Sammanfattningsvis är MPX-206_SW den ultimata DJ-mixern som erbjuder enastående ljudkvalitet, mångsidiga anslutningsmöligheter, avancerade mixningsfunktioner samt hållbarhet och pålitlighet. Denna mixer är ett kraftfullt verktyg som kommer att ta dina DJ-färdigheter till nya höjder och ge dig möjlighet att skapa fantastiska musikmixar som kommer att imponera på lyssnare och publik.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.