Lista produkter efter tillverkare: AMC Baltic

AMC Baltic är en ledande tillverkare av högtalare och elektronik med en stark internationell närvaro.

Företaget grundades i januari 2008 och har sedan dess utvecklat sig till en modern och flexibel organisation som verkar i en högkonkurrensutsatt internationell marknad.

Högkvalitativa lösningar för offentliga talanläggningar och röstevakuering är vår specialitet. Vi erbjuder allt från enkla takhögtalare till högteknologiska ljudenheter, och vårt varierade sortiment inkluderar även bland annat kabinehögtalare, installationsförstärkare, musikspelare och trådlösa mikrofoner. AMC Baltic strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, pålitlighet och enkelhet, allt i en och samma produkt.


Kvalitet och tillförlitlighet är våra ledord, vårt mål är att erbjuda den bästa möjliga ljudupplevelsen till våra kunder runt om i världen. Våra produkter är certifierade enligt EN54-standarden, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet.


Vår målgrupp är entreprenörsmarknaden, och vi fokuserar på att tillhandahålla pålitliga produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett brett utbud av högtalare och elektronik som passar till allt från mindre projekt till stora anläggningar och vi har alltid stora mängder av produkter på lager. Tack vare vår effektiva logistik kan vi garantera snabba leveranser till kunder över hela världen.


Idag säljer vi våra produkter i 38 länder runt om i världen, och våra kunder inkluderar namn som Honeywell, BLC Turva, Imlight Showtechnic, Starfelt, Karadag Electronics, Norsk Lydteknikk, ABISS, Proeling, Linearic, Digitalemotions, Novar, E-sistemas, Audiologic, Integrate Audio, Eltek, Sisme, SGTC Professional, AVmax, Promedias och Genaudio.


Du kan känna igen våra produkter med de tydliga AMC-bokstäverna på högtalarkroppen i många prestigefyllda byggnader runt om i världen. Oavsett var du går eller vilken offentlig anläggning du besöker är det viktigt med en bra och pålitlig ljudanläggning. Med över 10 års erfarenhet garanterar AMC Baltic att vi kan leverera de bästa lösningarna för överkomliga kommersiella ljudsystem.


AMC Baltic är din pålitliga partner när det gäller högkvalitativ ljudutrustning. Vårt breda utbud av högtalare och elektronik kombinerat med vår starka internationella närvaro och vårt engagemang för kvalitet.

Mer
  • 2-vägs hornhögtalare utomhus MHQ 60HP är speciellt utformad för att leverera mycket god ljudkvalitet och är bra för en mängd olika applikationer. Den är mycket effektiv och kan användas för ljud över stora områden t e x idrottsplatser, parker eller eller fabriksområden.Idealisk för utomhusbruk, IP66 100 Volts-system Effekt 60 Watt 1-tums diskant...

    3 490 kr