Lista produkter efter tillverkare: Lithe audio

Lithe Audio är en ledande tillverkare av trådlösa högtalarsystem för hemmabruk. Deras högtalare är utformade för att leverera hög ljudkvalitet och enkel installation, och har blivit en favorit bland musikälskare och hem-entusiaster.

Funktioner och fördelar med Lithe Audio-högtalare


Lithe Audio-högtalare är utrustade med en mängd avancerade funktioner som ger en unik ljudupplevelse. Deras högtalare har en inbyggd Bluetooth-mottagare som gör det möjligt för användare att streama musik från sina mobila enheter utan kablar. De har också en inbyggd mikrofon med röststyrning, så att användare enkelt kan styra sin musik med röstkommandon.


Fördelarna med Lithe Audio-högtalare inkluderar:
 • Hög ljudkvalitet: Lithe Audio-högtalare levererar en fyllig och kristallklar ljudbild, med kraftfull bas och skarpa diskantfrekvenser.
 • Enkel installation: Lithe Audio-högtalare är enkla att installera och kan monteras på väggar eller placeras på hyllor.
 • Trådlös streaming: Bluetooth-teknik gör det möjligt för användare att streama musik från sina mobila enheter utan kablar.
 • Röststyrning: Inbyggd mikrofon gör det möjligt för användare att styra sin musik med röstkommandon.
 • Stilfull design: Lithe Audio-högtalare har ett modernt och stilfullt utseende som passar in i vilket hem som helst.
Populära modeller från Lithe Audio


Lithe Audio har en mängd olika modeller att välja mellan, var och en med unika funktioner och fördelar. Några av deras mest populära modeller inkluderar:
 • Lithe Audio In-Ceiling Bluetooth: Denna högtalare är utformad för att monteras i taket, och erbjuder en mängd avancerade funktioner som Bluetooth-streaming och röststyrning.
 • Lithe Audio In-Wall Bluetooth: Denna högtalare är utformad för att monteras på väggen, och erbjuder samma avancerade funktioner som Lithe Audio In-Ceiling Bluetooth.
 • Lithe Audio Wireless Speaker: Denna trådlösa högtalare använder wifiMer
 • Takhögtalare badrum Bluetooth, en aktiv och en passiv högtalare, stereoljud Två högtalare i badrummet eller vid inomhuspoolen som du enkelt styr via mobiltelefon med Bluetooth.Två infällda IP-klassade högtalare IP44 Enkel och snabb installation i taket 50 Watt Räckvidd upp till 30 meter En aktiv och en passiv högtalare Ingen extra förstärkare...

  5 190 kr
 • Infälld Bluetoothhögtalare för våtrum Den infällda högtalaren passar när du vill koppla upp dig via Bluetooth direkt från mobiltelefonen till din takhögtalare i t ex badrummet. Högtalaren är IP-klassad IP44.Bluetooth 5.0 Räckvidd upp till 30 meter 50 Watt Låg latency Line-in Aktiv högtalare (ingen förstärkare behövs) Högtalarens metallgaller...

  3 990 kr