Lista produkter efter tillverkare: IMG Stage-line

Stageline är en ledande tillverkare av mobila ljud- och ljussystem. De erbjuder en komplett lösning för alla typer av evenemang, från enkla lokala händelser till stora internationella musikfestivaler.

Med över 30 års erfarenhet har Stageline utvecklat en unik kombination av hög kvalitet och enkel användning i sina produkter. 

Enkel att använda och säkra mobila ljud- och ljussystem


Stagelines mobila ljud- och ljussystem är enkla att använda och konfigurera, samtidigt som de är mycket säkra och pålitliga. De har en mängd avancerade funktioner, inklusive kompletta ljud- och ljusanläggningar, trådlösa mikrofoner och avancerade ljus- och lasersystem.


Kvalitet och tillförlitlighet för alla evenemang


Oavsett om du arrangerar en liten lokal händelse eller en stor musikfestival, så kan du lita på Stagelines produkter för att leverera kvalitet och tillförlitlighet. Deras dedikerade team av tekniker och ingenjörer arbetar ständigt med att förbättra produkterna och erbjuda den bästa tänkbara upplevelsen för publiken.


Sammanfattningsvis


Stageline är en världsledande tillverkare av ljud- och ljussystem. Deras fokus på kvalitet, enkel användning och säkerhet har gjort dem till ett oslagbart val för alla typer av evenemang. Så om du vill säkerställa att ditt evenemang blir en framgång, välj Stageline.

Mer
  • Ett kraftfull slutsteg med integrerad limiter - Uteffekt 2 x 400WRMS. Slutsteget har LCD-fönster som visar temperatur och driftläge, två driftlägen kan väljas, stereo eller bryggkopplat. Limiterfunktion, temperaturstyrd fläkt, 2 nivåkontroller, groundlyftfunktion, högtalare tillslagsfördröjning och skyddskrets med LED-indikation för skydd mot kortslutning...

    7 390 kr
  • Ett 600W slutsteg från IMG Stageline där högkvalitet kombineras med ett fantastiskt pris. Fakta600WMAX Fan-cooling Speaker switch-on delay Protective circuit with LED indication for protection against short circuit, overheating and DC voltage overlay at the outputs 2 level controls 1 LED per channel for overload (clip)Ground lift switch

    3 990 kr
  • IMG Stageline STA-700 2 x 275WRMS. Ett slutsteg från IMG Stageline där hög kvalitet kombineras med ett lågt pris.

    4 490 kr