Hornhögtalare för båt - Monacor IT-115

Hornhögtalare för båt - Monacor IT-115 Visa större
Hornhögtalare för båt - Monacor IT-115

Hornhögtalare för båt - Monacor IT-115

Hornhögtalare för båt som är väderbeständig IP66 100 Volt

Högtalaren passar bra för t ex utrop på kryssningsbåtar.

  • 100 V linjeteknik
  • Väderbeständig IP66 
  • God hörbarhet
  • Kan drivas med 24 Voltsförstärkare PA-900

Mer detaljer

990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Få hornhögtalare för båt - Monacor IT-115 inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Liknande produkter att överväga: Högtalare för guidad båttur 

Specifikation hornhögtalare för båt - Monacor IT-115

Överföringsmetod 100 V. T
Total effekt 15 W Effekt (RMS) 15/10/5/3/1 W
Frekvensområde 280-12500 Hz THD -
Känslighet 108 dB / W / m Max.
Husmaterial ABS Färg vit
Skyddsklass IP66
Tillåt. omgivande temp. -20 ° C till +50 ° C
Mått 225 x 160 x 235 mm Bredd 225 mm Höjd 160 mm Djup 235 mm
Vikt 1,3 kg Ingångar 

Vi på Musikbutiken är specialister på ljudteknik och vi är glada över att erbjuda högkvalitativa högtalare för både privat och kommersiell användning. Vi förstår att valet av högtalare är en viktig faktor när det gäller att skapa en optimal ljudupplevelse. Därför är vi glada att presentera vår IT-115-högtalare, en av de bästa hornhögtalarna på marknaden idag.

Högpresterande ljudteknik IT-115 är en 100-volts hornhögtalare som har utformats med högpresterande ljudteknik. Den levererar kristallklart ljud och är perfekt för användning i stora utomhusområden som idrottsarenor, parker och festivaler. Högtalaren har en  effekt på 15 watt RMS och ger en ljudspridning på 120 grader, vilket garanterar en jämn ljudupplevelse för lyssnarna.

Robust och hållbar design IT-115-högtalaren är konstruerad med en robust och hållbar design som gör den idealisk för utomhusbruk. Högtalarens hölje är tillverkat av högkvalitativt plastmaterial som är UV-beständigt och tål extrema väderförhållanden. Den är också vattentät, vilket gör den idealisk för användning i områden med hög luftfuktighet.

Enkel installation En annan fördel med IT-115-högtalaren är dess enkla installation. Den är utrustad med en universal-monteringsfäste som gör att den kan monteras på väggar, stolpar eller tak. Högtalaren har också en snabbkopplingsklämma som gör att den kan anslutas till en förstärkare eller mixer på några få sekunder.

Sammanfattning IT-115-högtalaren är en högkvalitativ hornhögtalare som är idealisk för stora utomhusområden. Med sin högpresterande ljudteknik, robusta design och enkel installation är det en av de bästa högtalarna på marknaden idag. Kontakta oss på [ditt företags namn] för att lära dig mer om IT-115-högtalaren och våra andra högkvalitativa högtalare. Vi är alltid redo att hjälpa dig att välja rätt lösning för dina ljudbehov.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.