Varumärken Det finns 23 varumärken

per sida
  • Majorcom

    Majorcom är en ledande tillverkare av kommunikationslösningar. Deras produkter och tjänster är designade för att förbättra kommunikationen inom företag och organisationer. Företaget har en lång erfarenhet och en stark kompetens inom området, vilket gör dem till en pålitlig partner för sina kunder.

    0 produkter

  • Monacor

    Monacor - Ledande leverantör av ljud- och ljusprodukter

    Monacor är en ledande leverantör av högkvalitativa ljud- och ljusprodukter för en mängd olika tillämpningar. Vårt mål är att erbjuda de mest innovativa och effektiva produkterna på marknaden för att säkerställa våra kunders framgång.

  • Omnitronic

    Omnitronic är en ledande tillverkare av ljudteknikprodukter, inklusive högtalare, förstärkare och ljudmixers. Med passion för teknik och en strävan efter att leverera högkvalitativ ljudteknik till ett överkomlig pris har Omnitronic blivit en pålitlig partner för många musiker, DJ:s och evenemangsarrangörer.

  • QTX

    QTX är en ledande tillverkare av ljudteknikprodukter, inklusive högtalare, ljusprodukter, DJ-utrustning och musikinstrument. Med en passion för teknik och en strävan efter att erbjuda högkvalitativ teknik till ett överkomligt pris har QTX blivit en viktig spelare på den globala marknaden för ljudteknik.

  • Samson

    Samson Active PA-högtalare är en kompakt och kraftfull lösning för alla dina PA-behov. Oavsett om du är en musiker som behöver en högtalare till din första spelning eller en affärsägare som söker en högtalare för din nästa presentation, Samson har lösningen för dig.

  • Shidu

    SHIDU är en ledande leverantör av ljudprodukter med en mission att erbjuda världen den ultimata ljudupplevelsen. Företaget har en stark känsla för innovation och teknik och har utvecklat ett brett utbud av högkvalitativa ljudprodukter, inklusive trådlösa hörlurar, hemma-hifi-system och Bluetooth-högtalare.

    0 produkter

  • Soundear

    SoundEar är en revolutionerande ljudnivåmätare som erbjuder en unik lösning för att mäta och övervaka ljudnivåer på arbetsplatser, evenemang och i offentliga utrymmen. Denna innovativa produkt är speciellt utvecklad för att uppfylla kraven på en säker och hälsosam arbetsmiljö.

    0 produkter

  • Spottune

    Trådlöst ljud har blivit allt mer populärt de senaste åren, och med en ökad efterfrågan kommer också ett stort utbud av produkter. Men när det kommer till kvalitet, finns det få som kan mäta sig med Spottune.

    Stilren design som passar in i alla miljöer

    Spottune är en trådlös högtalare som sticker ut från mängden med sin stilrena design. Med en minimalistisk framtoning passar den in i alla miljöer.

  • Synq

    Synq Audio är en av de ledande tillverkarna av innovativ ljudteknik. Deras produkter är utformade för att ge användaren en fin ljudupplevelse.

    0 produkter

  • Whispers

    Guidade stadsrundturer är en viktig del av kultur- och utbildningsresor, men det är viktigt att ha ett guidesystem som kan upprätthålla hög kvalitet och service för både besökare och guide. Whispers är ett sådant system och ger stora mervärden till din stadsrundtur.

  • ZZipp

    ZiPP Group S.p.A har varit verksamt inom ljud-/bildsektorn i över 35 år.

    Ursprungligen etablerat som den italienska dotteren till Monacor International, har företaget över åren förvärvat exklusiva distributionsrättigheter för den italienska marknaden och representerar nu totalt 15 internationella varumärken samt 2 varumärken i egen regi.