IMG Stageline STA-500

IMG Stageline STA-500 Visa större
IMG Stageline STA-500

IMG Stageline STA-500

Ett 600W slutsteg från IMG Stageline där högkvalitet kombineras med ett fantastiskt pris.


Fakta
600WMAX 
Fan-cooling 
Speaker switch-on delay 
Protective circuit with LED indication for protection against short circuit, overheating and DC voltage overlay at the outputs 
2 level controls 
1 LED per channel for overload (clip)
Ground lift switch

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

3 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

General information
Output power:
Stereo 4 ohm 2 x 200WRMS
Stereo 8 ohm 2 x 125WRMS
Max. power 600WMAX
Inputs 1.3V/55k ohm
Frequency range 10-20,000Hz
S/N ratio 64dB
Crosstalk attenuation > 55dB
THD Power supply 230V?/50Hz/730VA
Admiss. ambient temp. 0-40 °C
Dimensions 482x95x300mm, 2RS
Weight 9.3kg
Inputs 1 x 6.3mm jack L/R,
1 x RCA L/R
Outputs 2 x SPEAKER
1 x 6.3mm jack L/R
2 x pair of screw terminals

STA-500 har imponerande tekniska specifikationer som gör den till en idealisk följeslagare för ditt ljudsystem. Här är några av de viktigaste funktionerna och specifikationerna hos denna PA-förstärkare:

  • Effektutgång: Med en effekt på 500 watt ger STA-500 tillräckligt med kraft för att fylla rummet med ett klart och distinkt ljud.
  • Anslutningar: För enkel integrering med olika ljudkällor och enheter har STA-500 en mängd anslutningsalternativ, inklusive XLR-ingångar och utgångar, samt telefoningångar.
  • Equalizer: Med en inbyggd equalizer kan du finjustera ljudet för att passa dina preferenser och ge en anpassad ljudupplevelse.
  • Skyddsfunktioner: STA-500 är utrustad med olika skyddsfunktioner, inklusive överbelastningsskydd och kortslutningsskydd, för att säkerställa att enheten förblir säker och fungerar optimalt även under krävande förhållanden.
  • Hållbar konstruktion: Byggd med högkvalitativa komponenter och en robust konstruktion, är STA-500 en pålitlig förstärkare som är konstruerad för att klara av regelbunden användning och transport.

Användningsområden

STA-500 är en mångsidig PA-förstärkare som kan användas i olika sammanhang och för olika ändamål
STA-500 är en mångsidig PA-förstärkare som kan användas i olika sammanhang och för olika ändamål. Här är några exempel på användningsområden där STA-500 kan utmärka sig:

Live-konserter och musikframträdanden

Med sin kraftfulla ljudutgång och hög kvalitet på förstärkningen är STA-500 perfekt för livekonserter och musikframträdanden. Den klarar av att leverera klart och distinkt ljud till både små och stora publikgrupper. Oavsett om det är en intimsession i en akustisk miljö eller en fullskalig arenakonsert, kommer STA-500 att leverera en oöverträffad ljudupplevelse.

Konferenser och företagsevenemang

Vid konferenser och företagsevenemang är det viktigt att ha en pålitlig och kraftfull ljudförstärkning för att säkerställa att talarens röst når ut till deltagarna på ett tydligt sätt. STA-500 kan enkelt anslutas till en mikrofon och säkerställa att rösten projiceras klart och tydligt i hela rummet. Dess flexibilitet och användarvänlighet gör det till ett utmärkt val för alla företagsevenemang.

DJ- och klubbspelningar

För DJ:ar och klubbspelningar är en pålitlig och kraftfull förstärkare avgörande för att skapa en energisk och engagerande atmosfär på dansgolvet. STA-500 levererar den nödvändiga kraften för att förstärka basgångar, melodier och beats och skapa en dynamisk ljudupplevelse som får människor att dansa och njuta av musiken.

Teaterproduktioner och scenframträdanden

Inom teater- och scenkonst är det viktigt att ha en förstärkare som kan hantera både tal och musik på ett balanserat och precis sätt. STA-500 möjliggör en professionell ljudåtergivning och kan anpassas efter de specifika behoven hos olika teaterproduktioner och scenframträdanden. Dess tillförlitlighet och flexibilitet gör det till ett oumbärligt verktyg för ljudtekniker och teaterentusiaster.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.