Rackskåp 19 tum 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12W

Rackskåp 19 tum 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12W Visa större
Rackskåp 19 tum 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12W

Rackskåp 19 tum 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12W

Rackskåp där du kan montera in din 19 tums utrustning - Rackskåp 19 tum 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12W

Rackskåpet har en har en låsbar glasdörr av säkerhetsglas. Max monteringsdjup 370 mm.

  • Mått 600x655x400mm
  • 12 höjdenheter
  • Låsbar främre dörr med säkerhetsglas

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

5 290 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Liknande produkter att överväga: 19" Rack vägg, Rackskåp golv eller Rackskåp på hjul

19 tums väggskåp, varför?

När man behöver använda ett flertal komponenter/produkter i ljudanläggningen så är det bra att kunna montera alla delar samlat. Kablar och kopplingar som görs syns inte när produkterna rackmonteras. Om du inte använder någon form av låsbart rack så ökar risken för att någon förändrar kopplingar och inställningar. I många fall kan man till och med ha racken stängd under användning. De flesta komponeter går att rackmontera i ett 19 tums väggskåp.

Få rackskåp 19 tum 12 höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12W inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Tolv höjdenheters rackskåp i stål med lås och säkerhetsglas för 19 " utrustning

Specifikationer Rackskåp 19 tum 

Ljusgrå pulverlackering (RAL 7035)
Låsbar främre dörr med säkerhetsglas
Dörren kan alternativt öppnas åt vänster eller höger
Max monteringsdjup bakom frontplåten: 370mm
Levereras med jordning uppsättning och uppsättning av 16 skruvarna
Max. lastkapacitet på centrum vikt koncentration 40kg
Mått 600x655x400mm
Vikt 24kg 

Rackskåp 19 tum

Vårt rackskåp är specifikt utformat för att ge optimal lagring och säkerhet för din utrustning. Med en standardstorlek på 19 tum och 15 höjdenheter (HE) erbjuder vår produkt tillräckligt med utrymme för att rymma olika typer av ljudutrustning eller IT-utrustning. Den robusta konstruktionen och den höga bärförmågan garanterar att dina värdefulla enheter hålls säkert och stabilt på plats.

Fördelarna med rackskåpet

Du kan dra nytta av flera fördelar som kommer att förbättra din lagringsmiljö och säkerställa att din utrustning är optimalt skyddad. Nedan följer några av de viktigaste fördelarna:

  1. Robust konstruktion: Tillverkat av högkvalitativa material som är kända för sin hållbarhet och styrka. Detta garanterar att din utrustning hålls i säkert förvar och skyddas mot stötar och vibrationer.

  2. Låsbar design: Utrustat med ett låssystem. Du kan vara trygg i vetskapen om att endast auktoriserad personal har tillgång till din utrustning.

  3. Enkel installation: Med tydliga instruktioner och enkel montering kan du snabbt komma igång med att organisera och skydda din utrustning.

Användningsområden för rackskåp

Här är några exempel på användningsområden:

  1. Ljudutrustning: Inom ljudbranchen är rackskåp bra för att hantera och skydda ljudutrustning. Rackskåpet erbjuder den nödvändiga kapaciteten och säkerheten för att hålla systemen igång och säkra.

  2. Datacenter: Inom datacenter är ett rack en central komponent för att organisera och skydda servrar, switchar, routrar och annan nätverksutrustning. Vårt rackskåp erbjuder den nödvändiga stabiliteten och säkerheten för att säkerställa en smidig drift av datacentret.

  3. IT-avdelningar: Inom företag och organisationer är IT-avdelningen ansvarig för hanteringen och underhållet av IT-utrustning. Ett serverrack ger en strukturerad och säker plats att förvara servrar och annan utrustning, vilket underlättar för IT-avdelningen att hantera och underhålla systemen.

  4. Forskningslaboratorier: Inom forskningsmiljöer är det vanligt att ha stora mängder data och datorer som kräver säker lagring och hantering. Ett serverrack ger en organiserad och skyddad plats att förvara forskningsutrustning och säkerställer att dataintensiva experiment och analyser kan genomföras utan problem.

    Rackskåp 19 tum 12 höjdenheter med låsbar dörr erbjuder dig den bästa lösningen för optimal lagring och säkerhet av din utrustning. Med en robust konstruktion och låsbar design kommer vårt rack att möta dina krav.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.