19" rack vägg - Rack-6W

19" rack vägg - Rack-6W Visa större
19" rack vägg - Rack-6W

19" rack vägg - Rack-6W

Väggmonterat rack, 19" rack vägg - Rack-6W

Rejält rack för 19 tums enheter tillverkat i stålplåt. Max monteringsdjup 370 mm.

  • Ljusgrå pulverlack
  • Låsbar dörr med säkerhetsglas
  • Dörren kan hängas åt både höger och vänster
  • 6 höjdenheter
  • Levereras med jordnings set och 16 uppsättningar av monteringsskruvar

Mer detaljer

4 690 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Om du behöver ett likadant rackskåp fast med ett större monteringsdjup, klicka här. Vi har också ett motsvarande rack som är högre, d v s för fler höjdenheter, rackskåp 19 tum.

19 tum rack tillbehör hittar du här.

Få 19" rack vägg - Rack-6W inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Specifikation 19" rack vägg - Rack-6W

Avsedd väggmonterad 
Storlek 482 mm (19 ")
Rackutrymmen, RS 6
Färggrå (RAL 7035)
Material plåt
Monteringstillbehör Jordsats och 16 uppsättningar monteringsskruvar
Användbart djup 380 mm
Bredd 600 mm
Höjd 358 mm
Djup 400 mm
Max. lastkapacitet 40 kg
Vikt 15 kg

Varför använda rackkabinett?

En rackkabinett, även känd som rackskåp, är en enhet som används för att montera ljudutrustning och nätverksutrustning på ett standardiserat och platsbesparande sätt. Genom att använda rackkabinetter kan du dra nytta av följande fördelar:

1. Optimal platsutnyttjande

Med en rackkabinett kan du samla dina servrar och annan utrustning på en enda plats, vilket minskar rörliga delar och sparar värdefullt utrymme i ditt datacenter eller serverrum. Detta gör det också enklare att organisera och underhålla din infrastruktur.

2. Bättre luftflöde och kylningsmöjligheter

En välkonstruerad rackkabinett har vanligtvis en design som främjar optimalt luftflöde runt serverutrustningen. Detta bidrar till att förhindra överhettning och skapar en mer stabil miljö för dina servrar. Dessutom kan du integrera olika kylningslösningar, som fläktar eller vätskekylningsenheter, för att ytterligare förbättra temperaturkontrollen.

3. Enklare hantering och underhåll

Rackkabinetter erbjuder en strukturerad och enhetlig plattform för att montera och hantera din serverutrustning. Detta gör det enklare att åtkomma och underhålla varje server separat utan att påverka resten av infrastrukturen. Dessutom minskar det risken för att råka dra ur fel kabel eller göra felaktiga anslutningar.

Hur kan ett rackkabinett hjälpa dig?

1. Förbättrad säkerhet och skydd

En rackkabinett erbjuder en hög grad av fysiskt skydd för din serverutrustning. Genom att placera servrarna i ett låst skåp minskar du risken för obehörig åtkomst och potentiella sabotageförsök. Dessutom kan du använda tillbehör som kabelhanteringssystem och låsbara frontdörrar för att ytterligare säkra din utrustning och förhindra oavsiktliga skador.

2. Effektiv kabelhantering

En välorganiserad kabelhantering är avgörande för att upprätthålla en ren och strukturerad servermiljö. Med en rackkabinett kan du dra fördel av olika funktioner som kabelstyrningsskenor, kabelpaneler och öglor för att hålla dina kablar organiserade och ordentligt placerade. Detta gör det lättare att utföra underhållsarbete och felsökning, samtidigt som du minskar risken för att trassla eller dra fel kabel.

3. Skalbarhet och flexibilitet

En annan fördel med rackkabinetter är deras skalbara natur. Du kan enkelt lägga till eller byta ut utrustning utan att behöva omorganisera hela racket. Detta sparar tid och minskar driftstopp. Rackkabinetter erbjuder också flexibilitet när det gäller att anpassa utrymmet för olika storlekar och typer av enheter, vilket gör det möjligt att hantera förändrade behov och expansion.

4. Förbättrad driftsäkerhet

Genom att använda en rackkabinett kan du skapa en mer strukturerad och stabil servermiljö. En ordentlig montering av servrarna minskar risken för att de ska bli skadade eller felaktigt anslutna. Dessutom underlättar det regelbunden underhåll och övervakning av varje enhet, vilket bidrar till att förbättra driftsäkerheten och minimera potentiella fel.

Vårt urval av rackkabinetter

Vi på Musikbutiken erbjuder ett brett utbud av 19" rack vägg som passar olika behov och krav. Våra rackkabinetter är av hög kvalitet och tillverkade av pålitliga tillverkare inom branschen. Här är några av de typer av rackkabinetter vi erbjuder:

1. Väggmonterade rackkabinetter

Våra väggmonterade rackkabinetter är perfekta för mindre utrymmen eller när du behöver installera ljudutrustning på väggen. Trots deras kompakta storlek erbjuder de fortfarande optimal luftcirkulation och skydd för din utrustning.

2. Friliggande rackkabinetter

Våra fristående rackkabinetter är idealiska för företag som behöver hantera stora mängder ljudutrustning. Dessa kraftfulla rackkabinetter är utformade för att erbjuda maximal plats och flexibilitet för att möta dina specifika behov.

3. Skåp med låsbara dörrar

För extra säkerhet och skydd erbjuder vi rackkabinetter med låsbara dörrar. Dessa skåp är utrustade med högkvalitativa lås och ger dig full kontroll över din utrustning. Med låsbara dörrar kan du känna dig trygg med att endast auktoriserad personal har tillgång till ljudskåpet

4. Anpassningsmöjligheter

Vi förstår att varje företag har unika behov när det gäller ljudutrustning. Därför erbjuder vi även anpassade rackkabinetter som kan skräddarsys efter dina specifika krav och preferenser. Oavsett om det handlar om att lägga till extra hyllor, förbättra kabelhanteringssystemet eller integrera specialfunktioner, kan vi hjälpa dig att utforma en rackkabinett som passar perfekt för ditt företag.

Slutsats

En rackkabinett är en viktig investering för att optimera din ljudutrustning och skapa en effektiv och pålitlig infrastruktur. Genom att välja rätt rackkabinett kan du dra nytta av fördelarna med optimal platsutnyttjande, förbättrad luftflöde, enklare hantering och ökad säkerhet. Vårt breda utbud av rackkabinetter ger dig flexibiliteten att hitta den perfekta lösningen för dig.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.