RCS-22/SW - Racklåda 2he

RCS-22/SW - Racklåda 2he Visa större
RCS-22/SW - Racklåda 2he

RCS-22/SW - Racklåda 2he

Låsbar racklåda 2 höjdenheter

Mer detaljer

2 790 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

RCS-22/SW är en låsbar racklåda 2 höjdenheter hög i 19 tums
rackformat. I den kan du t ex förvara mikrofoner, sändare och annan utrustniong du vill låsa in.

Specifikationer:
482mm (19 ")
Mat svartlackerad
Stål
Lås
Levereras med 2 nycklar
Höjd 2 höjdenheter
Invändig dimension BxHxD 405x74x430mm
Utvändig dimension BxHxD 482x89x475mm
Vikt 7.6kg

Racklådor är en högkvalitativ racklösning som är utformad för att möta kraven från professionella musiker och ljudtekniker. Med sin robusta konstruktion och högkvalitativa material kan du lita på att din utrustning är säker och skyddad.

Funktioner och fördelar med Racklådor inkluderar:

  • Robust konstruktion: Racklådor är tillverkad av högkvalitativt stål och har en tjocklek på 2 mm, vilket gör den till en av de starkaste racklösningarna på marknaden. Detta betyder att den kan hantera tunga och stora enheter utan att böja sig eller svika.

  • Flexibilitet: Racklådor är utformad för att passa en mängd olika enheter, inklusive mixers, förstärkare, rackmonterade effekter och mycket mer. Detta gör den till en mångsidig lösning som passar alla dina behov.

  • Säkerhet: Racklådor har ett integrerat lås som håller din utrustning säker och skyddad. Du kan lita på att din utrustning inte kommer att stjälas eller skadas när du använder Racklador.

  • Enkel installation: Racklådor är lätt att montera och kräver ingen speciell utrustning eller verktyg. Detta gör installationen snabb och smidig så att du kan komma igång med din utrustning så snabbt som möjligt.

  • Tillförlitlighet: Racklådor är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar att den kommer att hålla i många år framöver. Detta gör den till en pålitlig och hållbar lösning som du kan lita på.

Vi hoppas att du har fått all information du behöver för att fatta ett klokt beslut, och vi ser fram emot att få hjälpa dig med din utrustning.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.