PA-anläggning för eventlokal - large med 14 mikrofoningångar

PA-anläggning för samlingslokal - large med 14 mikrofoningångar Visa större
PA-anläggning för samlingslokal - large med 14 mikrofoningångar

PA-anläggning för eventlokal - large med 14 mikrofoningångar

PA-anläggning för eventlokal - large är en ljudanläggning som är allround och fungerar bra för både tal och musik

Anläggningen är smidig att flytta och koppla samman. Koppla in högtalarna till mixern och du är redo för gig. Mixern som är enkel att sköta har inbyggd effektenhet och inspelningsfunktion

  • Extra tryck i basen, 15 tums element
  • 14 mikrofoningångar och 2 stereoingångar
  • Aktiva högtalare 300 Watt RMS
  • 7-bands master-EQ

Ljudanläggningen passar för skolavslutningar, restauranger med scen, orkestrar, band mm

Mer detaljer

13 490 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Anläggningen har ingångar för både smartphone, CD-spelare, 14 st mikrofoner eller line och 2 st stereokanaler. Mixern har dessutom 7-bands master-EQ så att det totala utljudet kan justeras på bästa sätt. Högtalarna har 15 tums element så att du får extra skjuts i basen. Högtalarna är förberedda för användande av högtalarstativ. Se tillbehör ovan för mikrofon, stativ mm.

Följande ingår
1 st. Mixer Citronic CSX-18
2 st. Aktiva högtalare JB Systems PSA-15
2 st. Högtalarkablar Xlr-kabel 10 meter

Få din PA-anläggning för eventlokal - large med 14 mikrofoningångar inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt! 

Liknande produkter att överväga: PA-anläggning för samlingslokal - medium eller PA-anläggning för samlingslokal - small

Vi på Musikbutiken är experter på ljudsystem och har många års erfarenhet av att leverera högkvalitativa PA-system till kunder i hela Sverige. Vår passion för ljud och teknik är vad som driver oss framåt och vi strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa möjliga ljudupplevelsen.

Vi erbjuder ett brett utbud av PA-paket som är perfekta för allt från mindre evenemang till stora konserter. Våra paket inkluderar högtalare, mixerbord, mikrofoner och all annan utrustning du behöver för att få igång din ljudanläggning. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar för kunder med specifika behov eller önskemål.

All vår utrustning är av högsta kvalitet och kommer från de mest pålitliga och respekterade tillverkarna inom ljudbranschen. Vi har också en dedikerad teknisk supportavdelning som är tillgänglig på telefon för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.

När du väljer Musikbutiken som din leverantör av ljudsystem kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och ge dem en ljudupplevelse som de sent kommer att glömma.

Så om du planerar att arrangera ett evenemang eller behöver uppgradera din befintliga ljudanläggning, tveka inte att kontakta oss  för att diskutera dina behov och önskemål. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig den bästa lösningen för dina ljudbehov och hjälpa dig att ta ditt evenemang till nästa nivå.

Vi är stolta över att ha levererat högkvalitativa ljudsystem till nöjda kunder i hela Sverige och vi ser fram emot att hjälpa dig med dina ljudbehov. 

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.