Monacor PA-4040

Monacor PA-4040 Visa större
Monacor PA-4040

Monacor PA-4040

Slutsteg 100 volt/4-zoner

Monacor PA-4040 är ett 100V slutsteg/mixer för flera rum, med möjlighet att ha separata volymer i fyra zoner. Slutsteget är på 4 x 40W.

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

10 290 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Specifikationer

4 x 40WRMS, 100V och 4/8 ohm drift
Perfekt utnyttjande av kapaciteten och tillförlitligt skydd för de anslutna högtalarna på grund av en integrerad begränsare
3 ingångar för mikrofon / linje
2 ingångar linje stereo via RCA-kontakter
Varje ingångskanal har volymkontrollkontroll, 2-vägs tonkontroll, kanal mute switch och routing switch för zoner
Mikrofoningångar med +15 V fantommatning, kan slås på vid behov
Prioritet funktion för kanaler 1-3, omkopplingsbara
Oberoende personsökning ingång, kan dirigeras till alla zoner
4 zon utgångar, kan styras individuellt
Zone och monitorutgångar linje för ytterligare förstärkare eller bandspelare
Anslutning för monitorhögtalare
Nivåreglering via VU mätare för zon och monitor
Justerbar hörlursutgång
Temperaturstyrd fläkt, steglöst
230V nätdrift

Välkommen till PA-4040: En kraftfull lösning för ljudförstärkning och zonmixning

Vi på Musikbutiken är stolta över att presentera PA-4040, en högpresterande förstärkare som erbjuder en imponerande ljudupplevelse och smidig zonmixning. 

Bra ljudprestanda

PA-4040 är utformad för att leverera enastående ljudprestanda och garanterar högkvalitativ ljudförstärkning i olika miljöer. Oavsett om det är för en restaurang, ett köpcentrum eller ett konferenscenter, så levererar denna förstärkare ett klart och kraftfullt ljud som engagerar och imponerar på din publik.

Mångsidig zonmixning

Med zonmixningsfunktionen i PA-4040 kan du enkelt styra och anpassa ljudet för olika områden eller rum. Detta är särskilt användbart i större anläggningar där det finns behov av att spela olika ljudkällor i olika delar av byggnaden. Med hjälp av zonmixning kan du skapa den perfekta atmosfären och förbättra upplevelsen för dina besökare.

Robust och tillförlitlig konstruktion

PA-4040 är byggd för att hålla och tåla även de mest krävande ljudmiljöerna. Med sin robusta konstruktion och högkvalitativa komponenter kan du lita på att denna förstärkare kommer att leverera enastående prestanda och pålitlighet under lång tid framöver.

Användarvänliga funktioner

För att göra det enkelt att använda och anpassa PA-4040 har den utrustats med en rad användarvänliga funktioner. Den intuitiva kontrollpanelen och det tydliga gränssnittet gör att du snabbt kan justera ljudinställningar och zonmixning enligt dina preferenser. Dessutom har förstärkaren inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar mot överhettning och kortslutning, vilket ger dig en trygg och pålitlig användning.

Enkel installation och anpassning

PA-4040 är utformad för att underlätta installationen och anpassningen till dina specifika behov. Den levereras med tydliga installationsanvisningar och kan enkelt integreras i befintliga ljudsystem. Dess flexibilitet gör det möjligt att skapa skrä

Skräddarsydda ljudinställningar

Med PA-4040 har du möjligheten att skapa skräddarsydda ljudinställningar för att uppnå den perfekta ljudbalansen. Genom att justera equalizern kan du förbättra bas-, mellan- och diskantfrekvenser för att anpassa ljudet efter dina preferenser och lokala förhållanden. Detta gör att du kan skapa en ljudupplevelse som passar perfekt för ditt specifika ändamål.

Energi- och kostnadseffektiv

PA-4040 är utformad med energieffektivitet i åtanke. Med sin avancerade teknik och intelligenta strömförsörjning kan den leverera högpresterande ljudsammanställning samtidigt som den minimerar energiförbrukningen. Detta gör inte bara att du kan spara på driftskostnader, utan också bidrar till en mer hållbar och miljövänlig ljudlösning.

Anslutningsmöjligheter och utökad funktionalitet

PA-4040 erbjuder mångsidiga anslutningsmöjligheter för att säkerställa kompatibilitet och flexibilitet med olika ljudkällor och enheter. Med sina flera ingångar och utgångar kan du ansluta mikrofoner, musikspelare, datorer och andra ljudenheter för att skapa en komplett ljudupplevelse. Dessutom kan du utöka funktionaliteten genom att ansluta tillbehör som trådlösa mikrofonsystem eller ljudströmningsenheter för att anpassa ljudsystemet efter dina unika behov.

Sammanfattning

PA-4040 är en kraftfull och pålitlig förstärkare som erbjuder enastående ljudprestanda och zonmixningsfunktioner. Med sin robusta konstruktion, användarvänliga funktioner och flexibilitet i anslutningsmöjligheter är den idealisk för olika applikationer såsom restauranger, köpcentrum, konferenscenter och andra ljudmiljöer. Med PA-4040 kan du skapa en anpassad ljudupplevelse som imponerar på din publik och ger dig en konkurrensfördel.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.