Monacor TM-25 - Megafon

Monacor TM-25 - Megafon Visa större
Monacor TM-25 - Megafon

Monacor TM-25 - Megafon

Monacor TM-25 är en megafon som har inbyggd mikrofon och kan leverera en ljudstyrka på 115 db.

Överväg också vår mest prisvärda megafon

Den har också siren, volymkontroll, axelrem samt en extra ingång för 12V. Anslutningskabel medföljer så att det går att koppla in megafonen i cigaretttändaruttaget på din bil eller båt. Megafonen drivs på 1,5 V batterier. Batterier, se tillbehör.
 

Mer detaljer

1 590 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

Monacor TM-25 - Megafon med inbyggd mikrofon och siren

Monacor TM-25 är en megafon som har inbyggd mikrofon och kan leverera en ljudstyrka på 115 Db. Den har också siren, volymkontroll, axelrem samt en extra ingång för 12 Volts drift. Anslutningskabel medföljer så att det går att koppla in megafonen i cigaretttändaruttaget på din bil eller båt. Megafonen drivs på 1,5 Volts batterier. Batterier, se tillbehör.

  • Inbyggd mikrofon
  • Ljudstyrka 115 Db
  • Siren
  • Kan drivas på 12 Volt
Få din megafon  inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt! 

Specifikationer för Monacor TM-25
Output power 25WMAX
SPL (1W/1m) 115dB
Power supply 8 x 1.5V batt. C size
ext. 12V DC current /2A
Dimensions Ø 230mm x 370mm
Weight 1.7kg

Vi på Musikbutiken är experter på ljudteknik och är stolta över att erbjuda högkvalitativa megafoner som passar för alla tillfällen. Vårt mål är att hjälpa dig hitta den bästa megafonen för dina behov.

Megafoner är användbara verktyg för att förstärka röster och ljud. Oavsett om du behöver en megafon för att hålla tal på ett event eller för att kommunicera med människor på avstånd, har vi vad du behöver. Vi erbjuder megafoner av högsta kvalitet till ett överkomligt pris.

Bra funktioner

För att hitta den perfekta megafonen för dig är det viktigt att förstå vilka funktioner som är viktiga att titta på. En kraftfull högtalare är avgörande för att säkerställa att rösten hörs klart och tydligt. Det är också viktigt att välja en megafon med en lämplig räckvidd så att den passar för ditt specifika användningsområde.

Utöver detta kan det vara viktigt att titta på andra funktioner som t.ex. en inbyggd mikrofon, justerbar volymkontroll och ett robust och hållbart hölje för att tåla användning i olika väderförhållanden.

Vårt sortiment av megafoner

Vi erbjuder ett brett utbud av megafoner för att passa alla typer av användning. Våra megafoner varierar i storlek och kapacitet, från mindre modeller som passar för mindre event till större modeller som är mer lämpade för användning utomhus eller på större event.

Vi erbjuder även andra modeller med högre kapacitet och andra funktioner som t.ex. trådlös anslutning och laddningsbara batterier.

Sammanfattning

Om du letar efter en högkvalitativ megafon till ett överkomligt pris, är vi det självklara valet. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av megafoner av högsta kvalitet för alla typer av användning.

Kontakta oss idag för mer information om vårt sortiment av megafoner och hur vi kan hjälpa dig hitta den perfekta megafonen för dina behov.

Manualer

Exempel på användare

Tieto Sweden AB, Luleå
Aranäsgymnasiet, Kungsbacka
Ribroskolan, Fagersta
Norrevångsskolan, Eslöv
Kunskapsskolan, Uppsala
Slättgårdsskolan, Skärholmen
Transportstyrelsen, Borlänge

Frågor & svar

Inga frågor just nu.