In-ceiling högtalare - EDL - 82HQ 100V hi-fi högtalare vägg eller tak, 30W

In-ceiling högtalare - EDL-82HQ 100V hi-fi högtalare vägg eller tak,30W Visa större
In-ceiling högtalare - EDL-82HQ 100V hi-fi högtalare vägg eller tak,30W

In-ceiling högtalare - EDL - 82HQ 100V hi-fi högtalare vägg eller tak, 30W

In-ceiling högtalare för 100 Voltsteknik

In-celilinghögtalare med HIFI-ljud. Gallret kan enkelt sprayas svart om du vill ha svarta högtalare istället.

  • 100 V linjeteknik med 4st effektlägen
  • 2-vägsversion med koaxialk dome diskant
  • För en väggtjocklek/taktjocklek från 6 till 35 mm

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

1 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

  • 20 cm (8 ") bashögtalare med” vågledare ”och 25 mm (1") silkekupol
  • Utmärkt ljudegenskaper
  • Snyggt passande skyddsmetallgaller med smal plastram
  • Skyddsgaller magnetiskt fastar på högtalarens framsida

Liknande produkter att överväga: högtalare tak med bra tryck och hifi-ljud

Specifikation in-ceiling högtalare - EDL-82HQ 100V hi-fi högtalare vägg eller tak,30W

Överföringsmetod 100 V.
Frekvensområde 30-20 000 Hz
Resonansfrekvens (fs) 40 Hz
Rek. crossov. frekv. (fmax.) (12 dB / okt.) -
Effekt (RMS) 30/16/8/4 W
Känslighet 89 dB / W / m
Monteringsutsnitt Ø 252 mm
Monteringsdjup 97 mm
Mått Ø 295 mm x 100 mm
Ytterdiameter Ø 295 mm
Bredd Ø 295 mm
Djup 100 mm
Tillåt. omgivande temp. 0-40 ° C
Vikt 2 kg
Förpackningsenhet 1

Få in-ceiling högtalare - EDL-82HQ 100V hi-fi högtalare vägg eller tak,30Winom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Högklassig Ljudkvalitet

När det kommer till ljudupplevelse är detaljer och kvalitet avgörande faktorer. Inbyggnadshögtalare är den perfekta lösningen för att få en bra ljudkvalitet. Med deras diskreta och smidiga design kan de integreras sömlöst i dina väggar eller tak, vilket ger ett estetiskt tilltalande utseende samtidigt som de levererar bra ljud.

Tekniken Bakom Inbyggnadshögtalare

En av de viktigaste fördelarna med inbyggnadshögtalare är deras avancerade teknik som gör det möjligt att producera högkvalitativt ljud utan att kompromissa med utrymmet. Dessa högtalare är utformade för att vara tunna och platta, vilket gör det enkelt att montera dem i väggar och tak. Trots deras kompakta storlek har de en imponerande kapacitet att leverera en rik och fyllig ljudupplevelse.

Diskret Design som Smälter in

En annan betydande fördel med inbyggnadshögtalare är deras diskreta design. Genom att integrera högtalarna i väggarna eller taken blir de nästintill osynliga, vilket ger ett rent och minimalistiskt utseende i rummet. Du behöver inte längre oroa dig för klumpiga högtalare som tar upp värdefullt utrymme eller förstör den övergripande estetiken i rummet. Med inbyggnadshögtalare får du både högkvalitativt ljud och en stilren inredning.

Fördelar med Inbyggnadshögtalare

  • Platsbesparing: Inbyggnadshögtalare tar inte upp något golvyta eller bordsutrymme, vilket ger dig mer frihet att möblera och använda ditt rum som du vill.

  • Jämn ljudspridning: Medan vanliga högtalare tenderar att skapa "sweet spots" där ljudet är starkast, ger inbyggnadshögtalare en jämn ljudspridning i hela rummet.

  • Detta beror på deras unika konstruktion och placering i väggarna eller taket. Genom att jämnt fördela ljudet kan du njuta av en fantastisk ljudupplevelse oavsett var du befinner dig i rummet. Varje lyssnare kan uppskatta samma höga ljudkvalitet och detaljer, vilket skapar en engagerande och imponerande ljudmiljö.

  • Anpassningsbarhet: Inbyggnadshögtalare är mycket anpassningsbara och kan integreras i olika rum och miljöer. Oavsett om det är i butiken, väntrummet eller i ett företagskonferensrum, kan inbyggnadshögtalare skapa den perfekta ljudupplevelsen för varje unik plats.

  • Minskad kabeltrassel: Med traditionella högtalare är det vanligt med en mängd kablar och sladdar som kan vara störande och röra om i rummet. Inbyggnadshögtalare eliminerar behovet av synliga kablar och ger en ren och snygg installation. Detta bidrar till en mer organiserad och minimalistisk atmosfär.

  • Installation och Underhåll

    Installationen av inbyggnadshögtalare kräver noggrannhet och kunskap för att säkerställa bästa möjliga ljudkvalitet. 

    För att underhålla och rengöra dina inbyggnadshögtalare bör du följa tillverkarens rekommendationer. Vanligtvis innebär det att använda en mjuk trasa eller borste för att avlägsna eventuell damm eller smuts. Se till att inte använda för mycket tryck eller vätska vid rengöringen för att undvika skador på högtalarna.

    Slutsats

    Med inbyggnadshögtalare kan du skapa en imponerande ljudupplevelse. Deras avancerade teknik, diskreta design och förmåga att leverera jämnt fördelat ljud gör dem till det perfekta valet för dem som strävar efter högkvalitativt ljud utan att kompromissa med utrymmet. Genom att integrera inbyggnadshögtalare i ditt hem kan du skapa en stilren och sofistikerad ljudmiljö som kommer att imponera.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.