Billiga högtalare i taket - Monacor EDL-612

Billiga högtalare i taket - Monacor EDL-612 Visa större
Billiga högtalare i taket - Monacor EDL-612

Billiga högtalare i taket - Monacor EDL-612

Vill du ha inbyggda högtalare i taket som inte är så dyra?

Monacor EDL-612 är en bra budgethögtalare för infälld montering i tak. Högtalaren passar bra för bakgrundsmusik.

  • Robusta av metall
  • Lågt pris
  • Vikt 750 gram

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

649 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Specifikationer för Monacor EDL-612

100V linjeteknik via ljud transformator med kraft kranar
För ett tak tjocklek från 5 till 22 mm
Frekvensområde 100-20,000 Hz
Ström förmåga, 100V 12/6/3WRMS
Ström kapacitet, 8 ohm -
SPL (1W/1m) -
Max. märk SPL -
Typ av högtalare 180
Monteringsutskämingen Ø 180mm
Monteringsdjup 65mm
Admiss. omgivningstemp. 0-40 ° C
Mått Ø 200mm x 95mm
Vikt 750 g

Kvalitet och Tillförlitlighet

Monacor EDL-612 är tillverkad med högsta standarder för kvalitet och tillförlitlighet. Vi har integrerat den senaste tekniken och materialen för att säkerställa att dessa högtalare uppfyller de mest krävande ljudkraven. Med en effektiv 2-vägs konfiguration och en imponerande frekvensrespons ger EDL-612 en välbalanserad ljudåtergivning över hela det hörbara spektrumet. Den högkvalitativa bas-mellantonenheten och den diskreta diskantenheten tillsammans med en väl konstruerad korsningsfilt ger exceptionellt klart och detaljerat ljud.

Design och Installation

En av de bästa egenskaperna hos Monacor EDL-612 är dess diskreta och eleganta flush mount-design. Denna design gör det möjligt för högtalaren att integreras sömlöst i vilket rum som helst utan att störa eller dra uppmärksamhet till sig. Den är perfekt för applikationer där estetik och ljudkvalitet är lika viktiga.

Installationen av EDL-612 är smidig och enkel. Den levereras med en monteringsram som gör att högtalaren kan monteras direkt i taket eller väggen. Dess kompakta storlek gör det möjligt att placera den i begränsade utrymmen utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Mångsidighet och Användningsområden

Monacor EDL-612 är en otroligt mångsidig högtalare som kan användas i en mängd olika ljudsystem. Dess förmåga att hantera 100 Volt-system gör den lämplig för användning i kommersiella och offentliga byggnader såsom hotell, restauranger, köpcentrum, offentliga arenor och mycket mer. Dessutom är EDL-612 även utrustad med en 8 ohms direktkopplingsingång, vilket ger flexibilitet för användning i mindre ljudsystem.

Ljudkvalitet och Prestation

När det gäller ljudkvalitet är Monacor EDL-612 verkligen enastående. Den högpresterande bas-mellantonenheten ger en kraftfull och väldefinierad basrespons, samtidigt som diskanten är kristallklar och detaljerad. Tillsammans skapar dessa komponenter en balanserad ljudbild som gör att varje nyans och detalj i musiken eller rösten framträder tydligt.

EDL-612 är också utformad för att hantera höga ljudtrycksnivåer utan att förvränga eller förlora ljudkvalitet. Detta gör det till en pålitlig lösning för evenemangslokaler, konferensrum och andra miljöer där kraftfullt och klart ljud är avgörande.

Tillämpningar och Fördelar

Med sin imponerande ljudkvalitet och robusta konstruktion passar Monacor EDL-612 perfekt för en rad olika tillämpningar. Här är några av de vanligaste användningsområdena:

Offentliga byggnader

Monacor EDL-612 är idealisk för användning i kommersiella och offentliga byggnader som hotell, restauranger, butiker och offentliga arenor. Dess eleganta flush mount-design gör att den smälter in diskret i omgivningen medan den levererar enastående ljudprestanda.

Utbildningsanläggningar

I skolor, högskolor och universitet kan EDL-612 användas i aulor, klassrum och andra utrymmen där tydlig och naturtrogen ljudåtergivning är viktigt för undervisning och presentationer.

Konferenslokaler och mötesrum

För företag och organisationer som behöver pålitliga och högkvalitativa ljudsystem för konferenser, möten och presentationer är Monacor EDL-612 det perfekta valet. Dess jämn ljudspridning och höga känslighet säkerställer att alla deltagare kan höra tydligt och klart.

Avslutande tankar

Monacor EDL-612 är utan tvekan en av de bästa flush mount-högtalarna på marknaden när det gäller ljudkvalitet, pålitlighet och användbarhet.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.