100V förstärkare 4 zoner - Monacor PA-M412

100V förstärkare 4 zoner - Monacor PA-M412 Visa större
100V förstärkare 4 zoner - Monacor PA-M412

100V förstärkare 4 zoner - Monacor PA-M412

100V förstärkare med 4 zoner och mikrofoningång med talk-over

Förstärkare som passar när du behöver upp till 4 olika volymzoner. Både för musik och utrop.

  • 120 W per zon
  • 4 zoner, kan styras individuellt med 2-vägs tonkontroll
  • 4 justerbara mikrofon/linjeingångar 
  • Talkover (kanal 1)

Mer detaljer

21 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Välj dina tillbehör

Produktinformation

  • Fantommatning
  • 1 anslutning för zonmikrofon PA-M4RC
  • 4 anslutningar för väggmodul PA-M1WP
  • Rackmonterbar

Liknande produkter att övervägaMixerförstärkare 100 Volt 2 zoner

Specifikation 100V förstärkare 4 zoner - Monacor PA-M412 

Högsta uteffekt 4 x 170 W
Effekt 4 x 120 W.
Kanaler 8
Zoner 4
Ingångar 2,5 mV / 20 kΩ (mic),
2 V / 20 kΩ (linje)
Frekvensområde 20-20 000 Hz
Equalizer bas ± 12 dB / 80 Hz (kanal 1-4)
± 15 dB / 80 Hz (zoner 1-4)
Equalizer mellanregister ± 12 dB / 2,5 kHz (kanal 1-4)
Equalizer diskant ± 12 dB / 12,5 kHz (kanal 1-4)
± 15 dB / 12 kHz (zoner 1-4)
S / N-förhållande> 70 dB
THD <0,1%
Nätspänning ∼ 230 V.
Nätfrekvens 50 Hz
Effektförbrukning, drift 860 VA
Tillåt. omgivande temp. 0-40 ° C
Bredd 420 mm
Höjd 88 mm
Djup 320 mm
Rackutrymmen, RS 2
Vikt 7,5 kg
Anslutningar 4 x XLR, bal. (mik 1-4),
4 x 6,3 mm jack (rad 1-4),
4 x 6,3 mm jack (rad 5-8),
4 x RCA L / R (rad 5-8),
1 x RJ45 (push-to-talk-mikrofon),
4 x RJ45 (fjärrkontroll in),
Skruvterminal (högtalare)

Få 100V förstärkare 4 zoner - Monacor PA-M412 inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

100V förstärkare 4 zoner

Zonmixerförstärkare är en oumbärlig del av moderna ljudsystem som kräver flexibilitet, mångsidighet och enkel styrning. PA-M412, är utformad för att möta dessa krav och leverera högklassig ljudkvalitet i alla typer av zonbaserade ljudinstallationer.

Högkvalitativ ljudprestanda

Med förstärkaren får du bra ljudprestanda som garanterar en fängslande ljudupplevelse för både tal och musik. PA-M412-modellen är utrustad med avancerade tekniska funktioner och komponenter som säkerställer klarhet, precision och kraft i ljudåtergivningen. Oavsett om du använder förstärkaren i kommersiella byggnader, konferenslokaler, hotell eller andra offentliga utrymmen, kommer den att leverera högkvalitativt ljud som imponerar på både användare och publik.

Flexibel ljudstyrning

En av de mest framstående funktionerna hos våra zone mixing-förstärkare är deras flexibilitet när det gäller ljudstyrning. Med hjälp av integrerade zonmatriser och mixerfunktioner kan du enkelt anpassa och styra ljudet i olika zoner eller rum. Detta gör att du kan skapa individuella ljudmiljöer och anpassa volymnivåer, tonkontroller och andra ljudparametrar för varje zon. Genom att ge dig full kontroll över ljudet kan våra zone mixing-förstärkare hjälpa dig att skapa den perfekta ljudupplevelsen för varje specifik miljö.

Ingångar - PA-M412 har flera ingångar som kan anslutas till olika ljudkällor såsom mikrofoner, musikspelare och andra ljudenheter.

Zonmatris - Zonmatrisen ger dig möjlighet att styra ljudsignalerna till olika utgångszoner. Detta ger dig flexibilitet att rikta ljudet till specifika områden eller rum efter behov.

Utgångar - Zone mixing-förstärkarna har flera utgångar som kan anslutas till högtalare i olika zoner. Detta gör det möjligt att distribuera ljudet på ett effektivt sätt och skapa en optimal ljudupplevelse i varje specifik zon.

Effektförstärkare - PA-M412 är utrustade med kraftfulla effektförstärkare som säkerställer tillräcklig förstärkning av ljudsignalerna för att driva högtalarna på ett optimalt sätt. Du kan vara säker på att få tillräcklig effekt och volym för att fylla rummet med ljud av hög kvalitet.

Zonkontroller - PA-M412 är utrustade med intuitiva zonkontroller som gör det enkelt att justera volym, tonkontroller och andra ljudparametrar för varje zon. Du kan enkelt anpassa ljudet i varje rum eller område för att skapa den perfekta ljudupplevelsen.

Anslutningsmöjligheter - förstärkaren erbjuder ett brett utbud av anslutningsmöjligheter för att passa olika ljudsystem. Du kan ansluta olika ljudkällor, som mikrofoner, musikspelare, datorer och mer. Dessutom har våra förstärkare anslutningar för högtalare och externa enheter, vilket ger dig flexibilitet och mångsidighet i ditt ljudsystem.

Fördelar med våra zone mixing-förstärkare

    • Enkelhet i användning: Våra zone mixing-förstärkare är utformade för att vara användarvänliga och enkla att installera och konfigurera. Du behöver inte vara en expert för att kunna dra nytta av deras funktioner och fördelar. Med intuitiva zonkontroller och tydliga gränssnitt kan du snabbt anpassa ljudparametrar och få önskat resultat.

    • Hög pålitlighet och hållbarhet: Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Våra zone mixing-förstärkare är byggda för att vara pålitliga och hållbara, vilket säkerställer att de fungerar stabilt och levererar konsekvent prestanda även under långvarig användning.

    • Mångsidighet i anslutningar: Med en rad anslutningsmöjligheter kan våra zone mixing-förstärkare integreras sömlöst i olika ljudsystem. Du kan ansluta olika ljudkällor och utrustning för att skapa en heltäckande ljudlösning som möter dina specifika behov.

Användningsområden för zonmixförstärkare

PA-M412 kan användas i en mängd olika professionella ljudapplikationer. Här är några exempel på användningsområden där våra produkter utmärker sig:

    1. Kommersiella byggnader: Zonförstärkare är idealiska för att skapa ljudsystem i kommersiella byggnader såsom köpcentra, restauranger, hotell och kontorslokaler. Genom att kunna styra ljudet i olika zoner kan du skapa en behaglig ljudmiljö för besökare och anställda.

    2. Konferenslokaler: I konferenslokaler är det viktigt att ha ett effektivt ljudsystem för att säkerställa att tal och presentationer hörs tydligt. PA-M412 erbjuder högkvalitativ ljudåtergivning och flexibilitet i ljudstyrningen, vilket gör dem till en utmärkt lösning för konferensmiljöer.

    3. Offentliga utrymmen: Mixerförstärkare med zoner används också i offentliga utrymmen såsom flygplatser, tågstationer och utställningshallar. Genom att kunna styra ljudet i olika zoner kan man skapa en behaglig ljudmiljö samtidigt som man undviker ljudöverbelastning.

    4. Konsertlokaler och teatrar: För att leverera enastående ljudupplevelser i konsertlokaler och teatrar är det viktigt att ha kraftfulla och flexibla ljudsystem. Zonförstärkare är perfekta för dessa miljöer eftersom de kan hantera både tal och musik med hög kvalitet. 

    5. Sportarenor och stadion: I sportarenor och stadion är det viktigt att ha en kraftfull ljudåtergivning för att engagera och underhålla publiken. PA-M412 kan hantera höga ljudnivåer och erbjuda en imponerande ljudupplevelse för idrottsevenemang och konserter.

    6. Utbildningsinstitutioner: I utbildningsmiljöer som skolor och universitet är det viktigt att ha ett tillförlitligt ljudsystem för undervisning, presentationer och evenemang. Förstärkaren erbjuder enkel styrning och hög ljudkvalitet, vilket är avgörande för att skapa en gynnsam lärandemiljö.

      Sammanfattning

      PA-M412 är av högsta kvalitet och erbjuder enastående ljudprestanda, flexibilitet i ljudstyrning och mångsidighet i olika ljudapplikationer. Med deras hjälp kan du skapa skräddarsydda ljudmiljöer och ge en imponerande ljudupplevelse i olika professionella sammanhang.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.