Headset och mikrofon till samma mottagare - Samson concert 288 All in one system

Headset och mikrofon till samma mottagare - Samson consert 288 All in one system Visa större
Headset och mikrofon till samma mottagare - Samson consert 288 All in one system

Headset och mikrofon till samma mottagare - Samson concert 288 All in one system

När du har föreläsningar och vill att publiken ska kunna ställa frågor som hörs 

Ett vanligt problem när man har frågor och svar i slutet av en föreläsning är att frågorna inte hörs då det inte finns någon trådlös mikrofon. Med Samson consert 288 All in one system ingår både ett trådöst headset som föreläsaren kan använda och en trådös handmikrofon som kan skickas runt i publiken

  • Trådöst headset och trådlös mikrofon till samma mottagare
  • Upp till 24 system samtidigt
  • Drifttid upp till 8 timmar

Samson concert 288 allt-i-ett trådlöst system. Enkel installation, felfri drift och premiumljud, det är den ideala högpresterande trådlösa UHF-lösningen för föreläsningar med frågestund eller för sång.

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

5 290 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Liknande produkter att överväga Tvåkanalsmottagare med 2 trådlösa mikrofoner

Med den dubbla mottagaren kan man använda upp till 24 system samtidigt. Om ett bortfall inträffar utlöser mottagarens tonknapp en auto mute-funktion för att eliminera eventuellt bakgrundsbrus tills signalen återställts.

CR88-mottagare

CR288 trådlös mottagare har en användarvänlig frontpanel och ger systemet en snabb och enkel installation. För att hitta din optimala kanal har CR288 två Select-knappar för automatisk synkronisering av mottagaren och sändarkanalerna via en infraröd signal. Panelen innehåller också en dubbel 7-segments-LED, två volymknappar, två inställda antenner. Mottagarens baksida har två separata balanserade XLR-utgångar till två separata mixerkanaler, samt en tele obalanserad mixutgång som kondenserar båda signalerna till en enda kanal för en direktanslutning till en PA-högtalare.

Samson concert 288 All-In-One har en CH288 handhållen sändare med en Q6 dynamisk mikrofonkapsel samt en CB288 bältespaktsändare. För att para ihop med CB288 innehåller systemet också både en LM5 Lavalier-mikrofon och en HS5-headsetmikrofon (båda med låskontakter). Dessa mikrofonalternativ ger maximal mångsidighet för alla applikationer med dubbla användare, särskilt duetföreställningar, samt publikens deltagande och intervjusituationer. Sändarna, som kan drivas i upp till åtta timmar på två AA-batterier vardera, är konstruerade för att ge den ultimata ljudåtergivningen.

Samson concert 288 Allt-i-ett-system

  • Dubbelkanaligt, högpresterande trådlöst UHF-system
  • 1/4 "ljudkabel, nätadapter och rackmonteringssats ingår

CR288 trådlös mottagare

  • Flerfrekvensalternativ för störningsfri prestanda i alla miljöer
  • Upp till 24 system kan drivas samtidigt (regionberoende)
  • Separata volymkontroller för varje trådlös signal
  • Dubbla balanserade XLR-utgångar för dirigering av signaler till två separata mixerkanaler
  • 1/4 "obalanserad mixutgång för att kombinera signaler till en utgångskanal

CH288 handhållen sändare

  • Q6 Dynamiska mikrofonkapslar
  • Erbjuder upp till åtta timmars batteritid med två AA-batterier
  • CB288 Beltpack Sändare
  • LM5 Lavalier mikrofon med låskontakt
  • HS5-headsetmikrofon med låskontakt
  • Erbjuder upp till åtta timmars batteritid med två AA-batterier

Få headset och mikrofon till samma mottagare - Samson consert 288 All in one system inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Titta i manualen här 
eller läs mer på Samsons hemsida

Ljudkvalitet och tillförlitlighet

Samson Concert 288 All-in-One är utrustat med två trådlösa sändare och en dubbelkanals mottagare som erbjuder bra ljudkvalitet och tillförlitlighet. De trådlösa sändarna har en imponerande räckvidd på upp till 90 meter, vilket ger användaren frihet att röra sig fritt på scenen eller i rummet utan att förlora anslutningen.

Med hjälp av den avancerade teknologin för True Diversity-mottagare kan Concert 288 All-in-One hantera de mest krävande ljudmiljöerna och säkerställa en stabil och kristallklar ljudöverföring. Den automatiska frekvenskoordineringen minimerar störningar och garanterar en pålitlig anslutning.

Enkel installation och användning

Vi förstår att enkelhet och bekvämlighet är avgörande faktorer när det gäller trådlösa mikrofonsystem. Med Samson Concert 288 All-in-One behöver du inte vara en ljudtekniker för att installera och använda systemet. Den intuitiva LCD-skärmen och användarvänliga kontroller gör det enkelt att ställa in och konfigurera ditt ljud precis som du vill ha det.

Mångsidighet och flexibilitet

Concert 288 All-in-One erbjuder mångsidighet och flexibilitet för att möta olika behov och scenarier. Med två trådlösa sändare kan du samtidigt använda två mikrofoner eller kombinera en mikrofon med en instrumentkabel för att anpassa systemet efter dina specifika behov.

Detta system stöder även individuell volymkontroll för varje kanal, vilket ger dig fullständig kontroll över ljudnivån och balansen mellan de trådlösa sändarna. Oavsett om du är en sångare, gitarrist eller presentatör kan du enkelt anpassa ljudet för att passa din unika röst eller instrument.

Hållbarhet och portabilitet

Samson Concert 288 All-in-One är inte bara kraftfullt och pålitligt, det är också konstruerat för att vara hållbart och enkelt att transportera. De robusta metallkapslarna på de trådlösa sändarna skyddar dem mot stötar och repor, vilket gör dem idealiska för turné och liveframträdanden. Dessutom är mottagaren kompakt och lätt, vilket gör den enkel att transportera och installera. Oavsett om du är på turné eller behöver ett pålitligt trådlöst mikrofonsystem för dina evenemang, är Samson Concert 288 All-in-One det perfekta valet.

Tillbehör och kompatibilitet

Samson Concert 288 All-in-One levereras med allt du behöver för en komplett trådlös lösning. Systemet är också kompatibelt med andra Samson mikrofoner och tillbehör, vilket ger dig ytterligare flexibilitet och utökade möjligheter att anpassa ditt ljudupplägg.

Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.