Ljudnivåmätare med tydlig visuell visning - Soundear

Reducerat pris!
Ljudnivåmätare med tydlig visuell visning - Soundear Visa större
Ljudnivåmätare med tydlig visuell visning - Soundear

Ljudnivåmätare med tydlig visuell visning - Soundear

Soundear ljudnivåmätaren visar tydligt när ljudnivåerna blir skadliga

Med Soundear kan du själv ställa in vilka värden du ska bli varnad för. 

  • Enkel att installera
  • Tydlig visuell visning
  • Flexibel nivå mellan 40 och 115 dB
  • Prisad design

Prova ett Soundear i 45 dagar. Om du av någon anledning inte är 100% nöjd, byter vi gärna ditt köp eller återbetalar dina pengar.

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation

7 290 kr inkl.

6 990 kr & Fri frakt. Leverans inom 1-3 dagar.

Du sparar -300 kr

  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

En synlig röd signal och texten “varning” visas när bullret överskrider den förinställda gränsen. Man kan enkelt ställa in nivån mellan 40 och 115 dB med hjälp av en roterande ratt på baksidan av enheten. Soundear visar ett gult varningsöra precis innan bullergränsen är nådd.

Soundear är lämplig för den som behöver en enkel och flexibel ljudnivåmätare. Ljudörat passar t ex på skolor, musikskolor, replokaler, arenor, klubbar, kontor och industri.
Med sin eleganta och funktionella design passar Soundear in överallt. Den har en så tydlig visning så att både barn och vuxna enkelt förstår varningssignalerna. 

Få din ljudnivåmätare inom 3 dagar. Lägg i varukorgen direkt!

Vanliga orsaker till höga ljudnivåer

Höga ljudnivåer på arbetsplatser kan ha flera orsaker. En av de främsta är bristande ljudisolering i arbetsmiljön. Otillräckligt isolerade rum och dålig konstruktion kan leda till att ljud sprids och blir obehagligt högt. Detta kan även medföra intrång i arbetsmiljön, vilket kan påverka koncentrationen och produktiviteten negativt.

Konsekvenser av höga ljudnivåer

Att exponeras för höga ljudnivåer under längre tid kan ha allvarliga konsekvenser för hälsan. En av de mest påtagliga effekterna är risk förhörselskada.

Ljudnivåmätare för en sund arbetsmiljö 

Att upprätthålla en sund arbetsmiljö med låga ljudnivåer är av största vikt för att skydda de anställdas hälsa och välbefinnande. Genom att implementera effektiva åtgärder kan företag skapa en trivsam arbetsmiljö och minska riskerna för hörselskador samt öka produktiviteten. Här sammanfattar vi de viktigaste punkterna:

  • Regelbunden mätning och övervakning av ljudnivåerna på arbetsplatsen är avgörande för att identifiera problemområden och vidta åtgärder i tid.

  • Ljudisolering och bullerbegränsning är viktiga faktorer för att minska spridningen av ljud. Genom att använda material med god ljudabsorption och ljudisolering kan man skapa en tystare arbetsmiljö.

  • Riktlinjer och gränsvärden för ljudnivåer bör fastställas och följas. Det är viktigt att regelbundet mäta och följa upp ljudnivåerna för att säkerställa att de ligger inom acceptabla gränser.

  • Individuella hörselskydd bör tillhandahållas och anpassas efter arbetstagarnas behov. Utbildning om korrekt användning av hörselskydd är nödvändigt för att maximera deras effektivitet.

Genom att implementera dessa åtgärder kan företag skapa en arbetsmiljö med låga ljudnivåer, vilket bidrar till de anställdas hälsa och välmående. En sund arbetsmiljö med minskat buller leder inte bara till färre hälsoproblem, utan också till ökad produktivitet och trivsel.

För att få mer information om ljudnivåmätare och hur de kan hjälpa er organisation att skapa en sund arbetsmiljö, kontakta oss idag.

Sammanfattning

Att upprätthålla en sund arbetsmiljö med låga ljudnivåer är av största vikt för att skydda de anställdas hälsa och välbefinnande.

Hoppa till: Manualer | 

Manualer

Frågor & svar

Inga frågor just nu.