Brudvalskurs online, streaming - Dansa brudvalsen

Brudvalskurs online, streaming - Dansa brudvalsen Visa större
Brudvalskurs online, streaming - Dansa brudvalsen

Brudvalskurs online, streaming - Dansa brudvalsen

  1. Lär dig att dansa bröllopsvals hemma i vardagsrummet på de tider som passar dig

Börja valskursen direkt - klicka här för att streama>>>

  • Över 1000 personer har lärt sig att dansa brudvalsen med hjälp av bröllopsvalskursen
  • Från nybörjare till avancerat
  • Lär dig av två mästare

Dansa brudvalsen trailer

Med den här danskursen har alla möjlighet att lära sig dansa brudvalsen, även om du inte kan eller har tid att avsätta en kväll i veckan. Lär dig dansa hemma med Cecilia Ehrling och Anders Jacob , när du själv vill och har tid.

Om du bara behöver musiken till ditt bröllop så kan du ladda ned den här.

Börja valskursen direkt - klicka här för att streama>>>

Dansa brudvalsen är en brudvalskurs där du lär dig olika valssteg och valsturer som kan sättas ihop till en hel dans.Brudvalskursen är inspelad på Nalen i Stockholm och är indelad i kapitel med tydliga instruktioner för varje del. Här får du bl a lära dig kroppshållning och dansfattning, olika valsturer, hur man gör entrè/inleder och sortie/avslutar brudvalsen. På slutet visas en elegant uppvisning i sin helhet. I Dansa Brudvalsen kan du och din partner själva välja hur avancerad dans ni vill göra. På bröllopet kan du spela upp musiken genom att välja kapitlet uppvisning, så får du en dans med lagom längd. Musiken ni dansar till är An der schönen blauen Donau av Johann Strauss. Dansturerna som du lär dig i filmen kan även användas till balvals och wienervals.

Mer detaljer

Hoppa till:  | Produktinformation
  • 45 dagars öppet köp
  • Gratis support
  • Driftgaranti 3 år

Produktinformation

Dina lärare är den trefaldiga Let`s dance mästaren - Cecilia Ehrling och Anders Jacob som är flerfaldig Svensk mästare i latinamerikansk dans.

Speltid: ca 28 min
Inspelningsår: 2010
Språk: Svenska 

Börja valskursen direkt - klicka här för att streama>>>

Brudvalsen är en tidlös tradition som ger en känsla av romantik och elegans till bröllopsdagen. Det är en av de mest minnesvärda och älskade delarna av bröllopsfesten. Här på vår webbplats vill vi guida er i konsten att utföra en brudvals som inte bara kommer att imponera på era gäster, utan också hjälpa er att skapa en oförglömlig stund tillsammans som nygifta.

Vad är en Brudvals?

En brudvals är en traditionell dans där brudparet dansar tillsammans för första gången som äkta makar. Vanligtvis utförs brudvalsen till en romantisk låt eller en speciell melodi som har en speciell betydelse för paret. Det är en chans för brudparet att visa sin kärlek och glädje för varandra inför alla närvarande.

Historien bakom Brudvalsen

Brudvalsen har en lång och intressant historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talets Europa. Ursprungligen var det en dans som endast utfördes av överklassen och kungligheter. Dansen blev alltmer populär och spred sig till andra delar av samhället under 1800-talet.

En av de mest kända brudvalsarna genom tiderna är Johann Strauss II:s "An der schönen blauen Donau" (Vid blå Donau) som skapades år 1867. Den här melodin har blivit en symbol för brudvalsen och används ofta än idag.

Hur förbereder man sig för Brudvalsen?

Att förbereda sig för brudvalsen är viktigt för att göra dansen smidig och njutbar för både brudparet och deras gäster. Här är några steg ni kan ta för att göra er brudvals till en magisk stund:

  1. Välj den perfekta låten: Det första steget är att välja en låt som har en speciell betydelse för er som par. Det kan vara en låt som ni älskar eller som har en särskild plats i era hjärtan. Tänk på att välja en låt med en lämplig takt för att dansa brudvalsen till.

  2. Danslektioner: Att ta danslektioner inför brudvalsen kan vara en fantastisk idé för att bygga upp självförtroendet och lära er olika danssteg och tekniker. En professionell dansinstruktör kan guida er genom processen och skapa en anpassad dansrutin som passar er stil och preferenser.

  3. Öva regelbundet: Övning är nyckeln till att behärska brudvalsen. Ta er tid att öva dansstegen regelbundet för att känna er bekväma och självsäkra inför er stora dag. Det är också en chans för er att njuta av tiden tillsammans och skapa vackra minnen under förberedelserna.

Klädsel och skor: Tänk på att klä er i kläder och skor som gör det lätt att röra sig och dansa. För bruden kan en brudklänning med lämplig längd och passform vara viktig för att kunna dansa smidigt. För brudgummen är det viktigt att välja bekväma skor som ger stabilitet under dansen.

Tips för att göra Brudvalsen oförglömlig

För att göra er brudvals extra minnesvärd och spektakulär kan ni överväga att inkludera några av följande idéer och inslag:

  • Överraska era gäster: Om ni vill lägga till en överraskningseffekt kan ni överväga att börja med en traditionell brudvals och sedan övergå till en mer modern och energisk dans som inkluderar olika musikstilar och danssteg.

  • Dansa med stil: Ta er tid att planera och koordinera era danssteg och rörelser för att ge en visuell effekt.

  • Ljuseffekter och scenografi: Ljuseffekter och scenografi kan ge er brudvals en extra touch av glamour och drama. Tänk på att använda färgade ljus, ljusslingor eller en vacker bakgrund för att skapa en unik atmosfär under er dans.

  • Dansa till live-musik: Att ha en live-orkester eller ett liveband som spelar er valda låt kan höja stämningen och ge er brudvals en extra dimension. Levande musik ger en känsla av närvaro och gör stunden ännu mer magisk.

    Slutligen

    Brudvalsen är en tradition som fortsätter att fascinera och charma brudpar över hela världen. Genom att välja rätt låt, ta danslektioner och öva regelbundet kan ni skapa en brudvals som imponerar och blir en av höjdpunkterna på er bröllopsdag. Tänk på att lägga till personliga och kreativa inslag för att göra er brudvals unik och oförglömlig. Vi önskar er en fantastisk och kärleksfull brudvals som kommer att bli en stund att minnas för er och alla era gäster.

    Så ta steget ut på dansgolvet, omfamna varandra och låt musiken guida er. Er brudvals kommer att vara en symbol för er kärlek och ett minne som ni kommer att bära med er genom hela livet.

    Ha en underbar bröllopsdag fylld av glädje, kärlek och en fantastisk brudvals!
Hoppa till:

Frågor & svar

Inga frågor just nu.